Looper loeb ikka poste? Tee vahelepõige ja räägi mis praeguseks arvad.
Char ka kohal, ehk põhjendab ise, miks q_q rohke postitamine hundine on.
no ma mõtlesin niimoodi, et kuna ta kogenud mängija, siis hundina ei saa vaikselt alustada, sellepärast spammiski lambist siin. samas siin teised spammisid ka juba. hetkel jääb hääl sinna
visa pole peale kella 12.46 sisse loginud, enne seda ei olegi väga palju arutelu olnud. vb kuskil ära
no ma mõtlesin niimoodi, et kuna ta kogenud mängija, siis hundina ei saa vaikselt alustada, sellepärast spammiski lambist siin. samas siin teised spammisid ka juba. hetkel jääb hääl sinna
hellou
Aga Char ütleme,et q_q ei cleari aga jätame välja, siis kes on hundid?
Sa ei vastanud ju mulle ikka mis siseinfot sa kasutasid oma küla clearimisel.
Looper sellepärast, et ta oli vähemalt (1) korra teemas ringi uidanud ja siis oli vaikus pea tunnike, suht hundine käitumine tundus ja panin hääle ära. Arvasin, et polnud teise hundiga veel jutule saanud.
Hetkel pole ta ka midagi asjaliku välja toonud sellepärast pole vahetama häält hakanud ka, kui sul tuju paremaks teeb võin sind ka hääletada.
VisaHinge arvamust kuulaks ka, kas siiamaani peab mind hundiks?
Mingi pilt on mul ka tekkinud aga ei saa täiesti kindel olla. Uued kasutajad võiks rohkem analüüsi anda, ma usun ma spämminud küll piisavalt juba aga kui keegi ikka hundiks peab siis gg, esimene päev on suht flip ka tegelt.
Comment