Leboka Teooria.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mihke666

Re: Leboka Teooria.

btw, kõrgemal limiidil on piisavalt head m2ngijad, et su bluffid 2ra readida, ega boardil A ei pane neid KK-d foldima

Comment

• zaf0
      Julm Donk
      • Dec 2008
      • 51

Algselt postitas Rage
      kuidas nii sirge graafik o.O mul käib küll sinka-vonka üles/alla...
      Arvatavasti selle pärast, et tal on seal pool miljonit kätt.

Teooria kohta ütleks niipalju, et kindlasti on võimalik micro limiidis agressiivselt mängida, aga asi on selles, et sa pead oma vastasega kohanema. Kui sa tead, et su vastane on "calling station" ning bluffid teda flopil, turnil ja riveril ning ta callib sind AK-ga ja võidab kickeriga, siis asi ei ole temas, asi on sinus ning sa lihtsalt mängisid valesti.

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Algselt postitas Doktor_Mihkel
        [img width=392 height=310]http://i43.tinypic.com/213ewqp.jpg[/img]
        Algselt postitas Helmps

kle ära enam aineid pane
        Väga head ja argumenteeritud postitused. Nagu alati, lausa mõnuga lugesin teie kirjutatud mõtteid. Ei suudaks ette kujutada seda foorumit ilma teieta.

...

Ot te olete need vennad? Jagate arvutit? Voodit ka jagate? Aga kumb domineeriv on ja kes see passiivne pool on?

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Lebovend on ketser ;D

Vanasti oli lihtne, kui kellelgi tuli pähe loll idee, et maakera on ümmargune või, et päike keerleb ümber maakera, siis sai ta lihtsalt tuleriidale saata. Tänapäeval asi kahjuks enam nii ei käi, seega jääb üle ainult ketseri sõnadega mõjutamise võimalus

Comment

• levis
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1557

Algselt postitas lebovend
            Väide: Microlimit on raskem kui kõrgemad limiidid.
            Tingimus: Seda juhul kui Hero on keskmisest agressiivsem mängija.
            Heade vastaste vastu pead sa oma mängu pidevalt muutma, sa ei saa teha monotoonseid liigutusi nagu microlimiidi donkeyde vastu, kes sind reeglina ei loe. Kui sa mängid microlimiidil keskmisest(üldiselt pokkeris) agressiivsema stiiliga, siis sa lihtsalt ei võida niipalju kui sa võidaksid mõneti passiivsema mänguga. Ehk siis sinu väite puhul pole Hero suutnud piisavalt kohaneda microlimiidiga, aga tema mängu näeksin ma ikkagi masinliku prõmmimisena, sest trikitada pole ju kasulik. Loomulikult saab Hero muuta endale mängu ükskõik milliste vastaste vastu raskemaks kui ükskõik milliste teiste vastaste vastu, aga need raskused tekitab Hero endale ise, sest ta kas ei kohane piisavalt või on muidu kiiksuga.

NL2 peal olen 24 laual mänginud ~30k kätt 15ptbb/100 (vpip14.5 pfr2.1)

Comment

• Helmps
              Grinder
              • Oct 2008
              • 828

Väga head ja argumenteeritud postitused. Nagu alati, lausa mõnuga lugesin teie kirjutatud mõtteid. Ei suudaks ette kujutada seda foorumit ilma teieta.

...

Ot te olete need vennad? Jagate arvutit? Voodit ka jagate? Aga kumb domineeriv on ja kes see passiivne pool on?
              domineerivam pool siin foorumis on obv mõtlev pool, ehk meie. sina ju passiivne huumorivend. keep going

Comment

• Helmps
                Grinder
                • Oct 2008
                • 828

Ahjaa, mõned "kullaterad" ka siit teemast siis.
                1. Tingimus: Seda juhul kui Hero on keskmisest agressiivsem mängija.
                2. Ja mida see tähendab? See tähendab seda, et me mängime ainult value peale, olgu selleks siis mingi väga hea käsi või ainult teine-kolmas paar. Fakt on see, et me vajame kätt.
                3. Ja siis ongi nii, et sa istud sinna lauda ja hakkad lihtsalt kätt ootama, ehk me sõltume kaartidest.
                4. Aga samal ajal, kui teised regularid ootavad ka nüüd donkey vastu kaarte, saad sina neid ahistada.
                5. Lihtsalt istu seal, vahi oma monitori ja oota oma AAd, ja tea seda, et kui sa sellega nelikut ei hiti, siis on vägagi võimalik, et viimase tänava ajaks oled sa surnud

oeh.

-edit-

muuseas lebovend, oled sa ise mänginud nl50, nl100 mitukümmend tuhat kätt läbi? On sul mingisuguseid kindlaid tõendeid? Mina ka ei ole, aga ma olen seda näinud päevast-päeva. Ja kuidagi ei saa öelda, et NL100 on kergem, kui micro, sest NL100 ei ole enam sina lauas kõige targem. Ja üleüldse on sellistest juttudest kopp ees, a'la "kõrgetes limiitides austatakse mu raha rohkem". fuck it, miks me kõik siis nl50000 ei mängi?

-edit2-

keskmisest agrom mängija ootab kaarte ;D ;D ;D ;D

Comment

• lebovend
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2420

Algselt postitas Helmps
                  fuck it, miks me kõik siis nl50000 ei mängi?
                  sinna on buyin nii suur. selle jaoks on vaja bri. Aga selle jaoks vist peab microlimitis grindima endale
                  v6i hittima kuskil turnal miskit head, nagu paljude m2ngijate karj22r alguse on saanud:)
                  (ja enamus neist siiski nulli tagasi j6udnud :D)

Aga muidu me m2ngiks kyll seal, ma usun.

Comment

• Helmps
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 828

sinna on buyin nii suur. selle jaoks on vaja bri. Aga selle jaoks vist peab microlimitis grindima endale
                    v6i hittima kuskil turnal miskit head, nagu paljude m2ngijate karj22r alguse on saanud:)
                    (ja enamus neist siiski nulli tagasi j6udnud :D)

Aga muidu me m2ngiks kyll seal, ma usun.

no aga kuidas sa micros grindid, kui ainult nelikuga võidad ja vastased on nii kuradi donkeyd, et neid võita on võimatu. ongi suletud ring ju? krt, geniaalne teooria sul ikka

Comment

• lebovend
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2420

vot vot, hakkab kohale j6udma :D

Comment

• Helmps
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 828

vot vot, hakkab kohale j6udma :D

tra ma vist sain lahenduse sinu kohta käivale teooriale "Miks lebokas ei beati microlimiite?" Vastus: "ta on keskmisest lollim ja naiivsem inimene". mõtle ise, kus sa libastusid

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

yea, ma ka muud varianti siin ei n2e.

Comment

• Keiss
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1592

Ei ole vaja siin muuta normaalset suhtlust PN-i foorumi taoliseks.

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

nii lebovennal kui lencil on õigus.
                              Tuleks kombineerida mõlema text ning usun et aasta pärast ollakse high-stakes juba :)
                              küsimus on vaid selles, kas suudetakse järjepidev olla ;D

Comment

• hotcocacola
                                HTCCACLA
                                • Oct 2008
                                • 14473

Algselt postitas Helmps

tra ma vist sain lahenduse sinu kohta käivale teooriale "Miks lebokas ei beati microlimiite?" Vastus: "ta on keskmisest lollim ja naiivsem inimene". mõtle ise, kus sa libastusid
                                helmps, vali sõnu!
                                sinu juttu vaadates tekib tunne, et sa oled hullem grinder ja pasundad NL1000ndes ning teenid 1000$/h. Aga tegelikult?

Comment

Working...