Foorumimäng Sheep IV (N 18:00)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jeebus
    määäääää
    • Jun 2012
    • 1409

Re: Foorumimäng Sheep IV (N 18:00)

Algselt postitas Freshmeat Vaata postitust
    Mispärast küsimuste koostaja osaleda ei tohiks? Ega koostaja ju täpsemalt populatsiooni vastuseid eelda kui iga kaasmängija.
    minu arvamus kattub sinu omaga, see ei mõjuta tulemit piisavalt
    võib osaleda küll

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Mispärast küsimuste koostaja osaleda ei tohiks? Ega koostaja ju täpsemalt populatsiooni vastuseid eelda kui iga kaasmängija.
      Ehk juba liiga nitine, aga see lihtsalt ei tundu eetiline. Ma ei ole ka nõus su teise lausega, edge on minu meelest olemas, aga seda on keeruline tõestada.

Comment

• Freshmeat
        Julm Donk
        • Mar 2011
        • 30

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
        kuigi ma tahaks, et keegi viskaks omi mõtteid paika, tundub see praktikas mittetoimiv.

ma kirjutasin kunagi, et kui on mõtteid, võite PM-ida ... seda on 2x tehtud ja need Q-d, mis olid head, olid imekombel mul endal juba listis, siiski oli häid mõtteid

mingi suurem brainstorm töötaks küll aga ma ei suuda praegu välja mõelda, kuidas see kõige paremini töötaks

milles ma olen kindel, on see, et kui panna küsimustele autori ette, on kindlasti arvestatav # kanditaate

selge on ka see, et küsimused peavad üldkontseptsiooniga sobima, seega pean neid filtreerima

lahtine on see, kas peaksime lubama kõigil küsimusi mõelda või oleks see privileeg parimatele?
        Minu isiklik arvamus on selline, et küsimusi võiksid mõelda kõik ning PM-ida need Jeebusele, kes teeb neist oma parema äranägemise järgi valiku.
        See suurendaks muidugi Jeebuse töökoormust PM-ide lugemisel ning töötlemisel, kuid kui Ta on lahkelt nõus, siis miks mitte.

Comment

• rasmer
          Vana Tegija
          • Oct 2009
          • 1306

Kui osaleda ei saa kaob igasugune mott küsimusi pakkuda ju ära.

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Minu isiklik arvamus on selline, et küsimusi võiksid mõelda kõik ning PM-ida need Jeebusele, kes teeb neist oma parema äranägemise järgi valiku.
            See suurendaks muidugi Jeebuse töökoormust PM-ide lugemisel ning töötlemisel, kuid kui Ta on lahkelt nõus, siis miks mitte.
            Nõus, Jeebus võib ju lihtsalt öelda, et kui talle piisavalt küsimusi ei saadeta, siis mängu ei toimu. Küll siis tulema hakkab.
            Algselt postitas rasmer Vaata postitust
            Kui osaleda ei saa kaob igasugune mott küsimusi pakkuda ju ära.
            Ma pidasin seda silmas, et kui keegi Jeebuse asemel kõik küsimused välja mõtleks. Keegi ei käsiks sul järgmise nädala vabatahtlik olla, mind häiriks just see süsteem, et ma saan hea koha ja nüüd mul on järsku mingid kohustused.

Comment

• Jeebus
              määäääää
              • Jun 2012
              • 1409

Algselt postitas lenC Vaata postitust
              Ehk juba liiga nitine, aga see lihtsalt ei tundu eetiline. Ma ei ole ka nõus su teise lausega, edge on minu meelest olemas, aga seda on keeruline tõestada.
              mu esimene mõte oli, et edge on liiga väike, et piisavalt mõjutada, sest me tegeleme ikkagi 100-se player pooliga

kui sa paned ennast küsimuse mõtleja asemele, siis kuidas saad sa uut informatsiooni selle kohta, mida teised vastata võivad?
              mina näen, et võimalus on edge saada ainult siis, kui on piisav sample vastaste kohta ... mida pole ega hakka olemagi
              ainus, mida sa saad teha, on mõelda endale soodne küsimus välja ... aga sel pole mõtet, sest minu küsimusi googeldades saad sa nii kui nii kõik populaarsed variandid ette ja teed nende põhjal valiku
              ja aeg pole faktor siin

... samas ma ei ole praegu väga süvenenud ja prob jätsin midagi tähtsat hetkel kahe silma vahele

Comment

• Jeebus
                määäääää
                • Jun 2012
                • 1409

Ma ütlen kohe ära : ma soovin PM-e , ma soovin erinevaid küsimusi
                see aitaks mind

kvaliteedi kõrgel hoidmiseks on vaja kontrasti, vaja näha uutesse suundadesse ... midagi, mida ühel inimesel on raske teha (eriti mul, sest ma pole just kõige loomingulisem)

seega teie mõtted lähevad kindlasti kasutusse, minu fantaasialend on lühike :(
                Last edited by Jeebus; 21.09.12, 19:18.

Comment

• Jeebus
                  määäääää
                  • Jun 2012
                  • 1409

Algselt postitas lenC Vaata postitust
                  mind häiriks just see süsteem, et ma saan hea koha ja nüüd mul on järsku mingid kohustused.
                  true, sellist asja ei tohiks juhtuda

kriteerium : lõbus mäng ja kõigil hea olla

Comment

• Jeebus
                    määäääää
                    • Jun 2012
                    • 1409

+ küsimuse ette läheks autori nimi
                    see on hetkel #1 variant

kui on veel mingisuguseid variante?

Comment

• erplander
                      ekrelander
                      • Oct 2008
                      • 1029

Mõtlesin, et ehk oleks huvitavam, kui iga voor oleks teatud kindla inimese tehtud suures osas. Aga ega erilist vahet poleks, võib olla ka mitmete.

Ja seda ei osanud ette kujutadagi, et keegi võiks küsimuste koostamist mingi tüütu kohustusena võtta, sest endale näiteks tunduks just see igati põneva tegevusena ja väljakutsena. Kui see oleks veel eksklusiivselt võitja ülesanne, siis oleks see ka rohkem selline privileeg ja auasi.

Aga muidugi on inimesed erinevad ja ega vist tõesti igaüks ei pruugi viitsida sellega mässata. Nii et siis pigem saatku küsimusi need, kes tahavad seda teha, ise võiks küll vähemalt samapalju küsimusi teha, kui Jeebus juba teinud eelnevates voorudes.

Ilmselt teatud edge ikkagi on küsimuste koostajal, ta saab vältida teemasid, milles end ebakindlalt tunneb. Sellest lähtuvalt võikski olla piirang, et ühes ja samas voorus ei saa üks mängija esitada üle poolte küsimustest (ehk saab kuni 7).

Comment

• Jeebus
                        määäääää
                        • Jun 2012
                        • 1409

tundub, et see variant toimib (see, kes tahab, saadab), mõned on juba printeri sisse lülitanud

järgmise nädala küsimustele panen ette autorid

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                        Sellest lähtuvalt võikski olla piirang, et ühes ja samas voorus ei saa üks mängija esitada üle poolte küsimustest (ehk saab kuni 7).
                        ma usun, et ma leian pigem 1-2 küsimusele per kasutust, kui on tõesti kastidega kulda mu ukse taha toodud, jätan loomulikult seisma järgmiseks korraks
                        Last edited by Jeebus; 21.09.12, 20:14. Põhjus: ootan PM-e

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

Võtsin esimest korda osa ja no ei kahetse. Peale selle, et küsimustele vastamine on põnev, ei saa miski tulemuste vastu!
                          Esimese korra kohta tuli väga skills tulemus :D

Väga hea töö Jeebus! Jätka samas vaimus!

Kui küsimustega probleem, siis lase foorumlastel endale küsimusi saata, mis salvestad nt Notepadi ära ja tulevikus võtad küsimused sealt (ei pea oma pead vaevama!).

GOOD LUCK!

Comment

• Jeebus
                            määäääää
                            • Jun 2012
                            • 1409

väga hea! kaks inimest on mõtteid saatnud, kindlasti tuleb juurde
                            järgmisel nädalal siis panen autorite nimed ette, võib-olla üks huvitav element juures

nii saan hoida kvaliteedi sellel tasemel, mis on olnud.

Comment

• Jeebus
                              määäääää
                              • Jun 2012
                              • 1409

kuulge, kusagil 50 küsimust on juba saadetud aga saatke veel juurde

Comment

• yolpa
                                Pokkerihai
                                • Jun 2009
                                • 2669

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                                Võtsin esimest korda osa ja no ei kahetse. Peale selle, et küsimustele vastamine on põnev, ei saa miski tulemuste vastu!
                                Esimese korra kohta tuli väga skills tulemus :D

Väga hea töö Jeebus! Jätka samas vaimus!

Kui küsimustega probleem, siis lase foorumlastel endale küsimusi saata, mis salvestad nt Notepadi ära ja tulevikus võtad küsimused sealt (ei pea oma pead vaevama!).

GOOD LUCK!
                                väheke kripeldab ka, et minuga ei betind?:D

Comment

Working...