Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Hääled seisuga post 1 kuni 134
    Öö saabub 3:05:58 pärast

---
    Hääli Lynch Hääletajad
    2 overbet KristjanLaas (31), karupoeg (33)
    2 KristjanLaas overbet (6), BlackWerewolfGenie (10)
    1 tolmuahv WowAwiAA (12)
    1 WowAwiAA timz0333 (19)
    3 ei ole hääletanud tolmuahv (8), Looper (2), Avicii (2)

Comment

• Avicii
      Grinder
      • Nov 2012
      • 800

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
      Avicii kohta nii palju, et eelmine mäng läks ka kaua ennem kui ta välja ilmus ja oli suht passive küla.

AGA ta ei cleari sellega ennast veel!
      aha ma suht yolomode lihtsalt, ei julge midagi kirjutada pärast mõni küla läheb jälle : D

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Ma ka eemal nüüd, ennem päeva lõppu vast jõuan tagasi.

Comment

• tolmuahv
          Klubi Liige
          • Feb 2009
          • 2502

Wow hakkas täna mulle ka samamoodi kõrri ju. Seega sama pattern. Ainult, et ma ei hakka talle vastu samamoodi või ei ürita end puhtaks rääkida. Seega pole põhjust ka hääli vahetada. Küsisin selgitust, seda seni pole. Ootaks kindlasti, aga antud kuidas iganes ta ka selgitab, ei oskaks ma sellest selgitusest palju välja lugeda, sest see on opinion-based, mitte fact-based. Seega minu häält tema vastus ilmselt ei mõjutaks.

Comment

• BlackWerewolfGenie
            Kahtlustatav Pettus(t)es
            • Sep 2013
            • 2145

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
            Bwhaha panin reaalselt kajakat BWG peale. Esimesest 4st postitajast 3 hunti, pohui et 9ne game on. Oled jälle vana ajagraafikuga w?
            Just ärkasin muidu jah aga mis sa nearad ma ei öelnud kolm hunti ju, pakkusin kahtlusalusteks Kristjani, Sinu? ja karupoega. Tundsid ennast riivatuna, kui Avicii hambaid mõõtma tuli? :P

P.S. nüüd hakkan uusi poste lugema

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Ma out nüüd. Loen veel mobiilist poole tunni jooksul, aga enam pikalt ei kirjuta, sest arvutist eemal. 21.45 paiku tulen, loen ja hääletan.

KristjanLaas, palun selgita meile natuke oma praeguseid mõtteid. Mulle tundub, et ma ei saa sinust üldse aru. Sa oled palju rääkinud, aga ma olen näinud vähe häid argumente. Ma ei saa aru, miks sa mind hääletasid. Ma ei saa aru, kellega sa mind või mõnd teist hunti paari tahaks panna.

Ma ei arva, et sa tingimata hunt oled, aga kuivõrd mu hääl paneb su poomistabeli tippu, siis peaks see sind tegudele sundima. Luban, et kui 21.45 on häid selgitusi, siis on mu häält võimalik maha saada.

Comment

• WowAwiAA
                Pokkerihai
                • Sep 2010
                • 2715

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                Just ärkasin muidu jah aga mis sa nearad ma ei öelnud kolm hunti ju, pakkusin kahtlusalusteks Kristjani, Sinu? ja karupoega. Tundsid ennast riivatuna, kui Avicii hambaid mõõtma tuli? :P

P.S. nüüd hakkan uusi poste lugema
                Seda, et teema oli nii dead ja sa pugesid siin üksi nahast välja. Tundus koomiline.

Comment

• overbet
                  Pokkerihai
                  • Sep 2010
                  • 1620

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                  Heh, ära ärritu. Tegelikult praegu ma hääletasin sind, sest Laasi hääl oli siiamaani sinu peal. Kui minu teooria on tõene, et te Laasiga olete koos hundid, siis kui mina sind hääletan, on sul kaks häält ja Laas peaks oma hääle kiiresti sinu pealt maha võtma. Mida ta ka üllatavalt ruttu tegi.
                  Algselt postitas overbet Vaata postitust
                  Peace out, ma paari tunni pärast tagasi. Aga ülejäänud lugege mu postid hoolikalt läbi, eriti see viimane, kus ma karupoega hääletasin, insta shitstorm vallandus ja Laas võttis oma hääle karupoja pealt maha ja hääletas mind.

Hetkel KristjanLaas, sest tema sellest paarist suurema tõenäoususega ikkagi hunt ja külatargal soovitan ikkagi karupoega peekida öösel, ärge kuulake kurja hundi juttu, et teda pole mõtet peekida.
                  Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                  Kristjan ma ei saa aru millest sa raagid. Kui tema eeldus kylana et kui sa hunt sis ma ka. Kui ta oleks kula, sis sells eeldusega ta votaks esmalt sinu mitts minu. Hundina tahaks ta aga mind, sest 2 largest 1 hoobiga
                  Kõik lugege need postid hoolikalt läbi palun! Mitte ainult need, vaid terve see convo eestpoolt, sest ei hakka tervet teemat quotema.

Juhin tähelepanu, et karupoeg väga vägivaldselt ignoreerib mu posti/väänab mu sõnu siin. Terve mu mõte karupoega hääletades on toodud quotes 1. Ma ei ole kunagi tahtnud karupoega täna ära lynchida+kes aru ei saa siis quote 3 räägib minust.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                    Kahtlustatav Pettus(t)es
                    • Sep 2013
                    • 2145

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                    Kui kusagilt oskaks teise päeva jaoks eeltööd teha, siis küsiks mõnelt "kahtlusaluselt", kelle nad hundina esimesena ette võtaksid ja miks. Või keda nad külatargana peekiksid ja mis järjekorras. Sama tahaks teada mõnelt kogenud mängijalt, a la karupoeg.

Seega, KristjanLaas - Kui sa oleksid hunt ja ööseni ellu jääksid, kelle sa öösel ära sööksid kui otsekohe peaks otsustama? Keda sa peekida tahaks kui saaksid?

Karupoeg - Samad küsimused sulle ka. Obv võib vastus olla ka 'no comment'. Aga vastus seegi.
                    Külatarka küsitleda ei ole mitte kuidagi külaplay, obvious hundiliin. Liigutan tolmuahvi oma kahtlusaluste listi.

bwg, obviously ma mõtlesin "mängu esimese posti all" KristjanLaasi esimest posti (tema poole ma ju pöördusin), mitte terve mängu.
                    Unustasid ära sõna "sinu". Mul veits pikemad juhtmed, kui teistel külameestel esimese hooga tundus imelik mislead.

Kui tolmuahv öösel ära süüakse siis karupoeg üsna clear vähemalt.
                    Miks karupoeg cleared on, kui tolmuahv öösel ära süüakse?

Ei taha huntidele hinte anda aga ise sööksin ka tolmuahvi esimesenaumbes samadel põhjustel mis karu.
                    Ma ei saa üldse pihta miks selline post teha? Külana ei ole mitte kuidagi kasulik.

Comment

• WowAwiAA
                      Pokkerihai
                      • Sep 2010
                      • 2715

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust

Wow 'i Avicii vaata ta hambad üle siis tead mis mõõdus valmis teha. Sa liiga agaralt alustad siin Wow, lõhnad hundiselt.
                      Okei, minu read wow kohta on see, et viiamses kahes mängus on ta olnud külana way way aktiivsem ja hakanud kohe kellegile kõrri ja seetõttu saanud ka kiiresti kahtlusaluseks. Lisa vahetanud hääli ja otsinud juba day 1 erinevaid variante. kui teda on surutud siis kohe vastanud. Nüüd täielik vaikus. Arvestades, et ta pole maininud oma postides eemalolekut siis tundub see hetkel kõige kahtlasem WOW Näita kihva!
                      Interesting

Comment

• WowAwiAA
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 2715

TOlmuahv, oled siin veel?

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

KL, olen. Roolis ja mobiiliga loen.

Comment

• WowAwiAA
                            Pokkerihai
                            • Sep 2010
                            • 2715

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                            Ja finally:
                            tolmuahv: Suhteliselt norm kesktee külale. Kui mind üles puua, siis jääb KT ellu, which is fine. Kui mind ellu jätta, siis eeldan, et hommikuks olen kas mina või karupoeg söödud. Mind on kergem süüa, sest mitu mängijat on ütelnud, et oleksin nende menüüs eesotsas kui nad hundid oleks. See annab vaiksetele huntidele vabaduse mind ära süüa ja kahtlust mitte äratada, samas võivad ka kõik mind süüa lubanud seda teha ja sellest ei saaks midagi välja lugeda. Aga kui te mind üles poote, siis tehke seda kasulikult. KT peaks siis minu arust kindlalt timzi peekima öösel.

Igal juhul peaks KT sel juhul tulema teisel päeval välja. Kui timz või karupoeg on peekitud hunt, siis peedistage teist niikaua kui vaja ja kahtluse korral pooge üles. Karupoeg on väga hea inimeste ümber rääkimises ja leveldamises. Don't let that happen.

Btw, kui KT on õhtul võrdsete häältega (või #1 kandidaadina) poomisohus, siis võiks 21.45 paiku välja tulla. Sel juhul süüakse ta muidugi öösel ära, aga küla teab hommikuks kindlalt kas üht külaelanikku või hunti. Kõige sitem oleks variant, et täna läheb KT kas poomise või huntide nahka ilma, et infot tuleks.
                            Ise annab ühe põhjuse mitmest välja, miks tema algne taktika mille peale ma hääletasin on halb. Ja nüüd kurat eemal ka.

Comment

• WowAwiAA
                              Pokkerihai
                              • Sep 2010
                              • 2715

TOlmuahv ütle, miks arvasid, et külale on kasulik kui iga player jätab siia selle kelle tema hundina öösel ära sööks?

Comment

• BlackWerewolfGenie
                                Kahtlustatav Pettus(t)es
                                • Sep 2013
                                • 2145

tuletan meelde, et eelmine mäng tahtis simmo eriti palju väidelda day 1 ja eriti minuga. Ja siis ta oli hunt.
                                Mu gut-feeling ütles mulle, et kes mind täna hundiks nimetab on hunt.

*öösel süüakse ära olid küla.
                                *öösel ei sööda ära oled hunt.
                                *öösel ei sööda ära võibolla oled küla ja segatakse jälgi.

Kui oled küla siis teed mängu huntidele kergeks, kui minu peale varju hakkad viskama. Kui oled hunt siis peabki seda tegema. Aga näe küla ma vannun, et olen külaelanik ja mu esimene post on sincere.

Võite läbi ka highlightida, et ei ole "näpud ristis" white texti kuskil.

Comment

Working...