***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Godspeed_EJ
    Klubi Liige
    • Nov 2009
    • 3049

Re: ***Libahunt III game thread***

ja nagu tellitult on udikaz kohal

Comment

• tiigrikutsu
      Grinder
      • Oct 2011
      • 522

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
      miks sa paanikasse sattusid peale minu posti #320? Miks väitsid, et kontrollisid fakte ja ma olen KOLME nime pushinud, kuigi reaalselt olin ainult svenzat pushinud?? Miks sa nendele küsimustele siiani pole adekvaatset vastust suutnud anda???

lol ei ole piisav vastus, et sellest midagi välja lugeda. Samuti pole sinu poolt piisav vastus, et suutsid valesti välja lugeda, kui sa oled eelnevalt öelnud, et KONTROLLISID fakte. Kuidas sa saad fakte kontrollida ja siis niimoodi puusse panna?

Kuna sa oma puusse panekut pole suutnud kuidagi selgitada, siis ma olen 100% veendunud, et oled HUNT.

BTW. Kas kellelegi teisele ei tundu kahtlane, et UDIKAZ on justkui maa alla kadunud? Pole täna kordagi sõna võtnud, kuigi foorumisse mujale on postitanud. Eile oli ka muideks üks, kes Fortune vastu hääletas.
      Mida sa sogad, pushimise all mõtlesingi neid kellele sa hääli oled andnud ja ma tõesti ei lugenud seda, et sa ei pannud inwardile häält vaid liht küsisid, et miks ta ei tohiks hunt olla vms? See, et sa camu vastu hääletasid on ka pushimine, vahet ei ole, et sa seda vaikselt hiilides tegid.

Tundub kuidagi väga kahtlane, miks sa peaks seda paska siia tootma hetkel?

Comment

• IamAllin
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 1653

jap udikaz raudselt hunt.

Comment

• tiigrikutsu
          Grinder
          • Oct 2011
          • 522

Kohe saab nkn teada kas ristik on hunt või mitte, kui ei ole siis on nkn peppus, GG.

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
            miks sa paanikasse sattusid peale minu posti #320? Miks väitsid, et kontrollisid fakte ja ma olen KOLME nime pushinud, kuigi reaalselt olin ainult svenzat pushinud?? Miks sa nendele küsimustele siiani pole adekvaatset vastust suutnud anda???

lol ei ole piisav vastus, et sellest midagi välja lugeda. Samuti pole sinu poolt piisav vastus, et suutsid valesti välja lugeda, kui sa oled eelnevalt öelnud, et KONTROLLISID fakte. Kuidas sa saad fakte kontrollida ja siis niimoodi puusse panna?

Kuna sa oma puusse panekut pole suutnud kuidagi selgitada, siis ma olen 100% veendunud, et oled HUNT.

BTW. Kas kellelegi teisele ei tundu kahtlane, et UDIKAZ on justkui maa alla kadunud? Pole täna kordagi sõna võtnud, kuigi foorumisse mujale on postitanud. Eile oli ka muideks üks, kes Fortune vastu hääletas.
            heh. ma ärkasin kell 21:30. foorumisse postitasin enne magama minekut. eilne grind venis pikaks. seda teemat lugesin alles praegu. karupoja väljalang

Comment

• udikaz
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1946

väljalangemine on korralikult kõik pea peale keeranud. Samas on välja tulnud korralikud hundi kandidaadid mis on profit meile.

Comment

• Godspeed_EJ
                Klubi Liige
                • Nov 2009
                • 3049

Algselt postitas tiigrikutsu Vaata postitust
                Mida sa sogad, pushimise all mõtlesingi neid kellele sa hääli oled andnud ja ma tõesti ei lugenud seda, et sa ei pannud inwardile häält vaid liht küsisid, et miks ta ei tohiks hunt olla vms? See, et sa camu vastu hääletasid on ka pushimine, vahet ei ole, et sa seda vaikselt hiilides tegid.

Tundub kuidagi väga kahtlane, miks sa peaks seda paska siia tootma hetkel?
                Nüüd sogan juba mina? Mind ei huvita, et sa tõesti ei lugenud seda, et ma inwardile häält ei andnud. Kuhu sul siis sellega KONTROLLIMISE väitega kiire oli, kui sa seda reaalselt ei teinud? Palun tee sõna "pushimine" tähendus endale selgeks. Ma juba kirjutasin, miks camu vastu hääletsin eile. Tegemist ei olnud pushimisega.

Tundub, et peale karupoja on tiigrikutsu ka suhteliselt nõrga närvikavaga. Lives oleksid juba põsed kergelt õhetamas?

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

jõudsin kiirlugemise ära teha enne lõppu. Aga hääl jääb ilmselt õigesse kohta. udi ka hunt ilmselt jah.
                  See, et karupojale ära tehti ka hea, säästab ühe päeva meile veel.

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

Küla poos üles ristiku

Algselt postitas lenC
                    ristik,

Sa oled Svenza. Oled foorumit rikastanud omajagu, showmehena tunnustatud kuju, aga vahel keed natuke liiga üle. Sul on võime esimesel ööl kellelegi odaga kõrva sutsata ja see mängija ära tappa. Sa oled ühekordne mõrtsukas ja esindad libahuntide võistkonda.

Comment

• lenC
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 6440

ööactioneid ootan:

külatargalt
                      inglilt
                      huntide võistkonnalt
                      huntide blokeerijalt

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

Hundid sõid ära inwardi.

Algselt postitas lenC
                        inward,

Sa olen privador. Täpselt nagu meie foorumis, oled sa ka siin mängus võtmeisik. Tänu oma erakordsele võimele googeldada „erootilist mazhaazi“ päriselus, kandub siia mängu võimalus igal öösel ühe mängija rolli teadasaamine. Sa oled külatark ja sa esindad küla võistkonda.

Saada esimene nimi kindlasti enne kui esimene päev algab(10:00 homme)
                        Mängijate nimekiri:

camu
                        donkament
                        Fabulous
                        Godspeed_EJ
                        IamAllin
                        kaardimaja
                        Maxi
                        OuMaiGaad
                        tiigrikutsu
                        udikaz

PÄEV

Comment

• Maxi
                          Pokkerihai
                          • Nov 2010
                          • 1849

tiigrikutsu

Comment

• Maxi
                            Pokkerihai
                            • Nov 2010
                            • 1849

muidu Lenc, sul on karupoeg ka veel nimekirjas

Comment

• OuMaiGaad
                              Õpihimuline Mängur
                              • Feb 2010
                              • 482

Külatargast jäime kahjuks ilma öösel, aga loodame, et tema antud infost on meile kasu. Lugesin inwardi eilseid poste ja sain nii aru, et god ja camu on külaelanikud, ning ristik ja fab hundid. Ei tea muidugi kas need kõik on järgi küsitud ja 100% õiged või inwardi arvamus ainult. Godspeedi ja camu paneksin ma küla nimekirja, ning minu peamised hundi kandidaadid on Fabulous ja tiigrikutsu. Päeval foorumis olla ei saa kahjuks ja oma hääle panen õhtul.

Comment

• Godspeed_EJ
                                Klubi Liige
                                • Nov 2009
                                • 3049

tiigrikutsu

Comment

Working...