Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vonkartoffel
    Pokkerihai
    • May 2009
    • 1658

Re: Muchos Poker ametlik teema: rakeback, ülevaade, küsimused jms

cake 6maxi lauas jooksis HUD kokku, ise ei tulnd ette ka, pidin table managerist laua otsima, kellegil esinend samalaadseid probleeme?

Comment

• elrosmeero
      FPP Pro
      • Jan 2011
      • 239

Goalwini sisse logides ütleb ''Unable to login''. Muchose lehel täitsin selles pop-upis kasutajanime ära, Google DNS on ka peal, nii Eseti kui ka Windowsi firewallist on programm lubatud.

Edit :Cake korras, aga Merge ei connecti ka ikka mul ära, samamoodi kontrollisin üle, et oleks lubatud , kuigi Merges varem küll mänginud. Usun, et Goalwiniga ka minu poolne probleem, aga oma aju ei oska enam midagi vaadata timmida rohkem.
      Last edited by elrosmeero; 03.10.12, 19:06.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas elrosmeero Vaata postitust
        Goalwini sisse logides ütleb ''Unable to login''. Muchose lehel täitsin selles pop-upis kasutajanime ära, Google DNS on ka peal, nii Eseti kui ka Windowsi firewallist on programm lubatud.

Edit :Cake korras, aga Merge ei connecti ka ikka mul ära, samamoodi kontrollisin üle, et oleks lubatud , kuigi Merges varem küll mänginud. Usun, et Goalwiniga ka minu poolne probleem, aga oma aju ei oska enam midagi vaadata timmida rohkem.
        Sellise probleemide korral: www.muchospoker.com ja võta alt paremalt nurgast Live Chat

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

kindluse mõttes küsin üle.. kaotasin käe royalile.. ja terve laud jahus miskist boonusest mille ma saan kui kaotan royalile.. muchoses ju pole sellist boonust?

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
            kindluse mõttes küsin üle.. kaotasin käe royalile.. ja terve laud jahus miskist boonusest mille ma saan kui kaotan royalile.. muchoses ju pole sellist boonust?
            Mis pokkerituba? Esimest korda kuulen aga võin uurida - kardan, et miski muu skini promo see.

Comment

• C-3PO
              Jube Noob
              • Mar 2012
              • 101

Tegin mergest ongamesse transferi ja ütles et võib kuni 24h minna, normal??

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

mul läx 24h+

Comment

• C-3PO
                  Jube Noob
                  • Mar 2012
                  • 101

Kuidas ongames kolme inimese laudades rake süsteem toimib. Kas contributed?
                  Last edited by C-3PO; 06.10.12, 19:31.

Comment

• C-3PO
                    Jube Noob
                    • Mar 2012
                    • 101

Ma ei ole hästi kursis multiway laudade rake süsteemidega, aga seal saidil nendel kolmestes nl100 laudades on rake cap 2$, sealjuures hu laudades on tavaliselt 0.5$. Mis mind huvitab on see, kas ma saan seal kolmestes teiste võitude pealt ka rakebacki või mind lüpstakse lihtsalt rohkem kui hu-s?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas C-3PO Vaata postitust
                      Ma ei ole hästi kursis multiway laudade rake süsteemidega, aga seal saidil nendel kolmestes nl100 laudades on rake cap 2$, sealjuures hu laudades on tavaliselt 0.5$. Mis mind huvitab on see, kas ma saan seal kolmestes teiste võitude pealt ka rakebacki või mind lüpstakse lihtsalt rohkem kui hu-s?
                      Rake jagatakse ALATI vastavalt pokkeritoa skeemile.

Revolutionis on hetkel veel dealt süsteem. S.t. makstud rake jagatakse võrdselt kõigi mängijate vahel, kes said preflopis kaardid, olenemata sellest, kui palju reiki sa maksid.

Muudes tubades on contributed süsteem ja rake jagatakse nende mängijate vahel, kes reaalselt raha panka panustasid (alustades blindidest) ja saavad täpselt selle protsendi rakest, mitu protsenti nad raha panka panustasid.

HU (heads-upis) ei ole vahet, kas on contributed või dealt - rake jagatakse alati kahega, sest potid moodustakse kahe mängija vahel, seega ka rake jagatakse kahe mängija vahel.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

See kuu toimuvad Muchos 888 pokkeritoas igal pühapäeval järgnevad: $100, $250, $500 ja XBox freerollid. Iga freerolli jaoks on vaja kindel arv punkte. Eelmisel kuul osales freerollidel keskmiselt 10-15 mängijat.

Tänasele, $100 auhinnafondiga freerollile on vaja koguda 10 staatus-punkti ehk saavutada Iron Status. Turniir algab 21:00.

Comment

• C-3PO
                          Jube Noob
                          • Mar 2012
                          • 101

Okei, aga kas see 2$ cap nl100 kohta on optimaalne? Kui suur cap 6handed lauas on?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas C-3PO Vaata postitust
                            Okei, aga kas see 2$ cap nl100 kohta on optimaalne? Kui suur cap 6handed lauas on?
                            6-handed lauas peakski olema kas $2 või $3, sõltuvalt pokkeritoast.

Paljud kasutavadki nii:
                            HU: cap on $1 või $0.5
                            3-handed to 6-handed: cap on $2 või $3
                            7handed+: cap on $3

Mõningates tubades $4 (888) või isegi €5 või suurem (enet)

Comment

• C-3PO
                              Jube Noob
                              • Mar 2012
                              • 101

Aitüma

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

NP

Comment

Working...