Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tonis
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 334

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Liitusin ka toweriga mõni päev tagasi ning soft ikka väga halb minu meelest. Nüüd paar päevaga enam vähem ära harjunud, kuid vahel jäävad mõned asjad ikka kahe silma vahele(kes foldinud jne.) Tase on ka väga madal. Ma ei tea, kas asi on pühades või milles aga täna oli NL30 tase mitu korda halvem kui Partys NL4.

Comment

• levis
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1557

Algselt postitas tonis
      Liitusin ka toweriga mõni päev tagasi ning soft ikka väga halb minu meelest. Nüüd paar päevaga enam vähem ära harjunud, kuid vahel jäävad mõned asjad ikka kahe silma vahele(kes foldinud jne.) Tase on ka väga madal. Ma ei tea, kas asi on pühades või milles aga täna oli NL30 tase mitu korda halvem kui Partys NL4.
      Hästi kõlab, et soft on halb ja tase on ka väga halb.. jube lugu :D
      Tase on kindlasti nõrk, samas kõigest paar päeva mängimist võib anda üldisest NL30 tasemest väga vale pildi.

Comment

• kollane
        Pokkerihai
        • Nov 2008
        • 2031

Lasin ka siis mingi 2k kätt seal täna, algus oli ilus aga no see mis nüüd viimased 1k kätt toimunud on ei ole küll ilus.
        Praktiliselt kõik mängitav crackitakse ära, selliseid hulle shortstack poisse ma vist pole varem näinud.
        ehk homme parem päev

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas levis
          Hästi kõlab, et soft on halb ja tase on ka väga halb.. jube lugu :D
          Tase on kindlasti nõrk, samas kõigest paar päeva mängimist võib anda üldisest NL30 tasemest väga vale pildi.
          Kõlab tõesti hästi, samas olge rahulikud kõik, see soft ei ole nüüd nii hull midagi, vajab tõesti ainult harjumist. Kehvad mängijad ja head boonsued kompenseerivad pisikesed softi puudujäägid tuhande kordselt.

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

Kas keegi oskab anda mulle hea aga piisavalt kiire ülevaate, kuidas fishidelt Kõige paremini raha ära võtta?

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas hotcocacola
              Kas keegi oskab anda mulle hea aga piisavalt kiire ülevaate, kuidas fishidelt Kõige paremini raha ära võtta?
              Neilt ei olegi vaja raha ära võtta, fishid annavad ise ;D

Comment

• marguzz22
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1458

ma isiklikult ei saa seal mängida kuna ma ei saa jälgida mis toimub, hand history tuleb avada uues aknas IE ja seal pole piltidena märgitud maste, ainult K C , A H jne. Väga raske aru saada, seega ei saa ka reade(ei ole võimalik vaadta, mis inmesel käes oli ja kui hakkad vaatama siis paneb juba sit out sind kuna time bank pole) mängijate tase on muidugi vbl. natuke kehvem kui prima toas...

Comment

• kollane
                  Pokkerihai
                  • Nov 2008
                  • 2031

AH ma olen vist Toweri turnile kõvasti võlgu, jätkub see koti pähe tõmbamine :( AA vs QQ, JJ vs QJ , 4set vs turnil 8set.
                  Liiga palju ühe hommiku kohta

Comment

• CTXrix
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 689

Algselt postitas kollane
                    AH ma olen vist Toweri turnile kõvasti võlgu, jätkub see koti pähe tõmbamine :( AA vs QQ, JJ vs QJ , 4set vs turnil 8set.
                    Liiga palju ühe hommiku kohta
                    Seal on nagu mingi karmavõlakontor, kuhu hakatakse mingi hetk nõudeid esitama ja siis tuleb järjest näkku paarsada kätt. Hiljem asi normaliseerub 8)

Comment

• Marek K.
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1477

Nii seal on jah suht, aga sel ajal kui bad beatid ründavad peab pokerface ette tõmbama ja seda mitte tähele panema.

Comment

• mihke666

tere

Comment

• CTXrix
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 689

Algselt postitas Doktor_Mihkel
                          tere
                          tere jaa

Comment

• Supsti
                            Grinder
                            • Dec 2008
                            • 863

Tervist.

Täiesti kogematta sattusin siis eile siia foorumisse. ( Tänud -andresele-, kes pani neoneti noortefoorumisse lingi enda 2008 aasta tegemistega).

Kuna oli plaan pokerstarsist ära kolida, minu jaoks liiga rigged süsteem ja leides siit siis sellise huvitavate boonuste ja asjadega pokkeritoa võtsin asja käsile.

Esiteks küsimus, millega oleks kõige kergem raha peale kanda. Hetkel olen mänginud pokerstarsis ja pacificus, kus mõlemas sai otse pangast saata. Toweris ma sellist varianti, aga ei leidnud.

Teiseks tahaksin küsida, mis boonuse te soovitate võtta. Hakkaksin NL10 4s lauas mängima, päevas umbes 3 tundi ja kuus umbes 20 päeva. Mingi aeg liigun edasi, kui olen rohkem just cashgame mängus ennast arendanud. Hetkel olen pigem spetsialiseerunud rohkem turnadele.

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas Supsti
                              Tervist.

Täiesti kogematta sattusin siis eile siia foorumisse. ( Tänud -andresele-, kes pani neoneti noortefoorumisse lingi enda 2008 aasta tegemistega).

Kuna oli plaan pokerstarsist ära kolida, minu jaoks liiga rigged süsteem ja leides siit siis sellise huvitavate boonuste ja asjadega pokkeritoa võtsin asja käsile.

Esiteks küsimus, millega oleks kõige kergem raha peale kanda. Hetkel olen mänginud pokerstarsis ja pacificus, kus mõlemas sai otse pangast saata. Toweris ma sellist varianti, aga ei leidnud.

Teiseks tahaksin küsida, mis boonuse te soovitate võtta. Hakkaksin NL10 4s lauas mängima, päevas umbes 3 tundi ja kuus umbes 20 päeva. Mingi aeg liigun edasi, kui olen rohkem just cashgame mängus ennast arendanud. Hetkel olen pigem spetsialiseerunud rohkem turnadele.

Tere Supsti,

Kõige kergem viis raha kandmiseks on kasutada Moneybookersi teenuseid, kui aus olla, siis teisi teenuseid momendil kasutada ei saagi.

Soovitan valida kõige väiksem boonus 30$ oma, sest pärast seda saad järjekordselt reload boonuseid, seega ei ole mõtet suurt deposiit boonust võtta.

Soovitan ka liituda läbi meie foorumi lingi, mille leiad Toweri artikli lõpust.

Head vana aasta lõppu,

Tigrano

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

NB!!! Kõik Toweri mängijad, kes on liitunud Towerisse läbi pokkeriprod.com lingi, palun saatke kindlasti privaat sõnumiga enda Toweri screen name, sest momendil teen nimekirja, kellele automaatsel hakkavad sõnumid tulema, kui Toweris midagi huvitavat toimub.

Comment

Working...