***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Godspeed_EJ
    Klubi Liige
    • Nov 2009
    • 3049

Re: ***Libahunt III game thread***

Algselt postitas inward Vaata postitust
    Ma ei ole midagi lahminud täna. Lugege Maxi rõhutan tänaseid postitusi. Dosen't makse sense. Camul ja godil on oluline aru saada, et meie oleme kolmekesi külaelanikud. Ristikut ma kahtlustasin varem juba, sest niimoodi hüppas eile camule kõrri. Väidab, et mina pakun kümmet teooriat, ise pole suutnud mitte midagi analüüsida, vaid 3 päeva järjest hääletab tuimalt camu peale.
    Mul pole kahjuks täna aega väga süveneda, aga teen oma otsuse selle ja camu #364 posti põhjal.

Panen praegu oma hääle Maxi peale. Üritan enne 20.00 veel sisse logida ja olukorda vaadata.

Comment

• kaardimaja
      FPP Pro
      • May 2010
      • 281

Maxi on tundunud teisest päevast saati kahtlane.

Comment

• donkament
        Pokkerihai
        • Apr 2009
        • 1945

Maxi kannan ka hääle üle siis

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Hääled seisuga post#498

3 Maxi (Godspeed_EJ, kaardimaja, donkament)

Öö saabub ~3,5 tunni pärast

Comment

• OuMaiGaad
            Õpihimuline Mängur
            • Feb 2010
            • 482

Lugesin Maxi postitusi, mingi hämamine, mitte midagi konkreetset esile tuua ei ole, minugipärast maxi

Comment

• Maxi
              Pokkerihai
              • Nov 2010
              • 1849

Polegi midagi öelda.
              Enda kaitseks ainult, et mina fabi ei hääletanud siis kui kriitiline seis oli, kuigi hundina oleks ma võinud lihtsalt kaasa noogutada. Hääletasin camu kuna ma tõesti mõtlesin, et ta hunt.

Samuti kuskil postis karupoeg süüdistas mind ja ta oli hunt. See juhtus siis enne seda kui ta bänni sai.

Polegi midagi öelda, pole ühtegi külaelaniku väljahääletamises konkreetselt süüdi ja samas olen kõiki hunte hääletanud.

Loodetavasti siis ingel blokib öösel ära ja homme küla viga ei tee.

Minu arvates on hundid: udikaz, donkament ja oumaigod või kaardimaja.
              Kaardimaja on koguaeg mind pushinud ja see tundub kahtlane, udikaz on liiga afk olnud ja mingil hetkel ilmus välja ning tegi kahtlaseid hääletusi. Donkament koogutab kaasa lihtsalt kõigiga, ise mitte kedagi välja pakkudes ning ilmselgelt ei proovi aidata külal lahendust leida. Oumaigod peksab ka vahepeal segast.

Kindel küla on minu arvates ainult IamAllin. Godpseed peaks ka ikkagi küla olema, kui hunt siis very well played.

Mängu seis selline juba, et ümber vist kedagi rääkida ei anna, aga kindlasti peaks jälgima kui kiiresti hääled minu peale tulid kui Godpseed selle välja hõikas, kuigi mäng oli enne mingi poolteist päeva täiesti vaikne olnud.

Hääletan udikaz

Comment

• donkament
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1945

imo praegune hääletus põhinebki sellel, et inward oli Godspeedi välistanud kui hundi. Samas kuna ta allesjäänutest parim, siis oleks hundid pidanud ta enne camut juba nahka panema. Enda kohta ütleks Maxile nii palju, et olen ise enam-vähem samadele järeldustele jõudnud viimaste päevade jooksul kui teised mängijad (mis on valeks osutunud, kuna Fab oli küla), seega pole näinud mõtet mingi uue teooriaga lagedale tulla.

Comment

• OuMaiGaad
                  Õpihimuline Mängur
                  • Feb 2010
                  • 482

Godspeedi välistasid sa alles pärast tähelepanu juhtimist teatud postidele. enne olid sul välistatud teised nimed. Donkile see post

Comment

• donkament
                    Pokkerihai
                    • Apr 2009
                    • 1945

ei

Comment

• donkament
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1945

Godi ei maininud ma oma eelmise lehe postis sellepärast, et tema staatus oli nvn juba kõigile selge.

Comment

• IamAllin
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 1653

lugesin sisi teema algusest peale läbi. Olin enne välistanud godpseedi, sest inward tõi ta kindla külana välja ning samuti karupoja postist lähtuvalt arvasin seda. Samas Inward oli üpriski kindel, et Fab on küla ja mina olin ka, aga karupoja posti põhjal oleks ta pidanud küla olema. Samuti, nagu inward ka ise ütles, juhtis ta kahe külaelaniku lintsimist..Loodedavasti oli tal kindlat informatsiooni godpeedi kohta, sest panen ta nüüd kindlaks külaks, kuigi terve teema läbi lugedes ja hääletusi vaadates tundub ta pisut hundisena. Maxii tundus pigem külana hoopis, samas vb on need riidid väga mööda. Eelmised mängud olid kuidagi kõvasti kergemad, ag apraegu ainsa kindla hundina tundub mulle udikaz

Comment

• IamAllin
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 1653

parandan ennast: kirjutasin, et Inward oli üpriski kindel ,et Fab on küla ja mina olin ka. Tahtsin kirjutada, et Inward oli üpriski kindel, et Fab on hunt ja mina ka.

Comment

• OuMaiGaad
                            Õpihimuline Mängur
                            • Feb 2010
                            • 482

Kuna Inward oli külatark, siis Godpeedi pole mõtet kahlustada

Comment

• IamAllin
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 1653

ma loodan ka, et ta oli tema kohta pärinud, sest muidu ei loe see midagi ju. Ta oli kindel, et fab on ka hunt, aga näed mis välja tuli ju...

Comment

• OuMaiGaad
                                Õpihimuline Mängur
                                • Feb 2010
                                • 482

Samas Inwardi oletused on ainult oletused nagu kõigil

Comment

Working...