*** AMETLIK OLYBETI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • taipupole
    Lõpuboss
    • Oct 2008
    • 2181

Re: *** Ametlik Olympic-Online.com Teema [OO esindaja: Janku]***

Huvitav, kas kellelgi on veel selline viga: niipea, kui ma oma lauakast Olympicu käima panen, läheb hiir hulluks ehk kui ma liigun pointeriga paremasse ülenurka, siis sinna ta tahab jäädagi ning läheb päris palju rammu ja tahtejõudu vaja, et teda sealt minema vedada, sest tõmbab kohe sinna tagasi.

Olympicu soft kinni - probleem kadunud.

Pole kuskilt mingit normaalset lahendust leidnud kah ja vähemalt ma pole probleemis üksinda: http://www.google.ee/search?q=ipoker...ient=firefox-a

Leidsin vastuse ka: http://www.pokerstrategy.com/forum/t...threadid=57815

Päris retarded, et 2009. aastast olnud probleeme ei suuda teenusepakkuja lahendada.
    Last edited by taipupole; 19.07.11, 07:07.

Comment

• thulesiia
      Julm Donk
      • Mar 2010
      • 56

Kuidas vahetada laua välimust? Praegu on kuidagi liiga kirju ja karjuv. Palju vahetus maksab, kui see tasuline on?

Comment

• thulesiia
        Julm Donk
        • Mar 2010
        • 56

Kuidas lisada oma lemmik cash game limiiti lemmikutesse?
        Kuidas panna nii, et OO paneks mind koguaeg mu lemmik kohta istuma, sest kui ma pärast ise muudan pärast lauda istumist, et pane mind siia istuma, siis HEM-i Hud-id jäävad valede mängijate kohale, mis on korralikult tüütu.

Comment

• krayzie
          Grinder
          • Oct 2008
          • 706

Wow...uus tase olympicu promodes

http://www.olympic-online.com/est/po...juvonen-ept-le

Comment

• Oliverk
            Moderaator
            • Nov 2008
            • 3016

Irw, tõesliselt andekas lahendus.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Tundub aus mees, aga tehke kindlasti leping, siis on palju jama stakedega olnud viimaselajal.
              Last edited by alaska; 19.07.11, 12:31. Põhjus: just kidding, minuarust on kah ok promo

Comment

• JanKu
                Olympic Online Esindaja
                • Feb 2010
                • 49

Algselt postitas thulesiia Vaata postitust
                Kuidas lisada oma lemmik cash game limiiti lemmikutesse?
                Kuidas panna nii, et OO paneks mind koguaeg mu lemmik kohta istuma, sest kui ma pärast ise muudan pärast lauda istumist, et pane mind siia istuma, siis HEM-i Hud-id jäävad valede mängijate kohale, mis on korralikult tüütu.
                Tere,

Vajuta cashi laua real olevale viisnurgale siis jääb see laud sinu lemmikutesse kirja. Kui vajutada hiire parema klahviga sellele viisnurgale siis saad leida kõik sarnased lauad. Iga laua peab eraldi lemmikute alla lisama ja pärast näed neid sellise nupu alt nagu "Minu lemmikud"

Parimat,
                Jan

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas krayzie Vaata postitust
                  Mis sellel viga siis on? Unibetis olid ju pidevalt "Saa osa Imre võidust" turniirid. Pealegi minu arvates on tolle OO reklaamkampaania tekst vale: tegu ei ole stakega vaid osaluse ostmisega.

Comment

• krayzie
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 706

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Mis sellel viga siis on? Unibetis olid ju pidevalt "Saa osa Imre võidust" turniirid. Pealegi minu arvates on tolle OO reklaamkampaania tekst vale: tegu ei ole stakega vaid osaluse ostmisega.
                    Need olid turniirid kus buyinidest moodustuv auhinnafond läks mängijatele tagasi ning imre protsent oli pmst "boonus" Praegune Olympicu "promo" on seevastu lihtsalt steigi kerjamine.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Minumeelest hea promo, suvaline fish OO lobist saab loto asemel osta Juka osakuid, mis on igati positiivsem kui raha kuskile auku panna.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas krayzie Vaata postitust
                        Need olid turniirid kus buyinidest moodustuv auhinnafond läks mängijatele tagasi ning imre protsent oli pmst "boonus" Praegune Olympicu "promo" on seevastu lihtsalt steigi kerjamine.
                        Kui ma saan õigesti aru siis Jukka mängib turniiri olenemata sellest kui palju ta osakuid ostetakse. Seetõttu ei ole see kerjamine vaid väga hea ja suure +EV-ga promo Olympic-Online poolt. Kerjamiseks ja labaseks reklaamiks ma nimetaks seda siis kui Jukko mängiks turniiri juhul kui ta müüdaks 100% välja ehk toimuks 100% stake.

Naug ütlesin siis see diil on VÄGA hea dii. €100 eest saad tõese auhinnafondi protsendi, milleks on 2.35%. See tähendab, et kui sa ostaksid 100% ta ära saaksid 100% auhinnast omale. Seetõttu kui ta on võitev turniirimängija (mida ta on) siis see steik on ülimalt +EV ja kavatsen ise ka osta kõigil kolmel temalt osaku.

Naljakas on veel see, et foorumis kus scammer teeb stake teema siis joostakse lausa murdu, et teda stakeda ilma kindlustuseta, saada kõigest 50% kasumist ja lisaks staketav nõuab veel stellareid ja muid boonused. Aga Olympic-Online promo, mis on ilmselgelt +EV naerdaks välja. Kus on loogika?

Comment

• MagicFriend
                          Õpihimuline Mängur
                          • Sep 2010
                          • 369

Loogika on see, et foorumit ajupesta ei ole nii lihtne kui sa arvad. Naturaalsed reaktsioonid, ei muud.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Lisaks võiksid seal olla ka kõikide Prode osakute müümised. Ostaksin ESTPatricku ja tõenäoliselt ka Coca osakuid. Samamoodi kinnisilme ostaks Henri, Imre, Vanapeeru jne. osakuid kui kasum makstakse välja 1:1 ostetud protsendiga.

Comment

• Oliverk
                              Moderaator
                              • Nov 2008
                              • 3016

Pokkeritoa poolt kellegi osakute müümine on mage. Punkt.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                                Pokkeritoa poolt kellegi osakute müümine on mage. Punkt.
                                Minu arvates mitte. Punkt.

Comment

Working...