Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarmonator
    Lingiparandaja
    • Oct 2008
    • 3274

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

4's ka mulle ja tasuks 50$
    vb oleks lõpu saanud paremini mängida...

Comment

• levis
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1557

Oli küll Tigranoga lepitud, et HU näeme, aga seekord piirdus asi finaallauaga, sest ma tegin veidi idiootse push all-in A8o-ga (~7.5bb) UTG-lt ja muidugi out ning 7mes koht ja 30$. Üldse finaallauda jõudsin üsnagi ebaausalt kui sain kohe algul duubli QQvsKK... edasi tammusin ühel kohal oma 3k-ga kuni selle A8o-ni.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas levis
        Oli küll Tigranoga lepitud, et HU näeme, aga seekord piirdus asi finaallauaga, sest ma tegin veidi idiootse push all-in A8o-ga (~7.5bb) UTG-lt ja muidugi out ning 7mes koht ja 30$. Üldse finaallauda jõudsin üsnagi ebaausalt kui sain kohe algul duubli QQvsKK... edasi tammusin ühel kohal oma 3k-ga kuni selle A8o-ni.
        Jah, kuna sina välja kukkusid, siis kadus tuju ära, et üritus kinni panna ja callisin blind vs blind 77 all in ära, flopp oli 8xx tal 89 :D

Comment

• BuildUp
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2547

Kes on Ongames Savisaar(Tallinna linnapea) ? ;D ;D ;D

Keskerakond jagab raha igastahes. :D

Comment

• BuildUp
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2547

Hakkas juba veidi närvidele käima, et pole Heypokerist riideid kätte saanud. 2 nädalat juba möödas ja nii..
            Täna saatsin kirja ja sain vastuse: The packages have been delayed. But we will send you an XL kit to you next week. Excuse the delay.
            Saab varsti kätte siis. :)

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas BuildUp
              Hakkas juba veidi närvidele käima, et pole Heypokerist riideid kätte saanud. 2 nädalat juba möödas ja nii..
              Täna saatsin kirja ja sain vastuse: The packages have been delayed. But we will send you an XL kit to you next week. Excuse the delay.
              Saab varsti kätte siis. :)
              No Starsist tellides läheb ka ulme aeg, seega ega vist kustkilt kiiremini väga riideid kätte ei saaks ;D Loodame, et on kvaliteetsed riided ikka.

Ja kindlasti Müürsepa artikli peale ka Savisaar mängima hakanud ;D

Comment

• BuildUp
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2547

Savisaar peaks küll nl10st alustama, aga kui pappi on(linnapeadel tavaliselt on), siis võib ka veidi rohkem kooliraha maksta. :D

Comment

• virx747
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 751

Täiesti uskumatud donkid Ongames. Saaks ainult limpida, see on mingi eluunistus vist. Avaldasin chatis ka oma arvamuse.

$0.1/$0.2 No Limit Holdem
                  9 players
                  Converted at weaktight.com

Stacks:
                  UTG+1 ($5.48)
                  MP1 ($29.70)
                  MP2 ($21.70)
                  MP3 ($3.70)
                  CO ($31.69)
                  Hero (BTN) ($19.70)
                  SB ($3.80)
                  BB ($22.42)

Pre-flop: ($0.30, 9 players) Hero is BTN 9 9
                  UTG+1 calls $0.20, 2 folds, MP3 calls $0.20, CO calls $0.20, Hero raises to $2, 3 folds, UTG+1 calls $1.80, MP3 calls $1.80, CO calls $1.80

Flop: T 8 Q ($8.30, 4 players)
                  UTG+1 bets $3.48, MP3 calls $1.70, CO calls $3.48, Hero folds

Turn: 6 ($16.96, 3 players)

River: 8 ($16.96, 3 players)

Final Pot: $16.96
                  MP3 shows: A Q
                  CO shows: K K
                  UTG+1 shows: A A

UTG+1 wins $16.12 ( won +$10.64 )
                  MP3 lost -$3.70
                  CO lost -$5.48
                  Hero lost -$2

Comment

• BuildUp
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2547

Miks nii palju pf tõstad? 3 limperit xBB + 4xBB= 1,4$

AA oli nii short, et ei saakski midagi kurta. COlt jap väga donk play. Mis ikka, kui notesid juurde.

Comment

• zyxxx
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 453

faaakk.. milline donkament nl30 käib ja kõige hullem, et minu ükski käsi ei hiti / ei pea vastu ja õhuga paugutamisest pole kasu, sest nad callivad ükskõik millega ükskõik kui palju. oi ma olen tiltis!!!

Comment

• virx747
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 751

Algselt postitas zyxxx
                        faaakk.. milline donkament nl30 käib ja kõige hullem, et minu ükski käsi ei hiti / ei pea vastu ja õhuga paugutamisest pole kasu, sest nad callivad ükskõik millega ükskõik kui palju. oi ma olen tiltis!!!
                        Täpselt sama siin juba kaks päeva, täiesti masendav. Kõik mis võib p....e minna ka läheb. Vahepeal on küll tunne, et sellisel agressiivsel preflop mängul pole mitte mingit mõtet. Kahel päeval 7k kätt, flop cbet 65%, success 43%. Täiesti mõtetu tegevus. Limpimine ruulib.

Kui ei hiti ka, siis ainult lased saba jalgevahel lauast minema, mõned 2. barrelid, mis omaarust ilgelt õigel ajal õiges kohas teed, raisetakse tuima näoga AI.

Algselt postitas BuildUp
                        Miks nii palju pf tõstad? 3 limperit xBB + 4xBB= 1,4$
                        Sellel samal põhjusel tõstangi, et mitte keegi ei respekti neid preflop tõsteid, selline mulje on küll viimased 2 päeva. Iseenesest oleks see muidugi tore kui hitiks midagi.

Comment

• zyxxx
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 453

Algselt postitas virx747
                          Täpselt sama siin juba kaks päeva, täiesti masendav. Kõik mis võib p....e minna ka läheb. Vahepeal on küll tunne, et sellisel agressiivsel preflop mängul pole mitte mingit mõtet. Kahel päeval 7k kätt, flop cbet 65%, success 43%. Täiesti mõtetu tegevus. Limpimine ruulib.

Kui ei hiti ka, siis ainult lased saba jalgevahel lauast minema, mõned 2. barrelid, mis omaarust ilgelt õigel ajal õiges kohas teed, raisetakse tuima näoga AI.
                          Mulle endale hakkas ka tunduma, et sellistes laudades on kasumlikum hoopis sisse limpida ja oodata kuni midagi hitid, sest muidu on täielik raha tuulde loopimine.
                          Krt, nagu viskaks dollareid lõkkesse, ma pean varsti Paldiski mnt-le koha kinni panema niimoodi ;D

Comment

• BuildUp
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2547

Algselt postitas virx747

Sellel samal põhjusel tõstangi, et mitte keegi ei respekti neid preflop tõsteid, selline mulje on küll viimased 2 päeva. Iseenesest oleks see muidugi tore kui hitiks midagi.
                            Kui keegi ei respekti, siis miks veel rohkem pappi uputada. Võta vähemaks parem siis juba. :D

Comment

• virx747
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 751

Algselt postitas BuildUp
                              Kui keegi ei respekti, siis miks veel rohkem pappi uputada. Võta vähemaks parem siis juba. :D
                              Istusin poti peal ja mõtlesin selle asja üle. Jõudsin täpselt sellisele mõttele, et ehk peaks oluliselt paindlikum olema, mitte korrutama endale "mängid õigesti, niimoodi tulebki mängida". Kui ikka ei toimi see raisemine ja cbettimine, siis tuleb vahelduseks proovida teistmoodi. Mida teised arvavad. Liiga palju oleme kinni nendes reeglites ehk ja mängime liiga robotlikult?

Comment

• zyxxx
                                Õpihimuline Mängur
                                • Oct 2008
                                • 453

Hea näide, mul Buttonil AKs käes, enne mind 4 limperit, kütan $2.10 sisse. KÕIK CALLIVAD!!! Flop loomulikult midagi ei too... ühesõnaga ei olene summast.. nad lihtsalt ei foldi ja see nali käib juba mitu päeva nii. Siis juba keegi betib ja saab on 86-ga rea kokku loomulikult.

Täna nägin ühte fishi (70/5/3 või midagi sellist 150 käe põhjal), kelle stack oli $200 ???

Samas ma saan aru, et mul on hetkel halb kaardijooks ja kui kaardid normaalselt tuleksid ning ka natukene hitiksid, siis makstaks kõik mitmekordselt kinni. Küsimus on aga selles, kuidas üle elada sellistes laudades kaartide ikaldus..

Comment

Working...