**** Absolute Poker / Ultimate Bet (Cereus Network) - küsimused, probleemid siia ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Firzen
    Grinder
    • Oct 2008
    • 605

Re: **** Absolute Poker / Ultimate Bet (Cereus Network) - küsimused, probleemid siia

Mainiksin ära siia teemasse, et kui liitud UB-ga, siis tulevikus AP-ga liitudes enam rakebacki kunagi ei saa ja ka vastupidi.

Comment

• bJako
      Jube Noob
      • Dec 2009
      • 114

Re: **** Absolute Poker / Ultimate Bet (Cereus Network) - küsimused, probleemid siia

Hetkel (00 ET) on NL10 6max 30 ja FR 25 lauda, NL25 on 17 ja 10, NL50 23 ja 34 (aga NL50 alates on pea kõik jackpot lauad).

Comment

• bJako
        Jube Noob
        • Dec 2009
        • 114

See võib õige olla küll. Samas on korduvalt proovitud, et sõbrasoovitus RB-d ei sega. Liitumisel paned RB koodi, sõbrasoovitusega seostud automaatselt, kui sina regimisel kasutatud email on sõbra poolt varem soovitatud.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
          Mainiksin ära siia teemasse, et kui liitud UB-ga, siis tulevikus AP-ga liitudes enam rakebacki kunagi ei saa ja ka vastupidi.
          Kas ka juhul kui ma UB-ga liitudes rakebacki ei saanud? Kunagi ammu ammu sai seal dongatud, kui ma veel ei teadnud mis asi cbet või shove tähendas, veelvähem rakeback. On üldse mõtet AP-sse konto teha?

Comment

• Firzen
            Grinder
            • Oct 2008
            • 605

Kui sul seal rakebacki pole, siis võid küll teha AP-sse. Peaks saama seal rakebacki kätte. Sinuga ilmselt võetakse ühendust ja lastakse valida üks konto millega sa mängida tahad. Lisainfo jaoks saada PM.

Comment

• bJako
              Jube Noob
              • Dec 2009
              • 114

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
              Kui sul seal rakebacki pole, siis võid küll teha AP-sse. Peaks saama seal rakebacki kätte. Sinuga ilmselt võetakse ühendust ja lastakse valida üks konto millega sa mängida tahad. Lisainfo jaoks saada PM.
              Ma arvaks, et lastakse mängida mõlemas,aga RB saad ühes ainult. Mina mängin küll mõlemas.

Comment

• imavere
                Räme Fish
                • Apr 2011
                • 14

Kas UltimateBetis keegi NL2's mängib? Tekkis küsimus punktide teenimise kohta. UB kodulehel on kirjas selline lause
                For example:
                * If you play 1 hand on a $1.00/$2.00 limit table, you will earn 1 point.
                * If you play 18 hands on a $.02/$.04 limit table and 12 hands on a $.05/$.10 limit table, you will earn 1 point (for the 12 hands at $.05/$.10).
                Kas siis nagu NL2'ga ei teenigi punkte?
                Last edited by imavere; 14.04.11, 13:00.

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

Algselt postitas imavere Vaata postitust
                  Kas UltimateBetis keegi NL2's mängib? Tekkis küsimus punktide teenimise kohta. UB kodulehel on kirjas selline lause

Kas siis nagu NL2'ga ei teenigi punkte?
                  nl2 peaks sa saama 1 punni 15 raked käe kohta, 1 raise punni
                  nl10 saad sa 1 raise punni 10 raked käe kohta

see on siis no limit kohta
                  Last edited by Char; 14.04.11, 14:28.

Comment

• imavere
                    Räme Fish
                    • Apr 2011
                    • 14

Algselt postitas Char Vaata postitust
                    nl2 peaks sa saama 1 punni 15 raked käe kohta, 1 raise punni
                    nl10 saad sa 1 raise punni 10 raked käe kohta
                    see on siis no limit kohta
                    Millegipärast mul on tunne, et kui ma multitablen siis ta rakeb käsi punktide alla ainult ühte lauast.. NL2, kuus lauda, ja "money in play" näitab $2 ning kui oma esimese punkti kätte sain, siis tuli see kuue lauaga mingi tunni ajaga mis küll eriti loogiline ei ole.
                    Last edited by imavere; 14.04.11, 18:32.

Comment

• Char
                      Pokkerihai
                      • Sep 2009
                      • 1848

Millegipärast mul on tunne, et kui ma multitablen siis ta rakeb käsi punktide alla ainult ühte lauast.. NL2, kuus lauda, ja "money in play" näitab $2 ning kui oma esimese punkti kätte sain, siis tuli see kuue lauaga mingi tunni ajaga mis küll eriti loogiline ei ole.
                      igal laual on eraldi punktide countimine, ehk seega sul oleks kohe järgmised 5 tulnud ka varsti

sellesmõttes et 70 kätt tunnis, sul on vaja selle ajaga koguda 15 raked kätt..see on 15/70 ehk 21 % kätest pead floppi minema, siis saad ühe punkti 1 lauas.
                      Last edited by Char; 14.04.11, 19:15.

Comment

• bJako
                        Jube Noob
                        • Dec 2009
                        • 114

Punktid tulevad ikka igas lauas omasoodu, aga NL2-s üliaeglaselt jah. Varsti oleks teistes laudades ka tulnud.

Kui laua vahetad enne kui terve punkt koos, jääd sellest ilma, uues lauas hakkab uuesti nullist. Kui aga sit out oled ja välja kukud aga lauda ei sule, vaid saad lauda tagasi (waiting listiga või vaba kohaga), siis läheb punkti kogumine edasi. Juba saadud terved punktid muidugi kaduma ei lähe, ainult poolikud.

See Money in play Lobby aknas on mingi kalossinumber neil jah, peaks näitama palju raha laudades on, aga tegel näitab ühte laua imho, ja jääb näitama ka siis, kui lauast väljud.
                        Cashier, Account Info näitab õigest seisu.

Comment

• axly00
                          Julm Donk
                          • Jul 2009
                          • 32

Küsimus siis, et kas keegi on teinud UB-st cashout ja kas toimib? Äkki keegi teadjam mees teab ka seda kaua MB-sse raha liigub.

Comment

• NFT
                            Julm Donk
                            • Aug 2010
                            • 30

Panin eile hilisõhtul õhtul AP -> MB tulema. Eks näis, hetkel on "pending".

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

njah mul reede lõunast pending

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Mul miski pühapäevast saadik pending. Kuna nad ei ole viitsinud GNT-sid vähendada, US mängijad saavad ikka mängida siis on mul liialt kurvad mõtted seoses selle pokkeritoaga. Aga õnneks on väga väikene summa ka peal, miski 5 sotti.

Comment

Working...