***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fortune
    IP
    • Oct 2008
    • 1396

Re: ***Libahunt III game thread***

Algselt postitas inward Vaata postitust
    Nii, üritan ka midagi kirja panna. Pole just kõige kirkam kriit täna, seega analüüs võibolla kõige arusaadavam pole.

Need, kes mind eile päästa üritasid (poste tehes), tunduvad enamuses minule külad. Samas huntidel on hea vett ka segada, sest eile polnud vahet, kes meist läheb. Alguses oli hea mind ette võtta, sest olin AFK ja minu välja hääletamisest poleks saanud mingeid tagasi ulatuvaid järeldusi teha. Päeva lõpuks sobis neile q_q sama hästi või paremini, sest võttis aktiivselt sõna ja eelmisest mängust oli ju näha, et tegemist väga hea mängijaga.

Camu ja Fab sõnelus tundub lihtsalt pigem mingi omavaheline vimm. Mingeid isiklike vaidlusi selles mängus liiga hoogsalt lahendama pole mõtet hakata, külvab veel rohkem segadust. Kindel muidugi ei ole, üks neist võib siin hakata niite tõmbama küll.

Hetkel tundub kõige hundisem Fortune. Kolm readi millel tuginen: 1) Ühekordne mõrtsukas tappis kardaaniristi, sest viimane hääletas fortune, 2) Öösel tapeti -andres-, kes samuti hääletas alguses fortune, 3) hüppas kenasti kampa, et mind välja hääletada ja (#59 post) küsis q_q-lt miks ei peaks mind välja hääletama.
    Nii hold your horses. Öised killid räägivad minu kahjuks küll, aga samas tegi andres lihtsalt ühe postituse kus tõi hääletamise põhjuseks minu ebaaktiivsuse ja kardaanirist täpselt samamoodi. Kas ma tõesti peaks 2 sellise postituse peale hirmu tundma ja kohe nad eemaldama, tõmmates kogu tähelepanu endale? Kuna mul siinkohal tõesti tõsiseid vastuargumente pole tuua, siis rõhuksin lihtsalt tõendite pealiskaudsusele ja sellele, et see oleks liiga obv käitumine ja overreactimine olukorras, kus ma tegelikult pole eriti ohus.

Inwardi rongile tulin lihtsalt sp et ta oli ka mitteaktiivne ja see oli random hääl, mida nagu näha ka pärast muutsin, sest ei näind põhjust sind välja hääletada ja panin hääle q_q-le, eesmärgiga sind päästa kusjuures ja pärast vaadata edasi. Kahjuks ta enda kaitseks midagi ei teind ja nii ta läkski.

Samas oleks võind ka svenza-le q_q asemel hääle panna, aga ei teagi miks seda ei teind. Mõtlesin ta kirjutab äkki midagi asjalikumat vahepeal, aga ei. Ta tundub kahtlane ja gut feelingu pealt praegu talle hääle, Svenza.

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Hääled seisuga post#181

5 Fortune (OuMaiGaad, Svenza, inward, neeme, camu)
      4 camu (ristik, Fabulous, tiigrikutsu, Maxi)
      4 Svenza (karupoeg, Godspeed_EJ, donkament, Fortune)
      2 Fabulous (kaardimaja, udikaz)
      1 Maxi (Tuul)

Öö saabub ~2,5 tunni pärast.

Comment

• IamAllin
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 1653

imo on see fortune lugu hoopis teistmoodi, kui teie seda näete. Miks peaks Fortune kohe kardaaniristi eemaldama ning sellega tähelepanu endale tõmaba, eriti veel kui ta elu eile ohus polnud? Pigem on see huntide viis fortune süüdi lavastamiseks. Camu ja Fabi eilne vaidlus tundus kuidagi kahtlane ning kaldun arvama, et üks neist on hunt. Panen hetkel Fabulous, kuid hiljem võb see muutuda.

Comment

• Tuul
          Grinder
          • Oct 2008
          • 989

Mina arvan, et minu hääl läks õigesse kohta, oleks Maxi külaelanik, oleks mõni hunt ikka kaasa tulnud, kasvõi vahelduse mõttes, jään oma seisukoha juurde.

Kuna aga olen ainuke, siis pigem on hunt Svenza kui Fortune, seega muudan hääle - Svenza

Comment

• Svenza
            Svetlana aka Buldooser
            • Oct 2008
            • 3591

Külaelaniku roll on kõige jamam siin mängus. Üks loll näitab korra näpuga ja kõik panevad kaagutades kohe järgi. Kes meil siin need kõige vaiksemad sellid on üldse? tiigrikutsu, neeme... udikaz võtab harva sõna. Pöörame pilgud ikka hiilivate vaikijate poole.

Comment

• donkament
              Pokkerihai
              • Apr 2009
              • 1945

Nõustun, et tuleks ajada vaiksemad ka liikvele neid süüdistades, et nad häält teeksid ja mõne teooriaga välja tuleksid, aga nii palju kui ma seda proovinud olen siiani, pole see töötanud. Praegu tundub jah huntidele parim strateegia lihtsalt vait olla ja mune lakkuda, sest praegu on mingid vaidlused juba tekkinud kus rohkem kui üks osapool on kindlasti külaelanikud.

Comment

• Fabulous
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 2674

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                kuna fabulous tegi esimesel päeval nii kõva häält ja nüüd täiesti vait siis see paratamatult paneb mõtlema sellele, et esimesel päeval tahtis tugeva külaelaniku maine saada ja nüüd vaikselt üritab tahaplaanile jääda. hääletan fabulous
                Ma jäin vait sellepärast, et mul sai Camuga kõik ära vaieldud, mis vaielda oli. Sellest hoolimata olen ma endiselt veendunud, et tegu on hundiga.
                Samuti tundub hunt olevat veel Fortune. Kui just teised tema pealt hääli maha ei võta ning Camu enne kümmet ümber hääletab, võib üsna kindlalt olla, et nad mõlemad on hundid.

Inward ja Svenza tunduvad postituste põhjal pigem külaelanikud olevat.

Comment

• Svenza
                  Svetlana aka Buldooser
                  • Oct 2008
                  • 3591

Huvitav, et tiigrikutsu nii rämedalt camu pommitab. Just nagu teaks midagi.

Comment

• inward
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 6275

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                    imo on see fortune lugu hoopis teistmoodi, kui teie seda näete. Miks peaks Fortune kohe kardaaniristi eemaldama ning sellega tähelepanu endale tõmaba, eriti veel kui ta elu eile ohus polnud? Pigem on see huntide viis fortune süüdi lavastamiseks. Camu ja Fabi eilne vaidlus tundus kuidagi kahtlane ning kaldun arvama, et üks neist on hunt. Panen hetkel Fabulous, kuid hiljem võb see muutuda.
                    Teine päev on ju. Ega väga palju informatsiooni ei ole. Ma ei väidagi, et ma 100% kindel olen. Väga vabalt võib huntide advanced set up olla. Mingeid seoseid peab üritama leida, tänu sellele tõmbame mängu nö käima. Lugesin korra selle camu/fab dialoogi uuesti läbi, aga pigem tundub mulle camu seal külana ja fab üritab olla provokatiivne ja paneb segast pisut. Veider.

Comment

• OuMaiGaad
                      Õpihimuline Mängur
                      • Feb 2010
                      • 482

Camu puhul ei ole mina sugugi veendunud, et tegemist on hundiga, pigem küla. Fabiga nõus, et hunt tundub olevat fortune, jätan hääle samaks. Kõige kindlamad külaelanikud tunduvad hetkel olevat inward ja donkament. Neeme, tiigrikutsu, taavi, udikaz ja kaardimaja on täna päris vaiksed olnud, nende kohta ei oska väga midagi öelda.

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

Hääled seisuga post#190

5 Fortune (OuMaiGaad, Svenza, inward, neeme, camu)
                        5 Svenza (karupoeg, Godspeed_EJ, donkament, Fortune, Tuul)
                        4 camu (ristik, Fabulous, tiigrikutsu, Maxi)
                        3 Fabulous (kaardimaja, udikaz, IamAllin)

Öö saabub ~45 minuti pärast.

Comment

• Fortune
                          IP
                          • Oct 2008
                          • 1396

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                          Tahtsin ka just sama kirjutada. Tegemist juba kolmanda mänguga ja ma arvan, et kõigile osalistele võib piisavalt respekti anda, et kui nad hundiks osutuvad, siis vaevalt esimese öö killidega endale mingitki tähelepanu üritatakse tõmmata. Seda enam, et minu vastu suunatud hääled olid lambipõhjendusega, et ma pold aktiivne ja ühtegi postitust lihtsalt teind. Mu elu pold ohus ja mul pole mingit põhjust andrese ja kardaaniristi tapmisega ennast rambivalgusesse panna.

Huntidel siin 2 teooriat suht jah, kas alguses tappa vaiksed külaelanikud, kelle tapmine neile tähelepanu ei tooks ja kui võimalik, siis viiks tähelepanu hoopis mujale nagu hetkel minu puhul. Või siis mis ma mõtlesin, et kui siin eile paar paari vaidlesid omavahel, kui mõlemad paarilised oleksid külaelanikud, siis oleks huntidel iseenesest hea üks maha koksata, sest siis jääks teine ka halba valgusesse ja suure tõenäosusega hääletataks järgmien kord välja. Pole obv küll mingi ülivettpidav teooria, aga mõte siiski. Camu ja Fab siis nt ja keegi vaidles siin veel.

Svenza kohta ma ei tea, tundub kahtlane. Miks sa viimastes postides mainid et sa küla? midagi asjalikumat äkki põhjenduseks, miks mitte sind tappa? Jätan hääle praegu sinna endiselt.

Vaiksete huntide kohta siis jah, neeme miks sul vaja mainida juba teist korda, et ei viitsi mängu süveneda, ise panid kirja ennast siia ju. Tahad näidata et su hääl tundub mingi lambivalik?

Comment

• taavi
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 684

Vaikseid härrasi ikka jagub, mõni pole täna veel sõnagi võtnud...

Comment

• Fortune
                              IP
                              • Oct 2008
                              • 1396

Kirjutan ühe korra üle veel, mõelge nüüd, kui ma oleks hunt, ma pold ohus ja ma ei tõmbaks nii tühja koha pealt endale nii palju tähelepanu. Samuti pole ma kindel kas svenza on hunt, aga ma ei saa oma häält atm muuta. Kellelti häid põhjuseid keda teist hääletada?

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Nii, teine keda ma kahtlustan on Svenza. Ma üritasin lõksu seada, et äkki tuleb Fortune Svenzat kaitsma: alloleva postituse tõttu.
                                Paraku tundub, et mõlemad hääletasid üksteise vastu, seega fortune minule selle järgi hunt ei tundu. Muudan häält: svenza

Algselt postitas Fortune Vaata postitust
                                inward võiks ennast siiski siit teemast ka mingi aeg leida, aga jah, kui ta seda ükskord teeb, siis vast asjalikult. Svenza paneb ka suht lampi siin, aga ma ei näe põhjust teda siiski veel välja hääletada. Muudan hääle q-q peale, sest mingi oh hääletan sind eelmise mängu pärast välja, mul poh ja savi ei imponeeri. Nüüd uus mäng.

Comment

Working...