***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Avicii
    Grinder
    • Nov 2012
    • 800

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Jmskns69 Vaata postitust
    Kurat see on küll raske mäng !

Aga panen synphony ja loodan, et sain pihta.
    mina olen küla ja ma olen kindel, et timz peekis mind ja sellepärast ka confis, kuna teadis, et tal on minek. koguaeg oli ju 2 varianti kas sina või mina ja ma ei usu, et sa hunt oled.

Comment

• Avicii
      Grinder
      • Nov 2012
      • 800

Algselt postitas Synfony Vaata postitust
      Hiilinud? Sorri, et täiskohaga tööl käin ja sisse logides vaja mõned lehed läbi lugeda. Sina aga ei suuda ühelegi hundile häält lykata ja nüüd proovid ennast kaitsta. Ma ei mõista mis angelshootimisest sa räägid ? Sina oled siiani mängus kuna kõik uskusid, et sa Peek! But well playd kui suudad Jmsk´d mõjutada, et ta mind hääletaks.
      Jmsk võiks mitte tänase päeva postidest lähtuvalt oma otsuse teha, sest siis ta ehk saaks pildi vähe tervikumaks.
      See, et sa rankat hääletasid oli masterminded plaan teil - sest seda trikki on ranka enne ka kasutanud, väga easy oli sul oma nimi niiöelda puhtaks pesta ja nüüd lõpumängus viimane küla väljavõtta ja võita. Sina aka Synfony oledki viimane ehk 3mas hunt ja minu hääl jääb LUKKU sinu peale

Comment

• Synfony
        Jube Noob
        • Feb 2013
        • 148

Sul ei olekski muud võimalust kui hääl mulle jätta, sest hääle Jmsk´le lükates ma ei tuleks ju kaasa, lol . Sa ei pea seda koguaeg rõhutama, et sa mind hääletad, see on obv.

Comment

• Synfony
          Jube Noob
          • Feb 2013
          • 148

Põhiline on see, et Jmsk lubas vabandust paljuda, et miss readib mind hääletades niiet minul hullu pole , kuid siiski oleks tore kui küla uuesti võidaks..

Comment

• Avicii
            Grinder
            • Nov 2012
            • 800

Põhiline on see, et Jmsk lubas vabandust paljuda, et miss readib mind hääletades niiet minul hullu pole , kuid siiski oleks tore kui küla uuesti võidaks..
            claimib, et on küla, aga midagi enda kohta välja ei too, vaid üritab sind mõjutada emotsioonidega... kamoon

Comment

• Jmskns69
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2012
              • 477

Hiilinud? Sorri, et täiskohaga tööl käin ja sisse logides vaja mõned lehed läbi lugeda. Sina aga ei suuda ühelegi hundile häält lykata ja nüüd proovid ennast kaitsta. Ma ei mõista mis angelshootimisest sa räägid ? Sina oled siiani mängus kuna kõik uskusid, et sa Peek! But well playd kui suudad Jmsk´d mõjutada, et ta mind hääletaks.
              Jmsk võiks mitte tänase päeva postidest lähtuvalt oma otsuse teha, sest siis ta ehk saaks pildi vähe tervikumaks.
              Ma ei ole oma otsust veel teinud. Tänase päeva postid on kindlasti kasuks lõpliku otsuse tegemisel. Ilgelt kahju, et ma ise hunt ei ole oleks palju lihtsam !

Seni olen tuvastanud kaks fakti, Avicii on mind korra välja hääletamise vastu kaitsnud ja miks peaks hunt seda tegema ?

Avicii on üritanud mängu lahendada kuigi mitte väga õnnestunult.

synfony on hääletanud alati viimaste hulgas ja see hääletus kui läks Marco oli kõige nõmedam kuna synfony ja LuuK hääled jõudsid aega ja minu soov muuta häält marcolt LuuKile ei jõudnud aega !

Ei ole kerge otsus. Loen veel korra kogu teema läbi !

Otsuse teen anyway enne 17.00 kuna 18.00 lähen teatrisse !

Comment

• Jmskns69
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2012
                • 477

Vabandan kõigi külade ees kui praegu mängu kaotan.

Teada asjad on - post kus KT Avicii külaks confirmis. Avicii on mind kaitsnud kohas kus hundil seda mingit mõtet poleks teha.

Panen täie vastutustundega oma hääle lukku Synfony peal, sest kõik muud asjaolud on tunnetuslikud ja see väga kahtlane teema.

Comment

• Synfony
                  Jube Noob
                  • Feb 2013
                  • 148

1.- Kui ma oleks hunt, siis ma ei oleks Maxi välja võtnud, sest siis oleks olnud võit kindel. LuuKi välja võttes ja Jmsk ära süües oleks tema hääle kohe Avicii peae kütnud ja mul poleks olnud vaja muud teha kui mõned argumendid kirjutada, et miks see hea mõte on ja olekski kõik. Miks ma peaksin tegema mingi Inceptionit ja kindlama küla Maxi välja võtma kui Jmsk arvab, et Avicii KT peek ja Avicii ja Max Jmsk´d külaks peavad, oleks olnud täiesti 0% win. See peaks olema lihtsalt nii loogiline, et otsust teha.
                  2.- See, et ma vähe postitanud olen sõltuski ainult sellest, et pole lihtsalt võimalust ju koguaeg arvutis ola ja kui tööpäevad pikad, siis õhtul ei ole lihtsalt jaksu kõike analüüsida, kuid vähemalt ma olen mõnele hundile pihta saanud.
                  3.- Kuna osalen mängus esimest korda, siis peaksin olema suht master mind, et ennast lõpuni välja grindida tehes selliseid hääletusi ja lükata huntide nimesid esiplaanile. Aviciil oli hea lihtne siiani vastu pidada kuna ainuke argument tema elusolekule ongi KT PEEK ! Nagu seda KT posti vaadates, ega see täpne ei ole .
                  4.- kui oli Ranka ja Jmsk vaheline hääletus, siis ma oleks võinud ka mõne nonsenc posti teha ja öelda, et ranka hääletusest ei saa reade ja Jmsk on kõigile palju kahtlasem , võibolla oleks see isegi läbi läinud ja Ranka oleks puutumatu, kuid miks ma ei protectinud ühtegi hunt ? Et ise lõpus mäng kinni panna ? lol. Ma oleks loogiliselt lasknud mõnel heal hundil asja leadida ja nende reade õigustada.
                  Siin pole vaja midagi hakata üle mõtlema, sest ma ei oleks never day1 peale siiani välja hundina ennast grindinud, sest hundina mõtled sa ainult, et sind ei tuvastataks ja proovid kuidagi olla, kuid külana proovid siiski huntidele pihta saada ja proovida vähemalt midagi lahendada.

Comment

• Avicii
                    Grinder
                    • Nov 2012
                    • 800

1.- Kui ma oleks hunt, siis ma ei oleks Maxi välja võtnud, sest siis oleks olnud võit kindel. LuuKi välja võttes ja Jmsk ära süües oleks tema hääle kohe Avicii peae kütnud ja mul poleks olnud vaja muud teha kui mõned argumendid kirjutada, et miks see hea mõte on ja olekski kõik. Miks ma peaksin tegema mingi Inceptionit ja kindlama küla Maxi välja võtma kui Jmsk arvab, et Avicii KT peek ja Avicii ja Max Jmsk´d külaks peavad, oleks olnud täiesti 0% win. See peaks olema lihtsalt nii loogiline, et otsust teha.
                    2.- See, et ma vähe postitanud olen sõltuski ainult sellest, et pole lihtsalt võimalust ju koguaeg arvutis ola ja kui tööpäevad pikad, siis õhtul ei ole lihtsalt jaksu kõike analüüsida, kuid vähemalt ma olen mõnele hundile pihta saanud.
                    3.- Kuna osalen mängus esimest korda, siis peaksin olema suht master mind, et ennast lõpuni välja grindida tehes selliseid hääletusi ja lükata huntide nimesid esiplaanile. Aviciil oli hea lihtne siiani vastu pidada kuna ainuke argument tema elusolekule ongi KT PEEK ! Nagu seda KT posti vaadates, ega see täpne ei ole .
                    4.- kui oli Ranka ja Jmsk vaheline hääletus, siis ma oleks võinud ka mõne nonsenc posti teha ja öelda, et ranka hääletusest ei saa reade ja Jmsk on kõigile palju kahtlasem , võibolla oleks see isegi läbi läinud ja Ranka oleks puutumatu, kuid miks ma ei protectinud ühtegi hunt ? Et ise lõpus mäng kinni panna ? lol. Ma oleks loogiliselt lasknud mõnel heal hundil asja leadida ja nende reade õigustada.
                    Siin pole vaja midagi hakata üle mõtlema, sest ma ei oleks never day1 peale siiani välja hundina ennast grindinud, sest hundina mõtled sa ainult, et sind ei tuvastataks ja proovid kuidagi olla, kuid külana proovid siiski huntidele pihta saada ja proovida vähemalt midagi lahendada.
                    tundub, et oled meeleheitel

Comment

• Avicii
                      Grinder
                      • Nov 2012
                      • 800

Vabandan kõigi külade ees kui praegu mängu kaotan.

Teada asjad on - post kus KT Avicii külaks confirmis. Avicii on mind kaitsnud kohas kus hundil seda mingit mõtet poleks teha.

Panen täie vastutustundega oma hääle lukku Synfony peal, sest kõik muud asjaolud on tunnetuslikud ja see väga kahtlane teema.
                      ära karda, oled sa nõums oma hääle lukku panema?

Comment

• Synfony
                        Jube Noob
                        • Feb 2013
                        • 148

Anyways kui sa teatrisse lähed ja häälet ei jõua muuta, siis võib päeva varem ka lõppenuks lugeda. Pole mõtet Aviciiga ka siin kella 10´ni arutada, kuid for real võta eelnevad lehed ette ja mõtle otsus läbi ja mõtle miks mul oli vaja Maxi välja võtta, et praegu sellist olukorda tekitada, mdea võibolla mõni teine küla on ka nii välja võetud, et on hakanud hundile lähemale jõudma .

Comment

• Synfony
                          Jube Noob
                          • Feb 2013
                          • 148

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                          tundub, et oled meeleheitel
                          Ei ole meeleheitel, lihtsalt tahtsid teada miks ma küla olen , vähemalt mul on asju välja tuua. Sinul on ainuke asi KT Peek ja see nagu näha oli ka suhteliselt kahtluse all, obv oli sul mõistlik Max välja võtta, sest tema mängu jätmisel oleksid sa Out ka !

Comment

• Jmskns69
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2012
                            • 477

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                            ära karda, oled sa nõums oma hääle lukku panema?
                            Ma juba panin selle lukku !

Comment

• Avicii
                              Grinder
                              • Nov 2012
                              • 800

Anyways kui sa teatrisse lähed ja häälet ei jõua muuta, siis võib päeva varem ka lõppenuks lugeda. Pole mõtet Aviciiga ka siin kella 10´ni arutada, kuid for real võta eelnevad lehed ette ja mõtle otsus läbi ja mõtle miks mul oli vaja Maxi välja võtta, et praegu sellist olukorda tekitada, mdea võibolla mõni teine küla on ka nii välja võetud, et on hakanud hundile lähemale jõudma .
                              Ei ole meeleheitel, lihtsalt tahtsid teada miks ma küla olen , vähemalt mul on asju välja tuua. Sinul on ainuke asi KT Peek ja see nagu näha oli ka suhteliselt kahtluse all, obv oli sul mõistlik Max välja võtta, sest tema mängu jätmisel oleksid sa Out ka !
                              Sa sõid maxi ära, sest maxi hakkas eile sinu peale mõtlema, ja mind oleks olnud sul lihtsam hundina pähe määrida külale.

Comment

• Avicii
                                Grinder
                                • Nov 2012
                                • 800

Ma juba panin selle lukku !
                                No ok siis, game over ootame karupoja ära : )

Comment

Working...