***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: ***Libahunt III game thread***

ööactioneid ootan:

külatargalt
    inglilt
    huntide võistkonnalt
    huntide spioonilt
    huntide blokeerijalt

Fortune PM oma skype kui tahad surnud mängijate chatti

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Hundid sõid ära WowAwiAA

Algselt postitas lenC
      WowAwiAA,

Sa oled tolmuahv. Sa crushid foorumi majandusteemat ja niisama lollijutumees sa ei ole. Buumi ajal oleks sulle mingi lisavõime ka andnud, aga surutis jättis oma jäljed. Sa esindad küla võistkonda.
      PM oma skype kui tahad surnud mängijate chatti.

Mängijate nimekiri:

camu
      donkament
      Fabulous
      Godspeed_EJ
      IamAllin
      inward
      kaardimaja
      karupoeg
      Maxi
      OuMaiGaad
      ristik
      tiigrikutsu
      udikaz

ON PÄEV

Comment

• OuMaiGaad
        Õpihimuline Mängur
        • Feb 2010
        • 482

Seis on päris halb meil. Täna enam eksida ei tohi, muidu mäng läbi. Ma arvan, et külatark peaks välja tulema täna ja oma info meile edasi andma, et oleks veel mingi võimalus. Hetkel kedagi välja pakkuma ei hakka, kuna pole häid riide ja ei taha küla valele teele juhtida. Ise saan alles õhtul 20-21 ajal arvuti taha tagasi tulla ning siis teen oma otsuse.

Comment

• kaardimaja
          FPP Pro
          • May 2010
          • 281

Külatark peaks kindlasti välja tulema ... anyway, ma jään oma readi juurde ja Fabolous välja. Üldsielt kõik hästi mängitud huntide poolt, kui Fabolous peaks tõesti ka küla olema, siis eriti hästi ja mina seda mängu ei biiti :D

Comment

• Maxi
            Pokkerihai
            • Nov 2010
            • 1849

Eile enne lõppu võeti hääled fortune pealt maha ja lükati fabulouse peale. Järjekordne mingi segaduse tekitamise katse imo. Et järgmine päev hea öelda ka, et näe, fortune oli küla aga mina hääletasin ikka lõpuks fabi. Öösel tapeti WoWAwiAA kes oli ka üks nendest switchijatest. Kurat teab mida see tähendab.

See Fortune hääletamine oli ikka nii obvious lõks tegelt huntide poolt. Tõmmati ise käima see rong ja mõni ullike küla läks kaasa.
            Ise hääletan täna vist esialgu Camu kuna see tundub kõige kindlam hundi peale minek. Eks täna Camu - Fabi vahel mäng käib. Mõlemad surusid fortunet, aga nagu keegi kuskil ka mainis siis Fab pigem lihtsalt küla kes teeb mingeid kahtlaseid lükkeid. Camu poolt võib nii hästi läbi-mõeldud hundi mängimist oodata ka.

Comment

• IamAllin
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 1653

eks ma ikka ajan oma rida edasi ja võibolla jooksen peaga lihtsalt vastu seina aga Fabulous

Comment

• Maxi
                Pokkerihai
                • Nov 2010
                • 1849

See külatarga teema on kahe otsaga asi, kui tal on ainult informatsioon a la, et Lenc on küla ja Lenci keegi ei kahtlusta ka, siis võiks pigem olla tasa, kuna otsest kasu me sellest ei saa ja mida vähemaks mängijaid jääb seda suurema kaaluga külatarga roll oleks.
                Ehk, öösel ei tahaks targast ilma jääda kui me täna sellest mingit kindlat kasu ei saa

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

kui targal praegu huntide kohta infot ei ole, siis tuleb loota,et vähemalt täna öösel avastab midagi, muidu on meil kellad ju?

Igastahes kuna ma 2 korda olen juba puusse pannud, siis ma enda readidele küll enam tugineda ei julge. eks camu, fabi vahel ole see valik lõpus tuleb. maxi ka siin lõpupoole palju seletama teoretiseerima hakanud.

Comment

• kaardimaja
                    FPP Pro
                    • May 2010
                    • 281

Minumeelest on Maxi üks kõige konkreetsemaid hunte üldse. Ainus jama on nüüd selles, et KÕIK külaelanikud peavad nüüd ühel meelel olema, sest hääli on meil 7 huntide 6 vastu :( Seega tahaks mina välja hääletada Maxi' aga lähen ka Fabulous'iga kaasa

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Masendav, nii peeti läinud see mäng. Kahe külaelaniku linchimist sisuliselt juhtinud. Eksimisruumi enam ei ole. Maxi tundub ka hunt, aga ma võtaks fabi välja täna. Tundub, et saame pigem kõigi külaelanike hääled sinna peale ja on okei. Fab pushis fortune ja eelkõige camut.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                        Eile enne lõppu võeti hääled fortune pealt maha ja lükati fabulouse peale. Järjekordne mingi segaduse tekitamise katse imo. Et järgmine päev hea öelda ka, et näe, fortune oli küla aga mina hääletasin ikka lõpuks fabi. Öösel tapeti WoWAwiAA kes oli ka üks nendest switchijatest. Kurat teab mida see tähendab.

See Fortune hääletamine oli ikka nii obvious lõks tegelt huntide poolt. Tõmmati ise käima see rong ja mõni ullike küla läks kaasa.
                        Ise hääletan täna vist esialgu Camu kuna see tundub kõige kindlam hundi peale minek. Eks täna Camu - Fabi vahel mäng käib. Mõlemad surusid fortunet, aga nagu keegi kuskil ka mainis siis Fab pigem lihtsalt küla kes teeb mingeid kahtlaseid lükkeid. Camu poolt võib nii hästi läbi-mõeldud hundi mängimist oodata ka.
                        Okei, sa oled kindel teine hunt. Annab nii sisse rääkida ennast.

Comment

• Godspeed_EJ
                          Klubi Liige
                          • Nov 2009
                          • 3049

Algselt postitas kaardimaja Vaata postitust
                          Minumeelest on Maxi üks kõige konkreetsemaid hunte üldse. Ainus jama on nüüd selles, et KÕIK külaelanikud peavad nüüd ühel meelel olema, sest hääli on meil 7 huntide 6 vastu :( Seega tahaks mina välja hääletada Maxi' aga lähen ka Fabulous'iga kaasa
                          Jah, kui täna hääletame vale kodaniku välja, siis on mäng läbi kuna 50-50.

kuna fabulous on siin palju hämanud ja suure tõenäosusega lähevad enamuse hääled sinna, siis hääletan fabulous

Comment

• Maxi
                            Pokkerihai
                            • Nov 2010
                            • 1849

Jajah, eks oligi arvata, et pooled kodanikest hundid ja teine pool naljamehed, hääletage jah mind välja. Polegi vaja seda jama pikemaks venitada.
                            GG siis ühesõnaga

Godspeedid, donkamendid ja muud tegelinskid loevad siin teemat hommikust saati ja naeravad pihku.

Endiselt hääletan camu

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

Minu järjestus jääb siiski hetkel Fabulous. samas no godspeed on ka täielik hall hiireke kuskil nurgas...........

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Ma olen suhteliselt veendunud, et kui fab on hunt, siis me tegelikult ei hääleta 7:6 välja fab vs (kes iganes). Mäng on sellises faasis juba, et hundid võivad esimest korda ohverdada ühe omadest. Muidugi, samas võivad hakkata pushima räigelt ja saavutavad kohe selle öö järel võidu. Vaja ainult üks külaelanik ümber veenda ja kõik.

Comment

Working...