Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BlackWerewolfGenie
    Kahtlustatav Pettus(t)es
    • Sep 2013
    • 2145

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Char Vaata postitust
    no 2. päev oliti q_q mõlemad võlla minemas..ma ei ütleks, et te ei ole eksinud. millegi pärast terve küla tahtis teid maha võtta.
    Ma ei saanud eksida kuna ma olen küla.

Läbimängu on näha kuidas sa oled aktiine bashija ainult siis kui sul tuli peal on mis on kõige suurem hunditell ja kõik uued hundid on seda teinud.

Isegi praegu kui looper hääle maha võttis, läksid kergelt leili ja oled ärritunud et hundi võit hakkab näppude vahelt minema ujuma.

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Vote Count 1021 to 1156

Hääled seisuga post 1021 kuni 1156
      Öö saabub 00:30:59 pärast

---
      Hääli Lynch Hääletajad
      1 BlackWerewolfGenie Char (55)
      1 Char BlackWerewolfGenie (69)
      1 unvote Looper (8)

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

mis sel vahet on mis vastusega ma alustasin. sa suudad ikka selle minu vastu keerata.

vaata karu ütles noobclear esimesena..nüüd oli q_ql hea võimalus kaasa minna sellega ja char noobclearida.
        Sa igakord räägid nagu q_q söödaks mulle midagi ette aga mul ei ole q_q mingit skaibichatti ma ei olnud temaga koos hunt. Nii, et ma ausalt ei tea mida ta sulle täpselt ette söödab aga teil pole lihtsalt millestki kinni haarata enam.

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

looper lihtsalt sick, et sul oli lahendus täna 2 korda olemas, aga lased tal end ümber veenda.

aga tõesti, ma olen öelnud, et mul pole eriti tema vastu midagi. ütleme nii et 50-50 .. aga mul on põhjuseid, et miks mina ei ole..need olen välja toonud..aga ta kasutab neid minu vastu.

looper kas 1. päeva minu boostimine tähendab rohkem, et me koos või rohkem, et me pole...? imo pigem, et me pole

just sellepärast, et kui me oleks koos, siis tulevikus oleks nii lihtne seda ära kasutada.

Comment

• BlackWerewolfGenie
            Kahtlustatav Pettus(t)es
            • Sep 2013
            • 2145

looper lihtsalt sick, et sul oli lahendus täna 2 korda olemas, aga lased tal end ümber veenda.

aga tõesti, ma olen öelnud, et mul pole eriti tema vastu midagi. ütleme nii et 50-50 .. aga mul on põhjuseid, et miks mina ei ole..need olen välja toonud..aga ta kasutab neid minu vastu.

looper kas 1. päeva minu boostimine tähendab rohkem, et me koos või rohkem, et me pole...? imo pigem, et me pole

just sellepärast, et kui me oleks koos, siis tulevikus oleks nii lihtne seda ära kasutada.

Sa lihtsalt küsid tal mingi küsimusi mis ei ole otseselt tähtsad, kuna ma suutsin välja tuua argumenteeritud postid ja quoted su mängust mis tõestavad, et sa oled hunt.

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

Ja kõik postid mis sinu vastu räägivad sa lihtsalt ütled, et need räägivad su vastu ja sorri pole midagi teha?

Comment

• Char
                Pokkerihai
                • Sep 2009
                • 1848

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                Ma ei saanud eksida kuna ma olen küla.
                .
                sa tead, et see ei ole argument, su põhilaused on need.

ei ole nii, sest ma küla
                ei ole naa, sest ma pole hunt

looper

nagu moosi määriks moka otsa sulle..miks tal on vaja seda koguaeg öelda? FOR REAL

et sind ära leveldada.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                  Kahtlustatav Pettus(t)es
                  • Sep 2013
                  • 2145

ta ei mängiks nii nii OBVIOUS. paneb kaashundi esimeseks for real listis??? plus lisaks noobclearis mind kohe alguses?
                  PLUS vaata esimese päeva enne ööd, ta ütles "kui ma KT , siis char küla"

kas sa ise teeks nii?? ei ole, ta üritaks jälgi segada. nagu bwg-ga timmis siin, sest ta on hunt
                  Näe siin te juba üritategi seda oma alibiks tuua, et huntidena me seda ei tee, kui paar posti tagasi sa ütlesid et huntidena teeks vastupidi jälle. Kamoon Char obvious hundu ju

Comment

• Char
                    Pokkerihai
                    • Sep 2009
                    • 1848

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                    Ja kõik postid mis sinu vastu räägivad sa lihtsalt ütled, et need räägivad su vastu ja sorri pole midagi teha?
                    ei räägi minu vastu..minu kasuks räägivad, sa lihtalt pöörad need ümber liiga obvious viisil...

q_q esimene päev, pigem minu kasuks (kui q_q on hunt, siis tõenäosus, et ta teist hunti niimoodi üles vutitab on heal juhul 1/5)
                    eile õhtune tulle hüppamine..pigem minu kasuks ( tõenäosus, et ma niimoodi teeks on üsna madal ikka, seda enam et ma ise pmst ütlesin, et kes nüüd liigub on hunt.)

Comment

• BlackWerewolfGenie
                      Kahtlustatav Pettus(t)es
                      • Sep 2013
                      • 2145

sa tead, et see ei ole argument, su põhilaused on need.

ei ole nii, sest ma küla
                      ei ole naa, sest ma pole hunt

looper

nagu moosi määriks moka otsa sulle..miks tal on vaja seda koguaeg öelda? FOR REAL

et sind ära leveldada.
                      Jouuuu mu argumendid on kõik sinu quoted.

Comment

• Looper
                        Grinder
                        • May 2013
                        • 576

q_q, sest liiga agaralt kirjutas siin
                        vb tõesti, kas kaashunt teeks nii?

Comment

• Looper
                          Grinder
                          • May 2013
                          • 576

esimene post chari poolt siis

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

Algselt postitas Looper Vaata postitust
                            vb tõesti, kas kaashunt teeks nii?

Aga miks ei teeks? q_q on tark mängija ja kui sa panid tähele karupojalt on kohe post, et char noobina ei tea, et q_q'd ei hääletaks mis annab talle väga suure alibi kui peaks välja tulema, et q_q oli hunt.

Comment

• Char
                              Pokkerihai
                              • Sep 2009
                              • 1848

kui mul oleks nii sitt seis nagu mul on, siis ma hundina ei vaevuks siin piinelda.

sest tõesti seis on üsna kusine, bwg jutt on nii libe lihtsalt.

aga kuna ma külamees, siis peale 3 päeva ajude nusberdamist, ei anna seda võitu nii kergelt ära.
                              looper sa oled täna 2 korda juba olnud häälega tema peal, soovitan uuesti minna ja too võit koju ära. küla ftw.

ma vannun, et ma külamees.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                                Kahtlustatav Pettus(t)es
                                • Sep 2013
                                • 2145

kui mul oleks nii sitt seis nagu mul on, siis ma hundina ei vaevuks siin piinelda.

sest tõesti seis on üsna kusine, bwg jutt on nii libe lihtsalt.

aga kuna ma külamees, siis peale 3 päeva ajude nusberdamist, ei anna seda võitu nii kergelt ära.
                                looper sa oled täna 2 korda juba olnud häälega tema peal, soovitan uuesti minna ja too võit koju ära. küla ftw.

ma vannun, et ma külamees.
                                Su teksti esimene osa on vastuolus oma teksti teise poolega.

Hundina sa just tahad võitu ju saada mis asja.

Ja mu jutt ei ole libe, ma ei ole parim werewulf player there is. Mu jutt on külane kuna ma olen aus külamees.

Comment

Working...