Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Algselt postitas ranka
    Kas neid turniire ei saaks siis juba miski 3-4 nädalat varem valmis teha, et nad juba lobbys oleks olemas? Siis oleks ju kindel ,et turniir toimub ning paroolid anda mõned tunnid ennem.
    Turniiride ajad sai saadetud Toweri suppordile eelmisel nädalal juba. Katsun anda endast parima, et asi toimima saada.

Comment

• LuuK
      Vana Tegija
      • Dec 2008
      • 1138

Algselt postitas Tigrano
      12 lauda, kui kõik kinni peaks jooksma küll.
      12 lauda oleks minule täiesti piisav.
      Unustasin küll mainida, et HEM hakkab taustal jooksma, kuid see vast iseenesestmõistetav.

Jõudlus teeb aga mulle siiski muret, kuna praegu mängin triobetis ja HEMiga taustal ei ole liiklus 10l laual üldse sujuv, alles 6ga on normaalselt mängitav. :o Mulle on jäänud mulje, et triobet nõuab vähem arvutit kui tower. Enamuse jõudlusest tundubki võtvat HEM, ei tea mida selles suhtes ette võtta. Kas kellelgi on kogemusi PT3ga, et kas see võtab vähem ressurssi? Towerisse pole veel jõudnud, kuna moneybookersis (või mõnes muus taolises kohas) mul siiamaani kontot pole olnud.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas LuuK
        Unustasin küll mainida, et HEM hakkab taustal jooksma, kuid see vast iseenesestmõistetav.

Jõudlus teeb aga mulle siiski muret, kuna praegu mängin triobetis ja HEMiga taustal ei ole liiklus 10l laual üldse sujuv, alles 6ga on normaalselt mängitav. :o Mulle on jäänud mulje, et triobet nõuab vähem arvutit kui tower. Enamuse jõudlusest tundubki võtvat HEM, ei tea mida selles suhtes ette võtta. Kas kellelgi on kogemusi PT3ga, et kas see võtab vähem ressurssi? Towerisse pole veel jõudnud, kuna moneybookersis (või mõnes muus taolises kohas) mul siiamaani kontot pole olnud.
        Mina mängin Toweris vahel koos HEMiga kuni 18 lauda ja erilisi probleeme ei ole, kui kõik kõrvalised asjad kinni on.

Comment

• taipupole
          Lõpuboss
          • Oct 2008
          • 2181

Algselt postitas LuuK
          Jõudlus teeb aga mulle siiski muret,
          http://foorum.pokkeriprod.com/index....pic,220.0.html

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

päris pikk teema on, kuna mõtlen jälle toa vahetusele, siis küsiks üle paar asja:

1)kas midagi originaalpostituses on muutunud vahepeal seoses boonuste ja raha liigutamisega?

2)Mitu lauda ma korraga lasta saan inimese moodi, ühel monitoril 1680Xxxxx resoga?

3) Laudu "stackida" ei kannata? st üksteise peale panna, nii et soft ootab, kui sa ühel laual otsuse teed ja siis lükkab ise sulle järgmise ette, nagu starsis saab panna?

Endal kahjuks MB ja Neteller mõlemad kasutusvõimetud, kuna ei suuda oma aadressi verifitseerida :-\ Eks tuleb midagi ette võtta.

Comment

• Marek K.
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1477

esimesed deposiitboonuysed vist realeasitakse nüüd väiksemate osadena kui varem. su resoga kannatab ca 9 tablet normaalselt mängida.. õrnalt kattuvad. popup süsteemi pole nagu starsis.. kuid http://taipupole.wordpress.com .. vaatasin 1 päev, seal miskit ahk scriptide kohta kirjutatud, kuidas softi kasutamist saab pisut mugavamaks muuta.

Edit: kui mb ja neteller persses, siis kui sul cc olemas soovitan click2pay süsteemi kasutada, suht ok tundub olevat!

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas lenC
                päris pikk teema on, kuna mõtlen jälle toa vahetusele, siis küsiks üle paar asja:

1)kas midagi originaalpostituses on muutunud vahepeal seoses boonuste ja raha liigutamisega?

2)Mitu lauda ma korraga lasta saan inimese moodi, ühel monitoril 1680Xxxxx resoga?

3) Laudu "stackida" ei kannata? st üksteise peale panna, nii et soft ootab, kui sa ühel laual otsuse teed ja siis lükkab ise sulle järgmise ette, nagu starsis saab panna?

Endal kahjuks MB ja Neteller mõlemad kasutusvõimetud, kuna ei suuda oma aadressi verifitseerida :-\ Eks tuleb midagi ette võtta.
                Muutsin just Toweri artiklit, sest Tower alles hiljuti muutis Deposiit boonuste tingimusi. Deposiidi tegemisel kindlasti katsu LEVEL 3 välja mängida, sest LEVEL 3 on juba mõistlikud reload boonused (4x844$ igakuiselt)

Täpselt ei oska öelda, mitmel laual saad, sest resost on ainuüksi vähe, kui suur monitor jne (26 tollisega 12 lauda ilma probleemideta), natuke kattes mängides ehk 16 lauda ühel monitoril.

Arvan, et ei tasu loota stackides mängimisele, sest orginaalis see ei toimi ja scripti, mis peaks seda võimaldama ei ole isiklikult proovinud, sest olen suht kindel, et see ei toimi.

Kõige mõistlikum on MB momendil võiks ka öelda, et ainuke võimalus, sest ülejäänud vahendid ei toimi või siis ei saa piisavalt peale kanda korraga.

Comment

• Oliverk
                  Moderaator
                  • Nov 2008
                  • 3016

Level 1 nüüd sai läbi põmst. Boonusdiiler pakub level 2 800 % up to 120 see siis tähendab et peaksin tegema cashoudi 15 doltsi ja uuesti depoma ja selle boonus valima? Või mismoodi see reload toimub.

Comment

• CTXrix
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 689

Algselt postitas Oliverk
                    Level 1 nüüd sai läbi põmst. Boonusdiiler pakub level 2 800 % up to 120 see siis tähendab et peaksin tegema cashoudi 15 doltsi ja uuesti depoma ja selle boonus valima? Või mismoodi see reload toimub.
                    Tee nats suurem cashout, et kursiga mingit jama pole ja maksimumi täis ei saa (siis jääd turnapiletist ilma). Pead kõigepealt diileri juures valima selle boonuse. Siis ta kinnitab ära ja saad depositi juures märke teha boonuse kohta. Nii ongi.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas Oliverk
                      Jep, kui raha MB ei ole, siis kanna julgelt 15$ välja ja uuesti sisse, ainult arvesta sellega, et sentidega ära mängi, MB võtab mõne kopika endale ja Sul ei olegi 15$ mida sisse kanda.

Comment

• Oliverk
                        Moderaator
                        • Nov 2008
                        • 3016

Lükaksin 25 välja, nüüd teen kõigepealt 25 punna ära ja siis veel 17 daala freerollidest vabastada.

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Kahjuks ei toimu ka täna Toweri freerolli ja arvatavasti ka sellel nädalal. Ei taha lubadusi anda millal turniirid toimuma hakkavad, loodan, et järmisest nädalast. Muidu võin jätta halva mulje endale ja foorumile.

Edu kõigile laudades,

Tigrano

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

Vaatasin et level 3 tundubki kõige mõistlikum mulle, mulle tegelikult see süsteem väga meeldib, kuna boonus sunniks mind mängima oluliselt rohkem. Kahju aint, et nad väiksemaks läksid. Eks ma katsun oma MB-i korda saada lõppude lõpuks ja siis ümber kolida. Ekraan muidu 22'', väga meeldiks, kui saaks 12+(hea oleks 16) lauda taguda.

Comment

• vaenekala
                              Jube Noob
                              • Nov 2008
                              • 148

Te räägite siin, et mängite 16 laual korraga. Minul laseb neid laudu lahti võtta ainult 12 või olen ma suht donk, viskab kirja ka ette et rohkem ei saa ???

Comment

• kollane
                                Pokkerihai
                                • Nov 2008
                                • 2031

TILT TILT ON KÜLAS , aga ei mängime ikka edasi . Küll ära läheb

Comment

Working...