Libahunt 10 mängu teema.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pythagoras
    Grinder
    • Apr 2012
    • 589

Re: Libahunt 10 mängu teema.

lugesin üle, mis vihjeid timz jätta võis, et ta huntide poolt avastati. Mina küll täit selgust ei saanud, keda ta peekinud oli, BDSi kaitses, samas mind ta küll peekinud pole. Karupojale on olen ka varem tähelepanu juhtinud. Imo kaks varianti: on küla ja tõesti ei viitsi mängida, või on hunt. Eile jäid timzi ja karupoja hääled minule. Kui mõelda, et timz mind peekinud pole (mida ta ei saanud teha, muidu oleks teadnud, et ma küla) ja karupoeg hunt, siis karupojal oleks olnud suht turvaline jätta hääl minu peale.
    Hetkel rohkem süveneda pole aga, vaatame mis juhtuma hakkab.

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Vote Count 645 to 646

Hääled seisuga post 645 kuni 646
      Öö saabub 11:19:27 pärast

---
      Hääli Lynch Hääletajad
      9 ei ole hääletanud WowAwiAA (0), Pythagoras (1), punapea (0), punanekolmratas (0), lenC (0), karupoeg (0), IamAllin (0), backdoorsex (0), Avicii (0)

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
        lugesin üle, mis vihjeid timz jätta võis, et ta huntide poolt avastati. Mina küll täit selgust ei saanud, keda ta peekinud oli, BDSi kaitses, samas mind ta küll peekinud pole. Karupojale on olen ka varem tähelepanu juhtinud. Imo kaks varianti: on küla ja tõesti ei viitsi mängida, või on hunt. Eile jäid timzi ja karupoja hääled minule. Kui mõelda, et timz mind peekinud pole (mida ta ei saanud teha, muidu oleks teadnud, et ma küla) ja karupoeg hunt, siis karupojal oleks olnud suht turvaline jätta hääl minu peale.
        Hetkel rohkem süveneda pole aga, vaatame mis juhtuma hakkab.
        Oota mis asja siin toimub???

Avicii ütles, et ta on KT ja peekis mind ja jmskns kes hunt. Kõik lükkasid hääled jmsnks peale ja ta hui oligi hunt ju?

Ma ei saa aru ainult sellest, et miks ta minult rongi ära tõmbas, ma olin ka minemas as küla ju.

Ega siin erilist mõistatust pole.
        Avicii

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Teine oled sina Pythagoras, ta ilmselt peekis sind, kuna hääl sinu peal. Suht puusalt pakutud aga i guess.

Kolmanda hundi leiab ka üles varem või hiljem.

Kui täna ka vale otsus teha, siis hundid gg ja wp.

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Sellepärast ma ei tahtnudki uskuda, et Avici on KT, kuna ta poleks end nii vara veel üles annud.
            day2 alles ju.

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

Pyth. Naljakas et sa hakkasid otsima KT jäetud hinte aga sa ei pannud tähele seda, mis eile õhtul toimus??

Minu jaoks olete koos Avicii 100% confirmed hundid.

Comment

• Avicii
                Grinder
                • Nov 2012
                • 800

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                Sellepärast ma ei tahtnudki uskuda, et Avici on KT, kuna ta poleks end nii vara veel üles annud.
                day2 alles ju.
                bljää sa oled idioot ikka, tahtsin eile tuld endale tõmmata, et ehk söövad hundid ära ja KT saab veel ühe päeva elada + jmski mäng tundus minu jaoks vahtlane vs eelmised mängud

Comment

• Avicii
                  Grinder
                  • Nov 2012
                  • 800

backdoorsex liiga palju jama ikka tootnud, ei ole sõnu lihtsalt, ma arvan, et sa oled hunt - eriti näris sind see, et ma olen KT eile, seega otsisid confirmi selle jaoks, et huntidel oleks lihtsam ära süüa mind

Comment

• Pythagoras
                    Grinder
                    • Apr 2012
                    • 589

bds pushib mind täiega, samas ma ei näe sellel nagu väga loogilist seletust. Ise tean, et pole hunt, võib-olla mõnes kohas halvasti mänginud külana, aga hundiseid poste välja lugeda, hmm, too need siis eilsest välja palun, saan ehk midagi selgitada.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                      backdoorsex liiga palju jama ikka tootnud, ei ole sõnu lihtsalt, ma arvan, et sa oled hunt - eriti näris sind see, et ma olen KT eile, seega otsisid confirmi selle jaoks, et huntidel oleks lihtsam ära süüa mind
                      Omfg.. No muidugi ma ei jäänud sind eile uskuma. Krdi rong oli minu peal ja ma oleks heameelga välja läinud aga sa ilmusid oma KT jutuga. Kogu lollikari järgnes sulle muidugi ( vaata kuhu minu hääl jäi ). Krt ma ütlesin, et võtame Pyth ära välja ja asi on clear.

Väga hundine lüke on see su poolt btw. Mina hääletan sind, sina hääletad mind vastu. Kui sa küla, siis ole mees ja aita mängu lahendada.

Pyth ma võin sulle need postid välja tuua kui tahad. Anna natuke aega. Tulin hambaarsti juurest ja lõigati keelde. xDDD

Comment

• Pythagoras
                        Grinder
                        • Apr 2012
                        • 589

No oletame, et oled ka küla, bds siis, võtate täna minu välja, mina olen küla, jääte öösel veel ühest külast ilma, mis siis clear on, see, et kolm hunti hästi mänginud?

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                          No oletame, et oled ka küla, bds siis, võtate täna minu välja, mina olen küla, jääte öösel veel ühest külast ilma, mis siis clear on, see, et kolm hunti hästi mänginud?
                          See jmsnks väljavõtmine eile oli täiesti lamp lüke Avicii poolt. Oli tõesti ebaaktiivne aga kuna mina olin main suspect, siis oleks võinud ju pigem minu võtta kui mingi lambika.

Ma üritan huntide plaanist mingit sotti saada. Ma ei saa sotti lihtsalt sellest, et kui Avicii oleks hunt siis miks ta minult rongi ära tõmbas? Ainuke loogiline põhjendus oleks see, et täna võtame lambika küla. Homme on BDS raudselt tule all kõigi poolt.( kuna ta on ikka veel elus ). Siis kokku juba 6 küla maas ja edasi on easy game.

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Ma kahtlustasin btw eile, et Timzz võib olla KT ja ta mind peekinud. Tundus ainuke, kes kohe kuidagi ei tahtnud mind hääletada.

Comment

• Avicii
                              Grinder
                              • Nov 2012
                              • 800

kui sa oled küla siis mida sa nutad selle üle, et sind eile välja ei hääletatud? Jmsk oli ebaaktiivne ja tema postid ei olnud sarnased selle, nagu tema eelmistest mängudes külana, seega oli lüke täielikult õigustatud. pigem loll "küla" sinu näol kes on aktiivne või mittemidagi postitav jmsk. sitt lugu

Comment

• Pythagoras
                                Grinder
                                • Apr 2012
                                • 589

Ei oskagi midagi tarka öelda. 16.30 pean teatrisse hakkama sõitma ja enne päeva lõppu tagasi ei jõua. Kui rong minu peale läheb, siis külal hapu ka, homme oleks siis kolm hunti ja 4 küla ning eksida ei saaks. Mulle tundub kahtlane karupoja mäng ja läheb ka hetkel hääl sinna karupoeg

Comment

Working...