Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tolmuahv
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 2502

Re: Libahunt XIII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
    TOlmuahv ütle, miks arvasid, et külale on kasulik kui iga player jätab siia selle kelle tema hundina öösel ära sööks?
    ei jaksa pikalt selgitada. Aga lühidalt, küla on mängus eelisseisus. Mida rohkem infot, seda suurem eelis. See tuleb 2-3ndal päeval välja, mitte kohe.

Comment

• WowAwiAA
      Pokkerihai
      • Sep 2010
      • 2715

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
      Mu gut-feeling ütles mulle, et kes mind täna hundiks nimetab on hunt.

*öösel süüakse ära olid küla.
      *öösel ei sööda ära oled hunt.
      *öösel ei sööda ära võibolla oled küla ja segatakse jälgi.

Kui oled küla siis teed mängu huntidele kergeks, kui minu peale varju hakkad viskama. Kui oled hunt siis peabki seda tegema. Aga näe küla ma vannun, et olen külaelanik ja mu esimene post on sincere.

Võite läbi ka highlightida, et ei ole "näpud ristis" white texti kuskil.
      Tolmuahviga koos hundid? Mis bad playd te teete, et huntide elu siin kergemaks teete.

Comment

• WowAwiAA
        Pokkerihai
        • Sep 2010
        • 2715

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
        ei jaksa pikalt selgitada. Aga lühidalt, küla on mängus eelisseisus. Mida rohkem infot, seda suurem eelis. See tuleb 2-3ndal päeval välja, mitte kohe.
        Öökäike teevad hundid ja kõik trumbid on nende käes. Nad adjustivad sellisest infost.

Comment

• WowAwiAA
          Pokkerihai
          • Sep 2010
          • 2715

Mu gut-feeling ütles mulle, et kes mind täna hundiks nimetab on hunt.

*öösel süüakse ära olid küla.
          *öösel ei sööda ära oled hunt.
          *öösel ei sööda ära võibolla oled küla ja segatakse jälgi.

Kui oled küla siis teed mängu huntidele kergeks, kui minu peale varju hakkad viskama. Kui oled hunt siis peabki seda tegema. Aga näe küla ma vannun, et olen külaelanik ja mu esimene post on sincere.

Võite läbi ka highlightida, et ei ole "näpud ristis" white texti kuskil.
          Noppis üles, kui eelmine teema visahinge clearisin, kuna keegi pole out of blue tulnud valet vanduma :D

Comment

• tolmuahv
            Klubi Liige
            • Feb 2009
            • 2502

Öökäike teevad hundid ja kõik trumbid on nende käes. Nad adjustivad sellisest infost.
            Küla adjustib vastu. Ja küla näeb tagantjärgi ausate külameeste juttu, kes on poodud vôi söödud. Kôige halvem küla jaoks oleks keegi random üles puua nii, et kui ta külameheks osutub, pole kellelgi sellest mingit kasu edaspidises mängus.

Comment

• WowAwiAA
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 2715

Vastus Tolmuahvile: Öökäike teevad hundid ja kõik trumbid on nende käes. Nad adjustivad sellisest infost.
              Väga halb, et sa praegu täiskohaga siin ei saa olla.

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Ma out nüüd. Loen veel mobiilist poole tunni jooksul, aga enam pikalt ei kirjuta, sest arvutist eemal. 21.45 paiku tulen, loen ja hääletan.

KristjanLaas, palun selgita meile natuke oma praeguseid mõtteid. Mulle tundub, et ma ei saa sinust üldse aru. Sa oled palju rääkinud, aga ma olen näinud vähe häid argumente. Ma ei saa aru, miks sa mind hääletasid. Ma ei saa aru, kellega sa mind või mõnd teist hunti paari tahaks panna.

Ma ei arva, et sa tingimata hunt oled, aga kuivõrd mu hääl paneb su poomistabeli tippu, siis peaks see sind tegudele sundima. Luban, et kui 21.45 on häid selgitusi, siis on mu häält võimalik maha saada.
                Ma ei taba üldse ära kuidas mu esimest lauset sai hundina tõlgendada, andmata 1st time playerile wayyy rohkem crediti kui ta vääriks (eeldades et lähen noobclear strati peale, mida ma isegi ei osanud märgata mänge lugedes, kuna pmst vaatasin lihtsalt seda, kes olid hundid ja millal relevant juttu hakkasid ajama)

lisaks ülejäänud tekst ongi olnud hüplev ja mitte konstantne, mida annab väga hästi seletada lihtsalt haige inimene olemisega ja kauemad postitajad, kes mäletavad mu posting historit, peaks mõistma, et selline ongi mu pattern postitustes üleüldiselt, mitte lihtsalt siin mängus.

Comment

• WowAwiAA
                  Pokkerihai
                  • Sep 2010
                  • 2715

Küla adjustib vastu. Ja küla näeb tagantjärgi ausate külameeste juttu, kes on poodud vôi söödud. Kôige halvem küla jaoks oleks keegi random üles puua nii, et kui ta külameheks osutub, pole kellelgi sellest mingit kasu edaspidises mängus.
                  Et siis kui karupoeg ütleb et sööks esimesena sinu, sama ütleb timz. Öösel süüakse aga mind. Järgmine päev karupoeg lynchitakse ja on küla, siis on ka timz küla? Saan õigesti aru?

Comment

• q_q
                    dibs esimesele naisele, kes siia satub
                    • Jan 2011
                    • 6303

Hääled seisuga post 1 kuni 157
                    Öö saabub 2:22:51 pärast

---
                    Hääli Lynch Hääletajad
                    3 KristjanLaas tolmuahv (13), overbet (7), BlackWerewolfGenie (13)
                    2 overbet KristjanLaas (32), karupoeg (33)
                    1 tolmuahv WowAwiAA (22)
                    1 WowAwiAA timz0333 (20)
                    2 ei ole hääletanud Looper (2), Avicii (3)

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Et siis kui karupoeg ütleb et sööks esimesena sinu, sama ütleb timz. Öösel süüakse aga mind. Järgmine päev karupoeg lynchitakse ja on küla, siis on ka timz küla? Saan õigesti aru?
                      jah.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                        Kahtlustatav Pettus(t)es
                        • Sep 2013
                        • 2145

Noppis üles, kui eelmine teema visahinge clearisin, kuna keegi pole out of blue tulnud valet vanduma :D
                        Kuule suutsid mu räigelt ärrituma panna nüüd, isegi kui oled küla siis mul pohhui ja hääletan su välja wow. Esiteks kuna gut ütles, et oled hunt, teiseks et väidad ma noppisin midagi sinu teemast välja kui ma eelmine mäng hundina vandusin ja "white textisin" näpud ristis.

Comment

• KristjanLaas
                          Pokkeritark
                          • Oct 2009
                          • 6450

Overbeti enam ei usu ka väga, sest ilmselt postiks rohkem olukorras, kus on ainult ühe häälega maas ja keegi võib minu pealt ära ka võtta.

Kui overbet on hunt, siis ilmselt teamis looperi või aviciiga, kes võivad mu eelmise lõigu counterfitida väga lihtsalt mulle häält andes vajadusel ilma liigset kahtlust äratamata.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

Minu meelest on overbet siiamaani üldse kõige külasemaid poste teinud kogu pundist.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                              Ma ei taba üldse ära kuidas mu esimest lauset sai hundina tõlgendada, andmata 1st time playerile wayyy rohkem crediti kui ta vääriks (eeldades et lähen noobclear strati peale, mida ma isegi ei osanud märgata mänge lugedes, kuna pmst vaatasin lihtsalt seda, kes olid hundid ja millal relevant juttu hakkasid ajama)

lisaks ülejäänud tekst ongi olnud hüplev ja mitte konstantne, mida annab väga hästi seletada lihtsalt haige inimene olemisega ja kauemad postitajad, kes mäletavad mu posting historit, peaks mõistma, et selline ongi mu pattern postitustes üleüldiselt, mitte lihtsalt siin mängus.
                              Kristjan kuule räägi mis juhtus sa alguses ju postitasid ilma "äõüö"'deta ja nüüd switchisid normal mode'i? Viska väike põhjendus

Comment

• WowAwiAA
                                Pokkerihai
                                • Sep 2010
                                • 2715

Kuule suutsid mu räigelt ärrituma panna nüüd, isegi kui oled küla siis mul pohhui ja hääletan su välja wow. Esiteks kuna gut ütles, et oled hunt, teiseks et väidad ma noppisin midagi sinu teemast välja kui ma eelmine mäng hundina vandusin ja "white textisin" näpud ristis.
                                Way to go.... Eelmine kord olid ka ju hunt.

Comment

Working...