Re: ***Libahunt III game thread***
Nii hold your horses. Öised killid räägivad minu kahjuks küll, aga samas tegi andres lihtsalt ühe postituse kus tõi hääletamise põhjuseks minu ebaaktiivsuse ja kardaanirist täpselt samamoodi. Kas ma tõesti peaks 2 sellise postituse peale hirmu tundma ja kohe nad eemaldama, tõmmates kogu tähelepanu endale? Kuna mul siinkohal tõesti tõsiseid vastuargumente pole tuua, siis rõhuksin lihtsalt tõendite pealiskaudsusele ja sellele, et see oleks liiga obv käitumine ja overreactimine olukorras, kus ma tegelikult pole eriti ohus.
Inwardi rongile tulin lihtsalt sp et ta oli ka mitteaktiivne ja see oli random hääl, mida nagu näha ka pärast muutsin, sest ei näind põhjust sind välja hääletada ja panin hääle q_q-le, eesmärgiga sind päästa kusjuures ja pärast vaadata edasi. Kahjuks ta enda kaitseks midagi ei teind ja nii ta läkski.
Samas oleks võind ka svenza-le q_q asemel hääle panna, aga ei teagi miks seda ei teind. Mõtlesin ta kirjutab äkki midagi asjalikumat vahepeal, aga ei. Ta tundub kahtlane ja gut feelingu pealt praegu talle hääle, Svenza.
Algselt postitas inward
Vaata postitust
Inwardi rongile tulin lihtsalt sp et ta oli ka mitteaktiivne ja see oli random hääl, mida nagu näha ka pärast muutsin, sest ei näind põhjust sind välja hääletada ja panin hääle q_q-le, eesmärgiga sind päästa kusjuures ja pärast vaadata edasi. Kahjuks ta enda kaitseks midagi ei teind ja nii ta läkski.
Samas oleks võind ka svenza-le q_q asemel hääle panna, aga ei teagi miks seda ei teind. Mõtlesin ta kirjutab äkki midagi asjalikumat vahepeal, aga ei. Ta tundub kahtlane ja gut feelingu pealt praegu talle hääle, Svenza.

Comment