***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • eluvend
    Grinder
    • Sep 2010
    • 640

Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Maxi, muidu hea mäng Sinult, tuleb au anda. Aga eile õhtuga mängisid ennast sisse tegelikult.
    1. Tegid minu rongi (ÜLIkasulik mind hääletada)
    2. Läks käima ja rahvast kogunes
    3. Tulin selgitasin ja palusin inimestel ikka mõelda, et mis kasu siis on kui saavad teada, et ma küla
    4. Rong hakkas lagunema
    5. Arutlesime uute variantide üle, sina istud vaikselt ja kaasa ei mõtle
    6. Tekitasime uue rongi kuidagi-midagi kiiruga
    7. Miski aeg hüppad Sina rahulikult on semu peale, keda tead et saab ilmselt niikuinii modkilli (hea bragida ka, et said hundile pihta)
    8. Mingi mõni minut enne kella kukkumist, palume Sul muuta oma vote ja teha midagi mõistliku häälega.
    9. Sa tuled lagedale täiesti nonsense jutuga, et mis-kus, ei jõua jne (peale mida jõuad loomulikult veel 2-3 posti teha )
    10. Päev kinni ja välja läheb Synf

Eks sa vaikselt lootsid, et kui lähen mina ja saadakse teada, et ma küla, siis saad jällegi kahtlustest vabaks - ei olnud hääl minu peal ja sa ju tahtsid hoopis kedagi muud välja! Räuskasin juba eile ju ka sellest, kuna uskusin, et minul minek kaa.

Comment

• eluvend
      Grinder
      • Sep 2010
      • 640

Mis muide eile oleks pidanud olema, oli flipp minu ja Synfi vahel. Ka minul oli 2 häält nagu Synf. Kuidagi läks jmskns hääl kaduma :D Kusjuures, kui ma õhtul kokku lugesin, ei suutnud ka seda märgata, aga täna päeval teema põhjalikult üle lugedes jäi silma.
      Õnneks muidugi olime mõlemad külad, niiet flipi tulemusena oleks ikka küla lahkunud ja midagi väga hullu ehk sellega ei juhtunud. Et noh, väike aps, mis lahenes suhteliselt õnnelikult.

Comment

• eluvend
        Grinder
        • Sep 2010
        • 640

jmskns, ma ei tea juba mitmendat korda ma Sulle ütlen, et soovitan ikkagi ümber mõelda. Küla võidu huvides see ju

Comment

• Jmskns69
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2012
          • 477

Algselt postitas eluvend Vaata postitust
          jmskns, ma ei tea juba mitmendat korda ma Sulle ütlen, et soovitan ikkagi ümber mõelda. Küla võidu huvides see ju
          Ma ükskord ennem kuulasin suht lahmivat hunti argumenteeritult suhtlevale külale. Siiani piinlik

Comment

• eluvend
            Grinder
            • Sep 2010
            • 640

Ilmselt, kui Maxi ellu jääb, saab Sul veelkord piinlik olema :)
            Muide, vaata enamust eelnevate mängude viimast päeva. ALATI tuleb ja lendab üsna argumenteeritult ja selgelt välja hunt. Tihti pikkade, paljude tsitaatidega postitustega ja püüvad just selle nö asjalikkuse muljega lüüa.

Minul on vähemalt süda puhas ja leidsin hundi üles, loodetavasti ikka küla saab ka sellest aru ja võtame võidu ära!
            Maxi

Comment

• WowAwiAA
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 2715

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
              Minu jaoks on mäng seekord lahendatud ning suure tõenäosusega võtame täna välja ka viimase hundi.

Aga siiski, oleme kõikide osaliste suhtes ausad ning lubame neil ka välja pakkuda enda vaatenurgad. Eriti kuna saab avaldada ju kõik readid täna, ning ei ole karta et öösel ära söödaks.

Kas võiksid täpsustad ja välja tuua, millised readid sul on minu hundiks olemise kohta? Tõsiselt huvitab
              Kui minu riide usaldades oleks hundiks Jmskns, siis kuna ma teda üldse hundiks tembeldanud olen? Mina ausaltöelda seda täpselt ei mäleta. Võib-olla kehva mälu
              WoW on ütlemata hea mängu teinud küll, täiesti 100% küla, aga miks teda täna öösel ära ei söödud vaid söödi mingi tiigrikutsu?
              Siiani on kogu mängu minu silmis eluvend küla olnud ja olen ütlemata hea mängu teinud. Tegelikult läheb hästi psühholoogiale rõhuma ja seletab kuidas suurepärane mäng minult ja, et küla teeb õige otsuse sest küla on nii tark olnud.

Comment

• Avicii
                Grinder
                • Nov 2012
                • 800

Mis muide eile oleks pidanud olema, oli flipp minu ja Synfi vahel. Ka minul oli 2 häält nagu Synf. Kuidagi läks jmskns hääl kaduma :D Kusjuures, kui ma õhtul kokku lugesin, ei suutnud ka seda märgata, aga täna päeval teema põhjalikult üle lugedes jäi silma.
                Õnneks muidugi olime mõlemad külad, niiet flipi tulemusena oleks ikka küla lahkunud ja midagi väga hullu ehk sellega ei juhtunud. Et noh, väike aps, mis lahenes suhteliselt õnnelikult.
                woops :DDDDDDDDDDDDDDD
                vägavabandan, nii palju kuidagi pange pannud nende hääleta, peaks vist hääletamiseks suuremat fonti hakkama kasutama :/

Comment

• WowAwiAA
                  Pokkerihai
                  • Sep 2010
                  • 2715

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                  vägavabandan, nii palju kuidagi pange pannud nende hääleta, peaks vist hääletamiseks suuremat fonti hakkama kasutama :/
                  Ütle hunt ette ja saad andeks.

Comment

• eluvend
                    Grinder
                    • Sep 2010
                    • 640

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                    Naljakas ongi see, et peale 22:30 lugesin ise kaa hääled kokku, sest tahtsin teada, kellel minek ning ka mina ei märganud seda ja sain samasugused tulemused! :D

Comment

• eluvend
                      Grinder
                      • Sep 2010
                      • 640

jmskns, enne kui ära kaod.
                      Mõtle kas või hetk, et kas oled ikka õigetel jälgedel. Kuidas mäng on kulgenud, kes on julgenud võtta vastutust väljahääletamistel ja pakkunud ise nimesid välja, ühesõnaga koguaeg pildis ja püüdnud hoida teemat aktiivsena. Hundina puuduks ju mul igasugune vajadus selleks, sest kui siin teemas vaikus oleks, siis ei juhtuks ka midagi ja saaksin rahulikult vaikuses toimetada. Iga hääletus olen olnud lõpus olemas ja kuuldanud inimeste arvamusi ja ärgitanud hääletama

Comment

• WowAwiAA
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 2715

Aaa maxi eile peale seda manöövrit kui panin hääle eluvenna peale ja tema kaasa tuli ja õhtul kui enda kahtlused tema vastu välja tõin ütles, et pani oma hääle sinna et näha kes kaasa tuleb ja kes mida teeb. Seetähendab, et ta pidi eile eluvenda 99% külaks pidama. Niiet jah, gg imo.

Comment

• WowAwiAA
                          Pokkerihai
                          • Sep 2010
                          • 2715

See siis, loodan et sain topelt quotega hakkama seekord.

Comment

• WowAwiAA
                            Pokkerihai
                            • Sep 2010
                            • 2715

Lol fak.

Quote Originally Posted by eluvend View Post
                            Muidu esialgu mõtlesin, et Maxi proovibki lihtsalt testida, et kuidas minu rong käima läheks ja kes peale hüppaks (seepärast vaatasin rahulikult ka kõrvalt) Aga kuna ta siiani pole kontrollima tulnud, siis kipub hundiseks minema küll

Maxi says:
                            Yep oli plaan, aga cramo sai raisk kotti ja õhtu venis kuidagi pikale ja ütleme ausalt, mäng ei tulnud meelde kah et mobiilist vaadata

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

Maxi, muidu hea mäng Sinult, tuleb au anda. Aga eile õhtuga mängisid ennast sisse tegelikult.
                              1. Tegid minu rongi (ÜLIkasulik mind hääletada)
                              2. Läks käima ja rahvast kogunes
                              3. Tulin selgitasin ja palusin inimestel ikka mõelda, et mis kasu siis on kui saavad teada, et ma küla
                              4. Rong hakkas lagunema
                              5. Arutlesime uute variantide üle, sina istud vaikselt ja kaasa ei mõtle
                              6. Tekitasime uue rongi kuidagi-midagi kiiruga
                              7. Miski aeg hüppad Sina rahulikult on semu peale, keda tead et saab ilmselt niikuinii modkilli (hea bragida ka, et said hundile pihta)
                              8. Mingi mõni minut enne kella kukkumist, palume Sul muuta oma vote ja teha midagi mõistliku häälega.
                              9. Sa tuled lagedale täiesti nonsense jutuga, et mis-kus, ei jõua jne (peale mida jõuad loomulikult veel 2-3 posti teha )
                              10. Päev kinni ja välja läheb Synf

Eks sa vaikselt lootsid, et kui lähen mina ja saadakse teada, et ma küla, siis saad jällegi kahtlustest vabaks - ei olnud hääl minu peal ja sa ju tahtsid hoopis kedagi muud välja! Räuskasin juba eile ju ka sellest, kuna uskusin, et minul minek kaa.
                              Aitäh komplimendi eest, aga hiromant ma ei ole siiski. Seda et Luuk modkilli saab ma ei teadnud, kuna Avicii midagi ei öelnud ja tema hääletamine oleks igal juhul kasumlik olnud külale. Sest täna on 1 hunt 3 küla vastu mis siis on 25% hittida ja kui eile oleks Luuki võtnud oleks homme 1 hunt 2 küla vastu ehk 33% hittida.

Ei istunud ma kuskil rahulikult niisama, ütlesin eelnevalt kus olin ja lugesin vahepeal tekkinud poste.

Mille pärast peaksin mina jätma tänaseks ellu nii sinu ja WoWAwiAA kes 99% päeva lõpuks mind hääletavad kuna te terve mängu tandemis liikunud.
                              Iamallinn kuskil clearis mind, söödi öösel. Camu clearis mind, sina vedasid rongiga lintšimisele ta.
                              Ma ei tea, ma ei viitsi siin võimlema hakata, vahet pole, Mina usun et Sina oled hunt ja sain pihta see mäng ka 3´ndale hundile.
                              Sinupoolt hea mäng ja ma veidi nägin seda ette et täna minu peale proovitakse lükata, aga mis ma teha saan.

Comment

• WowAwiAA
                                Pokkerihai
                                • Sep 2010
                                • 2715

Lol jmknsk kadunud, flipime võidu peale :D?

Comment

Working...