Libahundu XI MÄNGU TEEMA
Collapse
X
-
Re: Libahundu XI MÄNGU TEEMA
q_q - mängija kes 50 / 50, leadib küla väga palju ja on aktiivne - mis on külale kasulik - samas väga advanced mängija ja kui on pikemat aega mängus sees olnud siis seda rohkem hunt ta on.
VisaHing - oskab adjustida küll mina teda ei alahhindaks, hetke mängu puhul on ta pigem küla.
eluvend - on näidanud hundina väga head mängu, seega väga raske on teda readida. mina hetkel teda ära ei cleariks aga antud hetkel ehk täna tundub rohkem külana
blizkaa - varasemal 0 readi vend, suudab selgitada ona mõtteid küll, samas võib olla hunt
camu - top player, readib hästi. antud mängus tundub hundine
timz0333 - 50% cahnce, et on hunt, on teinud häid mänge ja suudab leveldada, hetke mängus rohkem külane
Pythagoras - kogu mängu jooksul teinud 3-4 posti, esimesel päeval ütles, et on afk ja oli ka, teisel päeval ütles et pohmakas ja postidab, aga miadgi ei tulnud, on väike võimalus, et on hunt.
Jmskns69 - loll, küla lubab küll, et areneb aga rohkem samas seisus, huntide jaoks hea mängija kui on küla, sest on väga kergesti mõjutatav, hetkel tundub rohkem küla
WowAwiAA - sama nagu timz, väga hea mängija ja temast võib oodata kõike, antud pildis samuti 50 / 50 hunt
Avicii - LEVELS
Simmo - pigem küla - 15% chance hunt
Comment
-
Re: Libahundu XI MÄNGU TEEMA
ma ei teaAlgselt postitas camu Vaata postitustkes?
kui keegi peaks nii tegema siis lock wolf
Comment
-
Vote Count 389 to 779
Hääled seisuga post 389 kuni 779
Öö saabub 00:05:59 pärast
---
:00 loeb :01 ei loeHääli Lynch Hääletajad 4 Avicii camu (30), eluvend (37), Simmo (19), q_q (108) 4 q_q WowAwiAA (46), Avicii (43), timz0333 (13), VisaHing (30) 1 Pythagoras Jmskns69 (16) 1 Simmo blizkaa (45) 1 ei ole hääletanud Pythagoras (1)
Comment
Comment