Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • urmasarmasingel
    Räme Fish
    • Aug 2012
    • 16

Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Cake mängijate tase on kehvem kõvasti kui starsis vähemalt microlimiitides.

Mul juhtus täna muchose enetis selline huvitav bug:
    Mängisin umbes kümnes lauas (kaskaadis, sest ei viitsinud manuaalselt tileda ja autotile kaskaadib alates kuuest avatud aknast) ja järsku avastan, et ühes lauas ei näe oma kaarte ja automaatselt akent ka ette ei viska kui minu kord on. Selle üle nii hullult eneti puhul ei üllatunudki, aga üllatas see kui nägin, et pokkerituba teeb ise minu eest ka otsuseid. Sain jälgida, kuidas (ilma ise kaarte nägemata) betitakse preflopis ja flopil lükatakse allini. A oli flopis ja nagu hiljem selgus oli mu kasutaja käes AK, kahjuks AQ sai turnil pärast allini Q-ga 2 paari ja minu raha kadus :D
    Andsin sellest ise juba ka muchose chatis teada ja eks varsti selgub, kuidas selline asi üldse loogiline on. Mul endal on üks teooria, aga see tundub veidi ebaloogiline, eriti sellisel saidil nagu enet.

Comment

• hoss23
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 2551

Täpselt sama asi juhtus sõbral ka mingi kuu aega tagasi Enetis. Aga imo ta kellegagi ühenust ei võtnud.

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

no freaky casel-l bot mängis paremini kui ta ise ju. ofc ühendust ei võta siis

Comment

• hoss23
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 2551

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
          no freaky casel-l bot mängis paremini kui ta ise ju. ofc ühendust ei võta siis
          Lol, seda küll jah aga kahjuks ei olnud fullstäkk, nii et valuet jäi sitaks lauda.

Comment

• BuildUp
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2547

Lol. See teebki selle toa revolutsiooniliseks. :D:D

Ennast ajab kõige rohkem tilti see, kui panen time banki, kuid algse aja lõppedes viskab ikkagi sit outi.

Comment

• mortalvombat
              Õpihimuline Mängur
              • Jul 2010
              • 412

Mis võrk on Ideal ja kas see Muchosesse ka tuleb?

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas urmasarmasingel Vaata postitust
                Cake mängijate tase on kehvem kõvasti kui starsis vähemalt microlimiitides.

Mul juhtus täna muchose enetis selline huvitav bug:
                Mängisin umbes kümnes lauas (kaskaadis, sest ei viitsinud manuaalselt tileda ja autotile kaskaadib alates kuuest avatud aknast) ja järsku avastan, et ühes lauas ei näe oma kaarte ja automaatselt akent ka ette ei viska kui minu kord on. Selle üle nii hullult eneti puhul ei üllatunudki, aga üllatas see kui nägin, et pokkerituba teeb ise minu eest ka otsuseid. Sain jälgida, kuidas (ilma ise kaarte nägemata) betitakse preflopis ja flopil lükatakse allini. A oli flopis ja nagu hiljem selgus oli mu kasutaja käes AK, kahjuks AQ sai turnil pärast allini Q-ga 2 paari ja minu raha kadus :D
                Andsin sellest ise juba ka muchose chatis teada ja eks varsti selgub, kuidas selline asi üldse loogiline on. Mul endal on üks teooria, aga see tundub veidi ebaloogiline, eriti sellisel saidil nagu enet.
                WOW WTF, kui ma sul skypes ei ole siis palun lisa: rainer_ranka_roomet ja anna teada, kuidas asi lahenes või mis vastus antakse. Uurin ise ka omaltpoolt.

Algselt postitas hoss23 Vaata postitust
                Täpselt sama asi juhtus sõbral ka mingi kuu aega tagasi Enetis. Aga imo ta kellegagi ühenust ei võtnud.
                Kuu aega möödas siis tõenäoliselt ei ole enam midagi teha aga selliste probleemide korral tuleb kindlalt ühendust võtta ja ASAP.

Comment

• somka
                  Julm Donk
                  • Apr 2009
                  • 85

Mul oli enetis turniiril ka lehe case. Ühelt maalt kadus minu koht ära ja tekkis mingi uus vend kelle kaarte ma siis nägin, aga tema eest otsuseid ma teha ei saanud. Tükkmaad siis otsisin turniiri lobbyst lauda kus mina peaks istuma, lõpuks leidsin ja sain laua avades edasi m'ngida. Lollipeaga ma muidugi panin selle laua kinni kus ma võõra venna kaarte nägin, huvitav oleks vaadata olnud. Tegin screenshoti ka ja teavitasin supporti.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

TÄHELEPANU:

Alates tänasest Revolution pokkeripunktide (Gold Coins) eest tehtud sisseostud jms. lähevad täpselt samas vääringus rakebackist maha. Seega teadke, et kulutamine ei ole enam freeroll vaid tasaarveldatakse otse rakebackist.

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

merges fast laudades ei näita hudi. keegi oskab lahendust? normal laudades kõik ok
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• mortalvombat
                        Õpihimuline Mängur
                        • Jul 2010
                        • 412

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                        merges fast laudades ei näita hudi. keegi oskab lahendust? normal laudades kõik ok
                        update HEM ja kui ei aita, siis kasuta table finderit

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

ok viimane hem, table finder ei aita ka alati. + väga tüütu on iga uue lauga. mõni laub leiab üles, mõni mitte
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Murdock
                            Grinder
                            • Jun 2010
                            • 690

Maisaaaru kas deposit moneybookerist polegi muchos insta? ;D

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Murdock Vaata postitust
                              Maisaaaru kas deposit moneybookerist polegi muchos insta? ;D
                              Kui teed läbi kliendi siis on.

Comment

• ropka11
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1008

Nii, et kui ma nüüd tahan depot teha cake -merge siis saab seda teha ainult eurodes.
                                Moneybookers mul dollarid ja MB võtab päris palju vahelt ju valuutavahetusega

Comment

Working...