***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • LuuK
    Vana Tegija
    • Dec 2008
    • 1138

Re: ***Libahunt V game thread*** ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
    mnja. Post 171 ütles Timpz suhteliselt selgesti, et ta on KT ning seetõttu tuligi teda vaikselt pushida, et hundud teda ära ei söökd vaid jääks lootma, et küla ta välja hääletab. Mulle jääb arusaamatuks Avicii käitumine (juhul, kui ta on küla), miks sa pidid eile välja tooma selle, et Timpz ennast KT claimis esimesel päeval, seda poleks vaja välja hakata hõikama.

To q_q: Sinu post 465 ei vastanud ma eile meelega, sest ei osanud midagi kirja panna, ilma timpzi KT calimimise postile viitamata. Nüüd aga kellad nagunii. Paningi Maxi pealt tagasi Timpzi peale just VIIMASEL minutil, et olla kindel, et tema välja ei läheks, aga samas oleks tal piisavalt hääli, et hundid teda ise välja ei hakkaks sööma, vaid jääks küla peale lootma. Aga avicii tuli eile suure hurraaga ja tõi selle kahjuks välja, et timpz ennast KT esitles.
    Otseloomulikult ei osanud ma sellist kõrgemat kombineerimist läbi näha. :(
    Liigutan IamAllin külameeste hulka.

Comment

• Avicii
      Grinder
      • Nov 2012
      • 800

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
      mnja. Post 171 ütles Timpz suhteliselt selgesti, et ta on KT ning seetõttu tuligi teda vaikselt pushida, et hundud teda ära ei söökd vaid jääks lootma, et küla ta välja hääletab. Mulle jääb arusaamatuks Avicii käitumine (juhul, kui ta on küla), miks sa pidid eile välja tooma selle, et Timpz ennast KT claimis esimesel päeval, seda poleks vaja välja hakata hõikama.

To q_q: Sinu post 465 ei vastanud ma eile meelega, sest ei osanud midagi kirja panna, ilma timpzi KT calimimise postile viitamata. Nüüd aga kellad nagunii. Paningi Maxi pealt tagasi Timpzi peale just VIIMASEL minutil, et olla kindel, et tema välja ei läheks, aga samas oleks tal piisavalt hääli, et hundid teda ise välja ei hakkaks sööma, vaid jääks küla peale lootma. Aga avicii tuli eile suure hurraaga ja tõi selle kahjuks välja, et timpz ennast KT esitles.
      Ta hakkas KT claimma kuna oli ohus, tollel hetkel oli 4 häält tema peal, kui sa kogu minu postituse üle vaatad temma koht mis ma eile tegin ja üldse teda hääletasin siis ehk saad aru. Kogu tema jutt oli total bs, ei ythegi konkreetset selgitust jne, nüüd eile suure hirmuga tegi listi aga no sellest jäi juba väheseks. Miks peaksin mina hundina teda pushima? Oleks ju lihtsam öösel maha koksata, nagu nüüd ka tehti ja ma saan aru, et see võis olla minu süü kuna tõstsin esile teda. Samas pressis marco ja keegi veel imo tagant pärast seda KT asja. Sitt play saan aru jah. Mina oleks nõus täna Maxit, camu või jmsnks69 hääletama, teen hiljem suurema listi vbla

Comment

• Avicii
        Grinder
        • Nov 2012
        • 800

Algselt postitas q_q Vaata postitust
        ma arvan, et q_q on hunt

kaitses wowi ja timzi. miks peaks küla nii tegema?

q_q
        läksid patja nutma vä? eile kardaani read oli küll kõvv sinu poolt tho

Comment

• Maxi
          Pokkerihai
          • Nov 2010
          • 1849

need 2 angleshooti (??) Jmsks69 ja Marcoloco poolt tunduvad ikka megafishised, üldse ei tahaks uskuda et nad eelmisi mänge ei jälginud or something. Samuti Jmsks69 mängis eelmine mäng ka, ei tahaks uskuda et nüüd sellise vea tegi kogemata.
          Jmskns69

Comment

• Avicii
            Grinder
            • Nov 2012
            • 800

ahjaa, seni kuni me ühelegi hundile pihta ei ole saand, ei julgeks mina küll kedagi 100% clearida

Comment

• karupoeg
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 3823

häälteseis peale post 545:

3 Jmskns69(Maxi, tiigrikutsu, q_q)

NB! NB!
              õhtul olen vahemikus 19.00-22.15 ära. seega postcounti ei saa teha.
              On eeldatav, et selles vahemikus toimub räme spämmimine ning oleks hea kui te ka ise loeksite ka hääli.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Tundub, et see mäng on omadega perses anyway. Ma tunnen, et ma olen ikka semiafk, just jõudsin kinost ja teised ei tee üleüldse mitte midagi.
                camu

hääle valin, sest iga päev on hääletanud mind, sest mul ei ole counti olnud, rääkinud, et on haige, aga kuna ma räägin temaga skypes igapäeva ja teeb pokkeriprode liigat, siis tean, et ta ei ole sittagi nii haige.

Comment

• marcoloco
                  FPP Pro
                  • Nov 2010
                  • 203

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                  Kui kardaan küla siis sucks aga siis võtame jsmsks6987 vähemalt homme.
                  Kuulame tarka. Jmskns69. Esimesel p2eval j2i p2eva l6pus passiivseks, j2relikult sobis wow ja timzi omavaheline kaklemine. Eile lenci peale h22letamine ka kahtlane. Hiljem vaatan veel yle threadi, kardaanristi+timzi info valguses.

Comment

• Jmskns69
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2012
                    • 477

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
                    jmsnks69 it is. :)

Pole vast vaja selgitada?

Ma räägin juba mitmendat mängu, et ei ole vaja mingit debiilset rongi teha vaid trollida ringi ja piinata erinevaid inimesi.
                    Kas võiksid selgitada millise debiilse rongi ma olen teinud ?

Comment

• Jmskns69
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2012
                      • 477

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Tundub, et see mäng on omadega perses anyway. Ma tunnen, et ma olen ikka semiafk, just jõudsin kinost ja teised ei tee üleüldse mitte midagi.
                      camu

hääle valin, sest iga päev on hääletanud mind, sest mul ei ole counti olnud, rääkinud, et on haige, aga kuna ma räägin temaga skypes igapäeva ja teeb pokkeriprode liigat, siis tean, et ta ei ole sittagi nii haige.
                      Kuna q_q hääletamine oleks ilmselge enesetapp siis proovin mõne teise autoriteedi sappa ennast haakida.

camu

Kui külale külaliikmete arvu vähendamine kasuks tuleb olen valmis surema. Eelmine mäng näitas, et eneseõigustamine ei aita.

Loen teemat aktiivselt ja püüan esitada selgitavaid argumente tõendamaks, et olen küla ja püüan hunte paljastada.

Comment

• Jmskns69
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2012
                        • 477

Algselt postitas marcoloco Vaata postitust
                        Kuulame tarka. Jmskns69. Esimesel p2eval j2i p2eva l6pus passiivseks, j2relikult sobis wow ja timzi omavaheline kaklemine. Eile lenci peale h22letamine ka kahtlane. Hiljem vaatan veel yle threadi, kardaanristi+timzi info valguses.
                        Kahjuks ei saa olla nolifer ja kogu aeg teemat refreshida ja arvamust avaldada. Esimese päeva lõpus on ka infot nii vähe, et passiivsus ei tähenda, et asjad sobiks. Lenci hääletamine puhas mäluauk mille poolt esilekutsutud kahtlused on põhjendatud. Samas kujutage endale ette hunti kes sama vea teeks ja põhjendage mulle miks see hundile kasulik peaks olema ?

Comment

• Jmskns69
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2012
                          • 477

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                          häälteseis peale post 545:

3 Jmskns69(Maxi, tiigrikutsu, q_q)

NB! NB!
                          õhtul olen vahemikus 19.00-22.15 ära. seega postcounti ei saa teha.
                          On eeldatav, et selles vahemikus toimub räme spämmimine ning oleks hea kui te ka ise loeksite ka hääli.
                          Kuna see tõenäoliselt minu viimane päev on siis püüan counti ise pidada

3 jmskns69(Maxi, tiigrikutsu, q_q)
                          2 camu (ranka, jmskns69)

Comment

• q_q
                            dibs esimesele naisele, kes siia satub
                            • Jan 2011
                            • 6303

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                            läksid patja nutma vä? eile kardaani read oli küll kõvv sinu poolt tho
                            yep ;_;

õnneks jenny lohutas :D

Comment

• q_q
                              • Jan 2011
                              • 6303

1. jmsnks69 ??
                              2. iamallin pigem küla siin day1 põhjal, muutis hääli n stuff
                              3. q_q lock clear küla
                              4. synfony lock clear küla
                              5. tiigrikutsu pole midagi pmslt postitanud
                              6. Avicii kt vist peekis teda, küla
                              7. LuuK pole eriti postitanud, pigem jätab küla mulje
                              8. Marcoloco küla, ei usu et angleshootiks reeglitega n stuff
                              9. Maxi pole enam kindel, et küla
                              10. camu pigem küla eilse põhjal
                              11. ranka pigem küla postide põhjal

Comment

• q_q
                                • Jan 2011
                                • 6303

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                                Nice, kui hääled kokku saate siis vaadake homme minu ainust tänast posti

Hundid : timz, wowawiaa, qq
                                kas hunt postitaks viimasel minutil nii? elu näidanud, et need kes siin viimasel minutil hunte hakkavad pakkuma on kõik külad olnud

Comment

Working...