***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jmskns69
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2012
    • 477

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
    Sina härra, ei hääletanud eile üldse
    Kahjuks jäi üks päev elust vahele jah.

Mis teha kui ei kannata kõrget palavikku normaalselt.

Samas ega sellest vist suurt kahju ei olnud pigem läks lihtsamaks.

Comment

• Jmskns69
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2012
      • 477

Algselt postitas camu Vaata postitust
      tiigrikutsu
      hetkel tundub marcoloco teooria huvitav. Imo täna tiiger, homme luuk, ülehomme marco. Avicii minu jaoks külane. Aga see aind ühe riidi põhjal.

Usun, et mina või imallinn süüakse öösel niikuinii ära. Seega parimat!
      Ka see post mille pärast Camu ära söödi kinnitab minu teooriat, et Marcoloco ja LuuK on hundid

Comment

• Synfony
        Jube Noob
        • Feb 2013
        • 148

natuke jama jah, et Tiiger küla oli, kuid ta postid olid tõesti imelikud. Arvatavasti ei söödud mind ära kuna ma küla pushisin ja arvati, et minu elus hoidmine hoiab asju segasena, kuid olen nagu ühel nõul teistega häälte suhtes. Kahju jah, et te eile ei postitanud ja aruteludes ei osalenud, oleks võibolla tiiger mängu jäänud

Comment

• Jmskns69
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2012
          • 477

Algselt postitas Synfony Vaata postitust
          natuke jama jah, et Tiiger küla oli, kuid ta postid olid tõesti imelikud. Arvatavasti ei söödud mind ära kuna ma küla pushisin ja arvati, et minu elus hoidmine hoiab asju segasena, kuid olen nagu ühel nõul teistega häälte suhtes. Kahju jah, et te eile ei postitanud ja aruteludes ei osalenud, oleks võibolla tiiger mängu jäänud
          Tiigri postid olid ka eelmises mängus imelikud, kus ta samuti küla oli. Samas nii nagu oma postis 762 juba kirjutasin siis minu jaoks lahendas tiigri välja hääletamine mängu ära ja hundid on marcoloco ja LuuK

Kui keegi arvab teisiti ootan põhjendusi !

Comment

• LuuK
            Vana Tegija
            • Dec 2008
            • 1138

Algselt postitas Jmskns69 Vaata postitust
            Selle posti põhjal hundid marcoloco ja LuuK

Kui keegi küladest omab paremat argumantatsiooni olen nõus ära kuulama.
            Kahjuks jäi üks päev elust vahele jah.

Mis teha kui ei kannata kõrget palavikku normaalselt.

Samas ega sellest vist suurt kahju ei olnud pigem läks lihtsamaks.
            Tiigri postid olid ka eelmises mängus imelikud, kus ta samuti küla oli. Samas nii nagu oma postis 762 juba kirjutasin siis minu jaoks lahendas tiigri välja hääletamine mängu ära ja hundid on marcoloco ja LuuK

Kui keegi arvab teisiti ootan põhjendusi !
            Ütlesin seda juba enne ja ütlen veel, ma hääletasin sind 95% q_q poolt toodud mõistlike argumentide alusel (+5% isikliku antipaatiat). Minu peamise kahtlusaluse vastu ei oleks hääli kokku saanud ja ei olnud mõtet häält raisku lasta. Ranka hääletamine tundus tol hetkel lask pimedusse.
            Kui vaadata hetke millal Jmsnks69 rankat hääletas ei olnud üldse kindel et Ranka ka välja hääletatakse, samuti ei olnud Jmsnks69l muud võimalust mängu jäämiseks kui Ranka hääletamine. Tuletades meelde mängu kus q_q ja ranka olid hundid lasi Ranka q_ql võtta flipi, mis hiljem viis huntide kaotuseni. Seda arvestades võis ranka sellega nõus olla või seda isegi soovitada.
            Eile ei täitnud Jmsnks69 lubadust hääletada nagu küla (IamAllinn). Kui ta oleks hääletanud marcoloco oleks piisanud kõigest ühest häälest ja marcoloco oleks väljas. Näiteks ma olin viimase hetkeni täiesti kahevahel ja kui keegi oleks pärast küsinud miks emba-kumba eelistasin ei oleks osanud vastata. See on ka ainukene hääl mis jääb kripeldama. Seega oli teise hundi poomine eile väga lähedal ja seda riski ei saanud enam võtta.
            Hundid on marcoloco ja Jmsnks69.

Comment

• Jmskns69
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2012
              • 477

Algselt postitas LuuK Vaata postitust
              Ütlesin seda juba enne ja ütlen veel, ma hääletasin sind 95% q_q poolt toodud mõistlike argumentide alusel (+5% isikliku antipaatiat). Minu peamise kahtlusaluse vastu ei oleks hääli kokku saanud ja ei olnud mõtet häält raisku lasta. Ranka hääletamine tundus tol hetkel lask pimedusse.
              Kui vaadata hetke millal Jmsnks69 rankat hääletas ei olnud üldse kindel et Ranka ka välja hääletatakse, samuti ei olnud Jmsnks69l muud võimalust mängu jäämiseks kui Ranka hääletamine. Tuletades meelde mängu kus q_q ja ranka olid hundid lasi Ranka q_ql võtta flipi, mis hiljem viis huntide kaotuseni. Seda arvestades võis ranka sellega nõus olla või seda isegi soovitada.
              Eile ei täitnud Jmsnks69 lubadust hääletada nagu küla (IamAllinn). Kui ta oleks hääletanud marcoloco oleks piisanud kõigest ühest häälest ja marcoloco oleks väljas. Näiteks ma olin viimase hetkeni täiesti kahevahel ja kui keegi oleks pärast küsinud miks emba-kumba eelistasin ei oleks osanud vastata. See on ka ainukene hääl mis jääb kripeldama. Seega oli teise hundi poomine eile väga lähedal ja seda riski ei saanud enam võtta.
              Hundid on marcoloco ja Jmsnks69.
              Hea post !!

Kahjuks tõesti ei olnud eile võimeline üldse midagi tegema. Samas täna paninn esimesena Marcoloco-le oma hääle ja ei kavatse seda täna muuta !

Comment

• Jmskns69
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2012
                • 477

Postis 62 Day1 panin teisena oma hääle Marcolocole Lenci järel. Selle kohapeal pole vist just väga hundine nii käituda !

Comment

• Jmskns69
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2012
                  • 477

Luuk !

Palun kommenteeri mida sa arvad miks Camu ära söödi ?

Tsiteerisid palju minu poste aga selle #767 jätsid vahele !

Comment

• marcoloco
                    FPP Pro
                    • Nov 2010
                    • 203

eile l2ks kyll v2ga kehvasti, aga minu soovitus on ikka otsida kahte hunti listist - mina, luuk, aivicii.. Mina ei ole hunt, aga praeguses seisus veenda suht lootusetu. Praegu on 5 kyla ja 2 hunti. Kui te t2na mind v2lja v6tate, siis j22b 3 kyla ja 2 hunti, seega eksimisv6imalust enam ei ole. Soovitan siis j2rgmisena v6tta Luuk ja kui ta on hunt, siis Aivicii.

Jmskns ma ei usu h2sti ja enivei kui ta siiski on hunt, ajab see enamus praeguseid reade sassi, kuna see t2hendaks, et yleeile olid h22letusel 2 hunti omavahel ja vabalt v6ib teine hunt olla keegi kes ranka poolt h22letas.

Seega kui mina l2hen, siis v6tke homme Luuk. Kui on kyla, siis m2ng kaotatud, kui hunt, siis j2rgmisena kindlasti Aivicii, pole enam v6imalik jmskn-iga riskida.

Comment

• Jmskns69
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2012
                      • 477

Algselt postitas marcoloco Vaata postitust
                      eile l2ks kyll v2ga kehvasti, aga minu soovitus on ikka otsida kahte hunti listist - mina, luuk, aivicii.. Mina ei ole hunt, aga praeguses seisus veenda suht lootusetu. Praegu on 5 kyla ja 2 hunti. Kui te t2na mind v2lja v6tate, siis j22b 3 kyla ja 2 hunti, seega eksimisv6imalust enam ei ole. Soovitan siis j2rgmisena v6tta Luuk ja kui ta on hunt, siis Aivicii.

Jmskns ma ei usu h2sti ja enivei kui ta siiski on hunt, ajab see enamus praeguseid reade sassi, kuna see t2hendaks, et yleeile olid h22letusel 2 hunti omavahel ja vabalt v6ib teine hunt olla keegi kes ranka poolt h22letas.

Seega kui mina l2hen, siis v6tke homme Luuk. Kui on kyla, siis m2ng kaotatud, kui hunt, siis j2rgmisena kindlasti Aivicii, pole enam v6imalik jmskn-iga riskida.
                      Wow, kui ilus postitus.

Mul peaaegu pisar silmas. Kuid kuna ka sina ise omas postis kinnitad, et sinu kahtlustamisel on alust. Ning ka seda, et isegi kui sina pole hunt saab küla ikkagi veel võita, siis mina oma seni ainust häält ei muuda.

IamAllinn on ainus kes saaks mind veenda häält Marcolt LuuKile ümber tõstma !

Comment

• marcoloco
                        FPP Pro
                        • Nov 2010
                        • 203

Selle posti põhjal hundid marcoloco ja LuuK

Kui keegi küladest omab paremat argumantatsiooni olen nõus ära kuulama. Ise pikali 38,5 palavikuga ja väga aktiivne ei suuda olla.
                        See votecount ei olnud l6plik. Aivicii pani ka sinu peale h22le.

Comment

• Jmskns69
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2012
                          • 477

Tore tähelepanek. Loen kohe kõik senised Avicii postid uuesti läbi !

Comment

• Jmskns69
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2012
                            • 477

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            mul veel üks read. ma tean marcolocot IRL, ja ta on väga tark inimene. hundina oleks ta lugenud kõik reeglid läbi, teiseks on ta sitaks hea loogilise mõtlemisega ja külana hundi pähe teda välja hääletada on suur viga game solvingu küsimuses.
                            Ainuke seni kinnipüütud hunt on rääkinud !

Comment

• LuuK
                              Vana Tegija
                              • Dec 2008
                              • 1138

Luuk !

Palun kommenteeri mida sa arvad miks Camu ära söödi ?

Tsiteerisid palju minu poste aga selle #767 jätsid vahele !
                              Ei tea, minu arvates huntide poolt halb käik. Nõu ma sulle ka andma ei hakka, et kes minu arvates paremad oleks olnud. :P

Comment

• Jmskns69
                                Õpihimuline Mängur
                                • Oct 2012
                                • 477

Avicii on külatarga poolt confirmitud küla !

Comment

Working...