***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • eluvend
    Grinder
    • Sep 2010
    • 640

Re: ***Libahunt 7 game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

camu, enne oli sul suht suva, kas lendad välja või mitte (isegi julgustasid ennast välja hääletama), nüüd aga tekkis isu ikka mängus püsida?

Comment

• camu
      Super Moderaator
      • Jan 2009
      • 3411

Algselt postitas eluvend Vaata postitust
      camu, enne oli sul suht suva, kas lendad välja või mitte (isegi julgustasid ennast välja hääletama), nüüd aga tekkis isu ikka mängus püsida?
      Ma ei tea, kas sa ei loe, või sa ei taha lugeda?
      Kirjutasin, miks neljap suht afk olin, reedel samuti polnd väga aega. Eile oli terve päev EMV. Täna pole midagi plaanis. Ma ei näe pointi küla alt vedada. Pole viitsind süveneda lihtsalt. Minu pushijates peab keegi hunt olema, nagu mõned mängud tagasi tiigrikutsu ja ristik mind terved päevad pushisid.

Comment

• eluvend
        Grinder
        • Sep 2010
        • 640

Miks ei loe, loen ikka!

"tehke mind rong siis"
        "Mittemidagi ütlev.
        Mul riide pole hetkel."
        "ranka hea lihtne kirjutada... Endiselt turkal... Rohkem ei jõua tekkida... "

No milleks selliseid postitusi teha? Minumeelest on just see küla alt vedamine. Saan aru, et aega pole, AGA hääletada eile õhtul Ranka välja? Eilse päeva jooksul tehti ehk 20 postitust, natuke raske uskuda et pole 2-3 minutit, et need läbi lugeda. See ju küla suhtes täielik ükskõiksus. Pls ole nüüd aktiivsem ja lahendame mängu ära!

Comment

• eluvend
          Grinder
          • Sep 2010
          • 640

IamAllin, käid luuramas aegajalt. Ehk oskad midagi kosta ka? Siiani oled vaid mind kahtlustanud, aga kes sinu jaoks muud kahtlusalused ja kes külamad?

LuuK, pole ka midagi öelnud ja vist täitsa ära ta. Mis peale hakata nii?

Comment

• WowAwiAA
            Pokkerihai
            • Sep 2010
            • 2715

Ega siin mingeid muutusi ei tule ja reade ei teki ka nii juurde. Pohuj, Iamallin on hunt. Arvasin ka esimesel päeval seda gutfeelingu põhjal ja eilne päeva lõpp on praegu peamine kinnitus.
            Hääle pani päeval eluvenna peale, õhtul tuli jutuga, et päeval oli plaan camu peale panna aga nüüd ei tea võib hääletada ka veel mind. Siis lasi tulla flipil ja nüüd täna hommiku jälle camu peale.

Comment

• IamAllin
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 1653

Üritan midagi kirja panna.

Mängu kolmandas postis küsib eluvend Luugilt, kas ta jälle hunt. Ma ei usu, et 1 hunt kohe alguses niimodi juhiks tähelepanu teisele hundile, eriti kui tegemist on Luugiga, kes mitu korda hunt olnud. Kindlasti on 1 neist küla, võibolla mõlemad. Luuk ja tiiger ei ole ka koos hundid.

Eluvenna juures, peale aktiivse q_q kaitsmise ja selle karupoja hääletamise pakkumisega, on veel kahtlane tema #321 post. Õigeimini väide, et camu välja võttes saaks clearida tema, wowi ja tiigri.

Peale seda kui karupoeg välja tuli, et ta on KT ja ütles, et q_q on hunt, pani camu oma hääle hoopis ranka peale. Ma ei usu, et hunt niiviisi teeks, samas ta ei pruukinud seda asja üldse tähele panna, sest oli eemal ja andis lihtsalt hääle, samuti pani tiba hiljem q_q kohe.

wow tuli lagedale mingise kahtlase plaaniga hoopis karupoeg enne q_q ära süüa, jätab väga hundise mulje.

Maxi - tundub kõige kindlama külana mulle
              wow - kuigi tundus pisut kahtlane, siis pigem on küla
              jmõnks69 dunno, erineb pisut eelmistest mängudest, aga ei teagi nüüd..
              camu[ on ikkagi kahtlusaluste lisist
              tiigirikutsu panin ta oranziks esiemse päeva pärast, aga hiljem on suhteliselt külana tundunud
              synfony asendas mängijat, tundub pisut kahtlane
              eluvend kahtlusalune

luuk talle lihtalt hundiroll määratud lol.

Comment

• IamAllin
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 1653

eluvend peab olema punane mu listis.

Comment

• WowAwiAA
                  Pokkerihai
                  • Sep 2010
                  • 2715

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                  Üritan midagi kirja panna.

Mängu kolmandas postis küsib eluvend Luugilt, kas ta jälle hunt. Ma ei usu, et 1 hunt kohe alguses niimodi juhiks tähelepanu teisele hundile, eriti kui tegemist on Luugiga, kes mitu korda hunt olnud. Kindlasti on 1 neist küla, võibolla mõlemad. Luuk ja tiiger ei ole ka koos hundid.

Eluvenna juures, peale aktiivse q_q kaitsmise ja selle karupoja hääletamise pakkumisega, on veel kahtlane tema #321 post. Õigeimini väide, et camu välja võttes saaks clearida tema, wowi ja tiigri.

Peale seda kui karupoeg välja tuli, et ta on KT ja ütles, et q_q on hunt, pani camu oma hääle hoopis ranka peale. Ma ei usu, et hunt niiviisi teeks, samas ta ei pruukinud seda asja üldse tähele panna, sest oli eemal ja andis lihtsalt hääle, samuti pani tiba hiljem q_q kohe.

wow tuli lagedale mingise kahtlase plaaniga hoopis karupoeg enne q_q ära süüa, jätab väga hundise mulje.

Maxi - tundub kõige kindlama külana mulle
                  wow - kuigi tundus pisut kahtlane, siis pigem on küla
                  jmõnks69 dunno, erineb pisut eelmistest mängudest, aga ei teagi nüüd..
                  camu[ on ikkagi kahtlusaluste lisist
                  tiigirikutsu panin ta oranziks esiemse päeva pärast, aga hiljem on suhteliselt külana tundunud
                  synfony asendas mängijat, tundub pisut kahtlane
                  eluvend kahtlusalune

luuk talle lihtalt hundiroll määratud lol.
                  Miks eluvend oleks pidanud hakkama kohe peale minu eilset posti ajama timzi asja ja endale tähelepanu vedama selle asemel, et vaikselt hääl camu peale panna. Niiet kui camu nüüd readide jaoks välja hääletada ja on hunt laksiks eluvenna välja, kui küla sisi imo suht cleared.

Comment

• IamAllin
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 1653

Algselt postitas eluvend Vaata postitust
                    IamAllin, käid luuramas aegajalt. Ehk oskad midagi kosta ka? Siiani oled vaid mind kahtlustanud, aga kes sinu jaoks muud kahtlusalused ja kes külamad?

LuuK, pole ka midagi öelnud ja vist täitsa ära ta. Mis peale hakata nii?
                    sirvisin, sest lugesin kogu teemat läbi.

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
                    Ega siin mingeid muutusi ei tule ja reade ei teki ka nii juurde. Pohuj, Iamallin on hunt. Arvasin ka esimesel päeval seda gutfeelingu põhjal ja eilne päeva lõpp on praegu peamine kinnitus.
                    Hääle pani päeval eluvenna peale, õhtul tuli jutuga, et päeval oli plaan camu peale panna aga nüüd ei tea võib hääletada ka veel mind. Siis lasi tulla flipil ja nüüd täna hommiku jälle camu peale.
                    1. Palun selgita mulle, kuidas eilse peäva lõpp andis sulle kinnituse, et mina olen KINDEL hunt? Kas samamoodi nagu eluvend ja sina olite 100% kindlad et timpz on hunt?

2. Ei saa sind ikka veel külaks panna.

Comment

• WowAwiAA
                      Pokkerihai
                      • Sep 2010
                      • 2715

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                      sirvisin, sest lugesin kogu teemat läbi.

1. Palun selgita mulle, kuidas eilse peäva lõpp andis sulle kinnituse, et mina olen KINDEL hunt? Kas samamoodi nagu eluvend ja sina olite 100% kindlad et timpz on hunt?

2. Ei saa sind ikka veel külaks panna.
                      Loe see post läbi uuesti ma kirjutasin ju miks see sind hundiks minu silmis teeb. Lisasin, et see on peale eilse gutfeelingu ainus toetuspunkt ning sina surud, et ma raiun, et sa kindel hunt. Sama eile timzi kohta, kus ma synfoniga arutasin ja olin valmis ka muud kaalutlusse võtma, aga sina väidad täna, et ma teda 100% hundiks surusin.

Comment

• WowAwiAA
                        Pokkerihai
                        • Sep 2010
                        • 2715

Värvin teksti, et sul lihtsam aru oleks saada, mis osa sellest postist selgitab mis sind hundiks teeb.

Comment

• IamAllin
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 1653

Miks eluvend oleks pidanud hakkama kohe peale minu eilset posti ajama timzi asja ja endale tähelepanu vedama selle asemel, et vaikselt hääl camu peale panna. Niiet kui camu nüüd readide jaoks välja hääletada ja on hunt laksiks eluvenna välja, kui küla sisi imo suht cleared.
                          No kuidas ta siis cleared on? Nt, peale timpsi väljahääletamist ütles ta, et poleks votecount vigane olnud, oleksime camu hoopis välja hääletanud ja asi klaar. Samuti ka see, et ta vaikselt ikka info saamiseks üritab ise ka camut pushida. imo need 2 asja näitavad, et camu külaks olemisel ei cleari eluvend end ära.

Comment

• IamAllin
                            Pokkerihai
                            • Aug 2009
                            • 1653

Värvin teksti, et sul lihtsam aru oleks saada, mis osa sellest postist selgitab mis sind hundiks teeb.
                            ok, sa rääkisid eelmisest mängupeävast, ma mõtlesin, et eile päeva lõpu põhjal, mis midagi pmst ei toimunudki.

Comment

• IamAllin
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 1653

synfony, mis sa asjast arvad?

Comment

• WowAwiAA
                                Pokkerihai
                                • Sep 2010
                                • 2715

Ma nüüd 2 tunnikest eemal ja siis mängu lõpu eel tagasi.

Comment

Working...