Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BlackWerewolfGenie
    Kahtlustatav Pettus(t)es
    • Sep 2013
    • 2145

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Char Vaata postitust
    mis siis kui viik jääb häältel?
    Algselt postitas q_q Vaata postitust
    siis viskab lenc münti
    Läbi mängu kui char teeb noobküsimuse siis alati on q_q laivis, et päästa. See mingi kolmas kord juba

Comment

• Char
      Pokkerihai
      • Sep 2009
      • 1848

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
      Kuidas kõik seletused mis ma toon välja quotedga on mõttetud seletused ?????????? Kuna neil on tõestus taga? Ja sinul ilma postideta on kõik legit ?
      lihtaslt kogu story ei klapi sul. minu jutt on 0% hundine. sinul ikka haiseb selle järgi.

ma räägin täiesti straightforward ja ALATI küla eest väljas olnud.

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

Mis asja minu analüüsiv mäng ei klapi ja on hundine? Su lause ei kõla õigesti.

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

Läbi mängu kui char teeb noobküsimuse siis alati on q_q laivis, et päästa. See mingi kolmas kord juba
          aga miks tema? miks ei võiks keegi teine vastata? palju loogilisem on see, et keegi teine vastab ja siis teised arvavad ka, et ma noob. kui tema vastab, siis ei saa teised ennast isana tunda ja ei salvesta mällu ära, et char on noob ja noobclear on hea variant talle.

see küll ei tõesta midagi, et q_q mulle vastas.

Comment

• BlackWerewolfGenie
            Kahtlustatav Pettus(t)es
            • Sep 2013
            • 2145

aga miks tema? miks ei võiks keegi teine vastata? palju loogilisem on see, et keegi teine vastab ja siis teised arvavad ka, et ma noob. kui tema vastab, siis ei saa teised ennast isana tunda ja ei salvesta mällu ära, et char on noob ja noobclear on hea variant talle.

see küll ei tõesta midagi, et q_q mulle vastas.

Sest te üritate sulle mõjuvamaid noobcleare teha, väga kerge ju.

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

Sest kui tema vastab, siis on kellegil teisel võimalus öelda, et näe ta noob võime ära clearida.

Kui sulle näiteks karupoeg vastaks või mina vastaks ja siis q_q üritaks otse noobclearida oleks palju rohkem obvious see meile hetkel. Praegu oled väga hästi maskeeritud hundu, siiamaani looper kahtleb selles. Kuigi väga palju materjali su vastu juba üleval.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                Kahtlustatav Pettus(t)es
                • Sep 2013
                • 2145

Ja iga hetkega on sul vähem millegiga tõestada ja siis proovidki, kuidagi moodi veel teksti oma kasuks väänata aga vigu väga palju sees.

*Küsimus looperile kas sa tõesti arvad, et ma olen mingi PRO werewulf player, et hundina poleks eksinud? Ma ei tea ma tõesti peaksin siis parim olema.

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

Sest te üritate sulle mõjuvamaid noobcleare teha, väga kerge ju.
                  wat?? see jutt haiseb ju sul...sa oled pmst toonud mingi 8 q_q posti välja minuga, et koguaeg on ta mul nagu takjas küljes, koguaeg aitab mind ja kaitseb ja char on küla jne jne.

pmst kui üks meist välja läheb, siis tracetakse ju tagasi kõik minu või tema peale..vaadake q_q kaitses chari, tema on ilmselt teine. või et okei .. char surnud. q_q kaitses teda täiega..võtame chari maha.

SEE ON LIIGA LIHTNE bwg.

simmo ja q_q koos mäng ei ole nii lihtne. see on next level rohkem
                  palju loogilisem liin on see, mis q_q sinuga võttis. said korralikult bashi talt iga päev. et jutt ikka püsiv oleks.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                    Kahtlustatav Pettus(t)es
                    • Sep 2013
                    • 2145

wat?? see jutt haiseb ju sul...sa oled pmst toonud mingi 8 q_q posti välja minuga, et koguaeg on ta mul nagu takjas küljes, koguaeg aitab mind ja kaitseb ja char on küla jne jne.

pmst kui üks meist välja läheb, siis tracetakse ju tagasi kõik minu või tema peale..vaadake q_q kaitses chari, tema on ilmselt teine. või et okei .. char surnud. q_q kaitses teda täiega..võtame chari maha.

SEE ON LIIGA LIHTNE bwg.

simmo ja q_q koos mäng ei ole nii lihtne. see on next level rohkem
                    palju loogilisem liin on see, mis q_q sinuga võttis. said korralikult bashi talt iga päev. et jutt ikka püsiv oleks.
                    loe järgmiseid poste ka ma juba vastasin sulle põhjalikumalt.

Siin näha sa rapsid juba ja oled ärritunud, ei jõua mõttega lugeda ja pillud õhust vastuseid.

Tuli on takkas hundikutsikas.

Comment

• Char
                      Pokkerihai
                      • Sep 2009
                      • 1848

Sest kui tema vastab, siis on kellegil teisel võimalus öelda, et näe ta noob võime ära clearida.

Kui sulle näiteks karupoeg vastaks või mina vastaks ja siis q_q üritaks otse noobclearida oleks palju rohkem obvious see meile hetkel. Praegu oled väga hästi maskeeritud hundu, siiamaani looper kahtleb selles. Kuigi väga palju materjali su vastu juba üleval.
                      btw esimene, kes mind noobclearis oli karu üldse. q_q tegi seda alles rohkem õhtupoole.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                        Kahtlustatav Pettus(t)es
                        • Sep 2013
                        • 2145

Sa üritad muljet jätta, et ma olen parim libahundi mängija kes ei eksi kunagi mis ei ole mitte kuidagi võimalik.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                          Kahtlustatav Pettus(t)es
                          • Sep 2013
                          • 2145

btw esimene, kes mind noobclearis oli karu üldse. q_q tegi seda alles rohkem õhtupoole.
                          ometegi sa ei alustanud selle vastusega, vaid üritasid mingit muud anda.

Ja minu meelest see KT fake claim ta poolt öeldes, et sa küla ja sinu küsimus selle peale on väga obvious kokkumäng.

Comment

• Looper
                            Grinder
                            • May 2013
                            • 576

Comment

• Char
                              Pokkerihai
                              • Sep 2009
                              • 1848

Sa üritad muljet jätta, et ma olen parim libahundi mängija kes ei eksi kunagi mis ei ole mitte kuidagi võimalik.
                              no 2. päev oliti q_q mõlemad võlla minemas..ma ei ütleks, et te ei ole eksinud. millegi pärast terve küla tahtis teid maha võtta.

Comment

• Char
                                Pokkerihai
                                • Sep 2009
                                • 1848

ometegi sa ei alustanud selle vastusega, vaid üritasid mingit muud anda.

Ja minu meelest see KT fake claim ta poolt öeldes, et sa küla ja sinu küsimus selle peale on väga obvious kokkumäng.
                                mis sel vahet on mis vastusega ma alustasin. sa suudad ikka selle minu vastu keerata.

vaata karu ütles noobclear esimesena..nüüd oli q_ql hea võimalus kaasa minna sellega ja char noobclearida.

Comment

Working...