Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Algselt postitas LuuK
    Sellest cashgamest võiks video ka teha, ma vaataks heameelega.
    Võin teha.

Comment

• RCold
      Räme Fish
      • Oct 2008
      • 19

Oleks ka huvitatud, kui aeg mulle sobib.

Comment

• UdusOlevSiil

Algselt postitas TIGRANO
        Foorumi cash

Tuli väike mõte korraldada väike meelelahutuslik üritus Ongames kõikidele läbi foorumi linkide liitunutele. Üritus ise oleks standart cashgame nl10 full ringis, kus teeksin privaat lauad, sõltub palju huvilisi oleks. Foorumi poolt oleks väikesed rahalised auhinnad parimatele (arvan, et kuskil 100$ kandis oleks kogu auhinna fond), parimaks loeks seda, kellel on lõpus kõige suurem stack. Võibolla panen ka minu stackimise eest väikese pearaha, eks vaatab.

Kas oleksite huvitatud teha koos mõnetunnine lõbus cashgame? Andke teada, kui huvi on korraldaks ürituse esimesel võimalusel ära. Samuti teeks ka konkreetsemad reeglid juba.

Edit: Arvan, et ürituse pikkus võiks olla maksimum 2h või sinna kanti.
        Njah, mul enam Toweris raha pole, muidu isegi osaleks.

Comment

• masterpuppet
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2094

Osaleks isegi, kui muidugi limiit jõukohane on. :)

Comment

• zyxxx
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 453

Algselt postitas CTXrix
            Kle räägi natuke sellest heypokeri clothing special pakkumisest! Mida saab ja mis tingimustel - ma olen selline nännipede, et ise ka ei usu :D

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas masterpuppet
              Osaleks isegi, kui muidugi limiit jõukohane on. :)
              nl10 kõige madalam mis saadaval. Ei ole mõtet suuremal, for fun üritus, väike preemia ka lihtsalt ;D

Comment

• BuildUp
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2547

Algselt postitas CTXrix
                Kle räägi natuke sellest heypokeri clothing special pakkumisest! Mida saab ja mis tingimustel - ma olen selline nännipede, et ise ka ei usu :D
                Ei teagi kas enam midagi saab. Ma eile saatsin kirja, et mul 1000 VIPi täis. Ja siis nad saatsid mulle vastu, et neil ainult mõned pusad ja teekad ja küsisid suurust. Ehk ikka saab. Oleks küll trenni või niisama koju uut geari vaja.

Comment

• kollane
                  Pokkerihai
                  • Nov 2008
                  • 2031

kas ma ka võin foorumi cashist osa võtta, ma küll toweri ei liitnud läbi nende linkide aga järgmine nädal kui heypokerisse kolin siis teen seda kindlasti ?

Comment

• Aristotep
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 605

Mina oleksin küll käpp osalema.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas kollane
                      kas ma ka võin foorumi cashist osa võtta, ma küll toweri ei liitnud läbi nende linkide aga järgmine nädal kui heypokerisse kolin siis teen seda kindlasti ?
                      Kahjuks ainult läbi foorumi liitunud mängijad saavad osaleda, sest väike lisapreemia on just nendele eelkõige mõeldud.

Läbi Heypokkeri liitunud saavad samuti mängida.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Arvan, et võtan selle Toweri või Heypokkeri nl10 Cashi ürituse kokku ja korraldaks ära:

Kuna huvi suurem puudus, siis arvan, et korraldaks selle ürituse esimesel võimalusel ära ja teen ainult ühe nl10 laua, mis koosneb 10 mängijast. Võidab kellel on suurim stack ja auhinna raha kokku on 100$, esimene koht 50$, teine koht 30$ ja kolmas koht 20$, ning minu stackimise eest saab iga kord lisaks 10$.

Praegu on nimekirjas: Tigrano, urmo, levis, virx747, RCold, masterpupept, aristotep

3 kohta on vabad veel

Tahaks korraldada selle homme, laupäeval või pühapäeval. Samuti, mis arvate, kas piisab 1h või teeme 2h, 3h, rohkem kindlasti mitte. Andke teada ja korraldame ürituse ära.

Comment

• masterpuppet
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2094

Pühapäev oleks ilmselt parem, sest laupäeva õhtul raske kõik 10 inimest kokku saada, korraga.

Comment

• virx747
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 751

Algselt postitas TIGRANO
                            3 kohta on vabad veel
                            Ma osaleks ka. Heypokkeris hetkel.

Comment

• CTXrix
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 689

Algselt postitas TIGRANO
                              Arvan, et võtan selle Toweri või Heypokkeri nl10 Cashi ürituse kokku ja korraldaks ära:

Kuna huvi suurem puudus, siis arvan, et korraldaks selle ürituse esimesel võimalusel ära ja teen ainult ühe nl10 laua, mis koosneb 10 mängijast. Võidab kellel on suurim stack ja auhinna raha kokku on 100$, esimene koht 50$, teine koht 30$ ja kolmas koht 20$, ning minu stackimise eest saab iga kord lisaks 10$.

Praegu on nimekirjas: Tigrano, urmo, levis, CTXrix, RCold, masterpupept, aristotep

3 kohta on vabad veel

Tahaks korraldada selle homme, laupäeval või pühapäeval. Samuti, mis arvate, kas piisab 1h või teeme 2h, 3h, rohkem kindlasti mitte. Andke teada ja korraldame ürituse ära.
                              Seda, et ma pole Toweriga läbi selle foorumi lingi liitunud, seega tundub, et ei saa ikka osaleda :( Ei teadnud seda, kui committisin, sry. Aga noh, kui lisapapp mängus on, siis poleks aus kah.

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas CTXrix
                                Seda, et ma pole Toweriga läbi selle foorumi lingi liitunud, seega tundub, et ei saa ikka osaleda :( Ei teadnud seda, kui committisin, sry. Aga noh, kui lisapapp mängus on, siis poleks aus kah.
                                Jah ma polnud veel kontrollinud ka sorry, respect aususe eest

Comment

Working...