Eeldades et blizkaa on camu peek või seda mitte eeldades?
Ses suhtes, et Maxi day1 kill on ju täpselt blizkaa töö. Miks oleks huntidena jmsknsk, timz ja simmo tapnud day1 maxi. Kui viimane oli sind ja blizkaat hääletanud.
q_q - mängija kes 50 / 50, leadib küla väga palju ja on aktiivne - mis on külale kasulik - samas väga advanced mängija ja kui on pikemat aega mängus sees olnud siis seda rohkem hunt ta on.
VisaHing - oskab adjustida küll mina teda ei alahhindaks, hetke mängu puhul on ta pigem küla.
eluvend - on näidanud hundina väga head mängu, seega väga raske on teda readida. mina hetkel teda ära ei cleariks aga antud hetkel ehk täna tundub rohkem külana
blizkaa - varasemal 0 readi vend, suudab selgitada ona mõtteid küll, samas võib olla hunt
camu - top player, readib hästi. antud mängus tundub hundine
timz0333 - 50% cahnce, et on hunt, on teinud häid mänge ja suudab leveldada, hetke mängus rohkem külane
Pythagoras - kogu mängu jooksul teinud 3-4 posti, esimesel päeval ütles, et on afk ja oli ka, teisel päeval ütles et pohmakas ja postidab, aga miadgi ei tulnud, on väike võimalus, et on hunt.
Jmskns69 - loll, küla lubab küll, et areneb aga rohkem samas seisus, huntide jaoks hea mängija kui on küla, sest on väga kergesti mõjutatav, hetkel tundub rohkem küla
WowAwiAA - sama nagu timz, väga hea mängija ja temast võib oodata kõike, antud pildis samuti 50 / 50 hunt
Avicii - LEVELS
Simmo - pigem küla - 15% chance hunt
ja siin qq tahab järgmise küla nahka panna simmo mkohta see post.
Ebaselge on veidi camu peekide järjekord, aga ma 100% et olin peek.
Camu postid
Minu jaoks on huntide listis avicii, wow, timpz. Nendest peaks kolm hunti üles leidma küll. Kui pyta oma inactive teema ja pohmaka taha poeb, siis see muidugi jama. Ta peaks ka rohkem postitama.
Hetkel tundub visahing külane. Eluvend suht cleared küla minu silmis, sest mängis hundina hoopis teistmoodi. Blizkaa samuti cleared, oma esimese postiga. Qq paneb standardit. Võibolla üks ja teine.
Aa, lisan veel blizkaa kohta, et ükski hunt ei hakkaks üksi niimoodi kedagi pushima, kes siis lõpuks külaks osutub, kuna see temale nagu näha lõpuks suurt varju heidab.
blizkaa mu silmis clear. Ma usun, et tal algaja mistaked lihtsalt. Mängib faceup.
Blizkaat ma ei hääleta. wow võin panna vist, samas ta tundub külane nüüd, aga pohhui. qq ka ei hääleta. Avicii on nii ja naa. Kõik, kes mind kahtlustand, on alati hundid olnd, mingis mängus ristik ja keegi veel surusid iga päev
Kulutasin absurdse aja notede kirjutamiseks, homme hakkan analüüsima. Aga annan külade selge variandi: kui q_q hunt, siis game solved, kui mitte, siis on tupik...
see post mulle väga meeldib ja cleariks blizkaa külaks :)
samuti jmsk kes algusest peale külane
siinkohal tundub, et camu fake claimis kogemata eluvenna nagu mina ühes mängus panin puusse kellegi calimiga ja keerasin külal mängu tuksi. (andke andeks tõesti ei mäleta vb aimallinn oli see)
normals, tundub, et lynchiks kõik küladf ära :D
Krt see post tuleb vist epic puder ja kapsad aga lühidalt hundid qq, eluvend (camu feil claim) ja wow. wow ja qq mõlemad obv kogenud mängijad ja teavad juba kuidas siin nõrgematega manipuleerida GL!
Ausalt ka, ma ei viitsi üle lugeda vaid vajutan lihtsalt send ja loodan, et see qq ei owni tervet mängu ära oma ausa kahvanäoga :)
Blizkaa, ei viitsi kaugelt posti otsida, aga timzi quotest leidsin::
Originally Posted by blizkaa View Post
Otsi oma sõpru vaenlaste seast
Kulutasin absurdse aja notede kirjutamiseks, homme hakkan analüüsima. Aga annan külade selge variandi: kui q_q hunt, siis game solved, kui mitte, siis on tupik...
HUvitav fakt:
Mina, q_q ja eeldades et eluvend juba enne meid 2 külaks luges siis ka tema, paneme huntideks SImmo, timz, blizkaa.
Nemad 3 minu, eluvenna ja q_q. Simmo, timz ja blizkaa claimivad üksteist clear küladeks aga mitte jmsknsk. Seetähendab nad ju võitlevad Jmsknsk kui küla hääle eest, aga ometi ei claimi teda clear külaks. Olemegi kõik külad w?
HUvitav fakt:
Mina, q_q ja eeldades et eluvend juba enne meid 2 külaks luges siis ka tema, paneme huntideks SImmo, timz, blizkaa.
Nemad 3 minu, eluvenna ja q_q. Simmo, timz ja blizkaa claimivad üksteist clear küladeks aga mitte jmsknsk. Seetähendab nad ju võitlevad Jmsknsk kui küla hääle eest, aga ometi ei claimi teda clear külaks. Olemegi kõik külad w?
maby miinus prillid wow? mul on miinus 1
timz says;:
samuti jmsk kes algusest peale külane
Plz tule põõsast välja ja las küla võidab one time .
Comment