Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Kui avicii ennem 18.55 oma kokkuvõtet ära ei tee siis läheb minu hääl talle. Tal oleks hundina hea mugav praegu kõrvalt vaadata kuidas külad üksteist pakuvad.

Comment

• Looper
      Grinder
      • May 2013
      • 576

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
      Kui avicii ennem 18.55 oma kokkuvõtet ära ei tee siis läheb minu hääl talle. Tal oleks hundina hea mugav praegu kõrvalt vaadata kuidas külad üksteist pakuvad.
      Just tahtsin mainida ,et kell 18:00 polnud WowAwiAA (27), timz0333 (25), Looper (6), Avicii (2) teinud ühtegi otsust. Ehk hunt ootab ,et saaks kuskile rongile hüpata. Välistasin juba varem Wow-i, ise ei tee ennatlikke otsuseid ja jäävad timz ning avicii.

Samas timz võis selle asja välja hammustad, tõmbas tule minupeale peale kella 18:00 ja hakkas avicii-t süüdistama ,et teha temast selline ohver?? Võimalik?

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

plz, ära levelda üle ennast. See mäng on tegelt abc kui välja jätta: qq avicii ja karupoeg kes võivad level 2 ja 3 teha meile siin

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

timz0333, sest hundine käitumine, päev otsa pole kedagi agronud ja nüüd üritad vaikselt hääle kuskile ära panna.

muidu suht neutraalset(hundist) juttu ajanud.

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Algselt postitas Char Vaata postitust
            timz0333, sest hundine käitumine, päev otsa pole kedagi agronud ja nüüd üritad vaikselt hääle kuskile ära panna.

muidu suht neutraalset(hundist) juttu ajanud.

k
            timz0333

Comment

• Char
              Pokkerihai
              • Sep 2009
              • 1848

Algselt postitas Looper Vaata postitust
              Just tahtsin mainida ,et kell 18:00 polnud WowAwiAA (27), timz0333 (25), Looper (6), Avicii (2) teinud ühtegi otsust. Ehk hunt ootab ,et saaks kuskile rongile hüpata. Välistasin juba varem Wow-i, ise ei tee ennatlikke otsuseid ja jäävad timz ning avicii.

Samas timz võis selle asja välja hammustad, tõmbas tule minupeale peale kella 18:00 ja hakkas avicii-t süüdistama ,et teha temast selline ohver?? Võimalik?

wowawiaa suht külane, looper külane

timz kahtlane

avicii, ma ei usu, et ta mängiks hunti niimoodi, ning kui timz tahab aviciile ära panna, siis nad mõlemad hundid pole ning timz tahab lihtsalt lambist vaikseks olemise argumendiks tuua

Comment

• Avicii
                Grinder
                • Nov 2012
                • 800

Tead ma siin loen ja mõtlen aga ei oska midagi järeldada peale esimest päeva, homme on parem vaadata mis kus ja miks juhtus. Kui sellest ei piisa siis GG : )

Comment

• q_q
                  dibs esimesele naisele, kes siia satub
                  • Jan 2011
                  • 6303

k
                  timz0333
                  why

Comment

• Avicii
                    Grinder
                    • Nov 2012
                    • 800

Hetkel ma arvan, et suht hundine on hääletada neid kes pole täna palju postitanud, hea ettekääne just saying!

Comment

• q_q
                      dibs esimesele naisele, kes siia satub
                      • Jan 2011
                      • 6303

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                      Hetkel ma arvan, et suht hundine on hääletada neid kes pole täna palju postitanud, hea ettekääne just saying!
                      keda sa siis hääletaksid

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                        Tead ma siin loen ja mõtlen aga ei oska midagi järeldada peale esimest päeva, homme on parem vaadata mis kus ja miks juhtus. Kui sellest ei piisa siis GG : )
                        Ma olen sinuga nõus homse kohapealt.

Char ainus mdia ma tahan hetkel on see, et teha selgeks oma külaelaniku roll.

Comment

• Avicii
                          Grinder
                          • Nov 2012
                          • 800

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                          keda sa siis hääletaksid
                          ma täna välistaks sind/karu/timz/looper seniste postide põhjal ülejäänud on flipaments

Comment

• Avicii
                            Grinder
                            • Nov 2012
                            • 800

Ma olen sinuga nõus homse kohapealt.

Char ainus mdia ma tahan hetkel on see, et teha selgeks oma külaelaniku roll.
                            mind häiris Chari puhul see, et esimene hääl ja q_q - mis on obv et esimesel päeval ei juhtu - aga samas on see andeksantav kuna poisil esimene mäng... seega ei tea üldse. fakt on see, et reaalseid ja tõsiseid järeldusi esimesel päeval teha ei saa, ja tueb flipata lihtsalt kellegi peale..

Comment

• timz0333
                              Pokkeritark
                              • Mar 2009
                              • 6322

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                              keda sa siis hääletaksid
                              qq ega sa hunt ei ole? Ütle kohe ära!

Comment

• BlackWerewolfGenie
                                Kahtlustatav Pettus(t)es
                                • Sep 2013
                                • 2145

Kuule karupoeg ma ei kauple omale mingeid päevi juurde sellega, et ütlesin et homme ütlen kes olen. Võib ülesse ka puua, kui see nii suur probleem on vms. Mul üks mäng samamoodi hakati mingid käru keerama kuna ei põhjendanud midagi ja tuli välja, et polnudki midagi põhjendada erilist.

Ma ei tea see timzi lüke oma peale on veits kahtlane, miks külana kohe alla anda nii vara. Hundina äkki mingi masterplay?

Ja ma pidin uusi patakaid toomas käima, muidu polekski postitada saanud enam.

Comment

Working...