Foorumimäng Libahunt II (werewolf): Ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Godspeed_EJ
    Klubi Liige
    • Nov 2009
    • 3049

Re: Foorumimäng Libahunt II (werewolf): Ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Miks see hääle kaasa minemine nii tähtis on? See on ju pm. nagu betsizing, et sellega kompad infot ja esimene päev on totaalne bingo loto anyway. Hääletatakse prügi välja ja nii saadakse mingitki infot.

Muideks, sa ise ka oled observeri rollis ning pigem massiga kaasas liikuja - ehk vaglustad, miks sa ei saa hunt olla ?
    Miks ta ei ole. Rasmeri puhul hea lüke ju - näeb, et MP minek 60% kindel ja annab oma hääle juurde, et asja kindlamaks teha. Betsizinguga ei näe mingit seost siin. Esimene päev obv ongi üks suur loto, aga 3-4 korda häält vahetada on suht kahtlane. Pigem juba oodata päeva lõpuni ja siis teha omakindel valik.

Mis massiga ma kaasa olen läinud, lol? Hääletsin eile Maxit kohe alguses ja jäin päeva lõpuni endale kindlaks. Täna hommikul hakkas mõte rasmeri poole liikuma kuna eilse õhtu tulemused viitavad kahtlaselt tema poole - vt mu eelmist posti.

Sina hakkad ka järjest kahtlasemana tunduma, sest su käitumine tundub ühe enam ainult segadust külvavat ja midagi konkreetset ei taha välja tuua vaid valimatult teiste poole viidata.

Ja obv ma võin olla hunt, kõik me võime olla. Valgustamine toimubki läbi postituste ja seepärast ka eelnevate postituse quotimine. Betsize this.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
      Miks ta ei ole. Rasmeri puhul hea lüke ju - näeb, et MP minek 60% kindel ja annab oma hääle juurde, et asja kindlamaks teha. Betsizinguga ei näe mingit seost siin. Esimene päev obv ongi üks suur loto, aga 3-4 korda häält vahetada on suht kahtlane. Pigem juba oodata päeva lõpuni ja siis teha omakindel valik.

Mis massiga ma kaasa olen läinud, lol? Hääletsin eile Maxit kohe alguses ja jäin päeva lõpuni endale kindlaks. Täna hommikul hakkas mõte rasmeri poole liikuma kuna eilse õhtu tulemused viitavad kahtlaselt tema poole - vt mu eelmist posti.

Sina hakkad ka järjest kahtlasemana tunduma, sest su käitumine tundub ühe enam ainult segadust külvavat ja midagi konkreetset ei taha välja tuua vaid valimatult teiste poole viidata.

Ja obv ma võin olla hunt, kõik me võime olla. Valgustamine toimubki läbi postituste ja seepärast ka eelnevate postituse quotimine. Betsize this.
      Ma olen ainus, kes on julgenud siin midagi välja öelda.

Segaduse külvamine lol? Mis sa mõtlesid tõesti, et saad niisama igaõhtuse hääletuse käigus leida üles õiged ja valed? Tundub hundilik jutt imo.

Comment

• neeme
        Grinder
        • Nov 2008
        • 540

Siinkohal ma ühinen ranka mõttega. Teema muutub oluliselt aktiivsemaks kui hääli pannakse ja vahetatakse. Satuvad ohtu järjest erinevad külaelanikud/hundid, kes siis peaks proovima ennast kaitsta.

God - See, et alguses Maxi ära hääletasid ja jäid päeva lõpuni tema peale (pmst esimese posti põhjal), näitab just, et sa ei mängi kaasa ja ei püüa leida hunte teiste seast - tõesti pole sinust nii kasu.

Tänased q_q postid ka kahtlased. :D Eile pääses napilt nagu ei paneks tähelegi seda.

Comment

• rasmer
          Vana Tegija
          • Oct 2009
          • 1306

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
          Ok, esimene päev läks metsa.

Praegu hakkab mulle rasmer kahtlasena tunduma. Hoidis eile suht madalat profiili, aga samas oli nõus mitmel juhul oma häält muutme just selles suunas, et läheb massiga kaasa ja saab ühe elaniku kindlasti välja esimesel päeval.
          Päeva viimased postid ei jätnud ka head muljet, kuna hääl läks lukku MP peale ja kuna inward hakkas rasmerit õhtul kahtlustama, siis väga mugavalt oli inward hommikuks ära söödud.
          Ma ei hoidnud madalat profiili ? Postitasin suht kõige rohkem.
          Inwardi minu kahtlustamine oli poole lausega mainimine, oluliselt rohkem kahtlustas ta terve päeva sind, nii et selle põhjenduse järgi oled sa ise oluliselt suurem hundi kandidaat.
          Väga kahtlane süüdistamine sinu poolt ilma reaalsete põhjendusteta.

Comment

• q_q
            dibs esimesele naisele, kes siia satub
            • Jan 2011
            • 6303

Algselt postitas neeme Vaata postitust
            Siinkohal ma ühinen ranka mõttega. Teema muutub oluliselt aktiivsemaks kui hääli pannakse ja vahetatakse. Satuvad ohtu järjest erinevad külaelanikud/hundid, kes siis peaks proovima ennast kaitsta.

God - See, et alguses Maxi ära hääletasid ja jäid päeva lõpuni tema peale (pmst esimese posti põhjal), näitab just, et sa ei mängi kaasa ja ei püüa leida hunte teiste seast - tõesti pole sinust nii kasu.

Tänased q_q postid ka kahtlased. :D Eile pääses napilt nagu ei paneks tähelegi seda.
            pane tähele, et kardaanirist hääletas minu poolt niisama

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
            ise ka ei usu, et Maxi või puppet on. ei oskagi häält panna. panen q_q peale, sest see ei muuda midagi (tema ei lahku nagunii).
            enne inwardi viimase minuti hääletust olid hääled 5-2(1), mis on jah natuke kahtlane

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Teeme nii, et hakkame panema mingeid liste kokku, et kolm-neli reaalsemat hundi kandidaati ja miks. Nii läheb otsustamine lihtsamaks ja kui oleme kahevahel või ummikus, siis lepime kokku, et võtame koheselt maha inactive ja nende hääled võikse kohe panna. See välistab selle, et keegi jääb niisama passima - häält saab ju alati muuta.

Comment

• OuMaiGaad
                Õpihimuline Mängur
                • Feb 2010
                • 482

Üks või vb ka kaks hunti on nende seas kes eile MP välja hääletasid imo. Seega minu peamised kahtlusalused on Maxi, q_q, Ranka ja rasmer.

Comment

• reggie
                  Pokkerihai
                  • Jun 2009
                  • 1705

Mulle meeldib see jälgimise osa jah rohkem, seda enam, et eilne esialgne mõttekäik läks puusse. Mängu huvides peaks siiski rohkem postitama. Tegin õhtul enda arvates tarku järldusi väikestest asjadest aga Inkwardi välja võtmine oli mõningane üllatus seega pakun, et üks kahest-q-q või Ranka on siiski hunt. Hetkel kaldun q-q peale, sest kui eile Andres viivitas MP poomisega pool tundi siis teema all ei näinud ma kordagi q-q nime, justkui teda ei huvitaks, kas ikka on hunt või pole. Mind ka ei huvitaks kui ma teaks, samas foorumis ta oli. Svenza, kes pakkus, et võiks välja võtta inactiv inimesed-äkki saab targa maha, good plan. Loen veel teema korra läbi, hommikuti pole kõige kirkam kriit.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas OuMaiGaad Vaata postitust
                    Üks või vb ka kaks hunti on nende seas kes eile MP välja hääletasid imo. Seega minu peamised kahtlusalused on Maxi, q_q, Ranka ja rasmer.
                    Palun põhjenda ka ja palun vasta küsimusele: miks sa eile süüdistasid koheselt mind, jäid minule kindlaks ja rohkem poste ei tulnud. Kas see jääb ka täna sinuseks viimaseks postituseks? Miks täna hakkasid postitama ja kohe nelja süüdlasega. Too mingeid põhjendusi ka.

Siis veel üks küsimus: miks just sina ei ole hunt? Kaitse end.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                      Mulle meeldib see jälgimise osa jah rohkem, seda enam, et eilne esialgne mõttekäik läks puusse. Mängu huvides peaks siiski rohkem postitama. Tegin õhtul enda arvates tarku järldusi väikestest asjadest aga Inkwardi välja võtmine oli mõningane üllatus seega pakun, et üks kahest-q-q või Ranka on siiski hunt. Hetkel kaldun q-q peale, sest kui eile Andres viivitas MP poomisega pool tundi siis teema all ei näinud ma kordagi q-q nime, justkui teda ei huvitaks, kas ikka on hunt või pole. Mind ka ei huvitaks kui ma teaks, samas foorumis ta oli. Svenza, kes pakkus, et võiks välja võtta inactiv inimesed-äkki saab targa maha, good plan. Loen veel teema korra läbi, hommikuti pole kõige kirkam kriit.
                      Ma ei tea miks, aga ma pean sind külaelanikuks ja oleks väga üllatav, kui sa oleksid hunt.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Üks mängija tekitab küsimusi: kardaanirist. Väga vaikne. Eeldan, et hundid pidid olema eile vaiksed, vähemalt lõpupoole ja minema sujuvalt flowga kaasa. Seega kardaanirist on ka minu arvates sitaks hea hundi kandidaat. Kommentaare tho ei ole veel vaadanud :)

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

I amaallin ka loomulikult, sest kui eile talle peale sajati, muutus aktiivseks. Keegi, kellel hetkel rohkem aega võiks nende kahe mängija postitusi peilida.

Comment

• q_q
                            dibs esimesele naisele, kes siia satub
                            • Jan 2011
                            • 6303

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                            uhm, pealehelt on ka näha ju kas on uusi poste või mitte

kuidagi väga palju alusetuid süüdistusi mu suunas tuleb praegu

1) ei vaatanud foorumit
                            2) napp väljaminek (mis 21:59 oli 5-1 masterpuppeti "kasuks" tegelikult [kui kardaanirist ei leveldanud, et mind "niisama" hääletab])
                            3) inwardi vote minu vastu viimasel minutil + ta väljaminek

minuarust kõik suht alusetu ja mu süüdistajad samuti kahtlased

Comment

• OuMaiGaad
                              Õpihimuline Mängur
                              • Feb 2010
                              • 482

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Palun põhjenda ka ja palun vasta küsimusele: miks sa eile süüdistasid koheselt mind, jäid minule kindlaks ja rohkem poste ei tulnud. Kas see jääb ka täna sinuseks viimaseks postituseks? Miks täna hakkasid postitama ja kohe nelja süüdlasega. Too mingeid põhjendusi ka.

Siis veel üks küsimus: miks just sina ei ole hunt? Kaitse end.
                              Sest sa tundusid hundina oma eilsete esimeste postituste põhjal. Hiljem enam mitte niiväga, aga kuna oli alles esimene päev ja kedagi paremat ka pakkuda ei osanud, siis jätsin oma hälle nii. MP tundus mulle külaelanikuna ja seepärast ka teda kaitsesin. Täna üritan rohkem postitada, kui on mida öelda. Eile õhtul sessi kõrvalt polnud väga aega siin tühja juttu ajada ja midagi tarka välja pakkuda polnud. Seda juba ütlesin, miks need neli nime välja tõin. Ei oska väga midagi oma kaitseks öelda, et ma hunt ei ole. Kui ainult seda, et kaitsesin MPd eile ja ei tahtnud, et Imallin lihtsalt lampi maha võetakse (kuigi keegi ei ütle, et ta ei võiks samuti üks huntidest olla), vaid parem hääletada kedagi kes rohkem kahtlust äratab.
                              Hääletan rasmer esialgu, kuna eile kaks korda läks kaasa teistega ja pani oma hääle just sellele kellel oli kõige rohkem hääli koos antud hetkel.

Comment

• rasmer
                                Vana Tegija
                                • Oct 2009
                                • 1306

Hundina ei oleks mul olnud mingit mõtet hääli vahetada mitu korda vaid oleks võinud alguses kellegi juures püsida ja ta rahulikult välja hääletada.

Comment

Working...