**** Absolute Poker / Ultimate Bet (Cereus Network) - küsimused, probleemid siia ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Char
    Pokkerihai
    • Sep 2009
    • 1848

Re: **** Absolute Poker / Ultimate Bet (Cereus Network) - küsimused, probleemid siia

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Ma ise kasutan Absolutet ja ma tõesti ei tea miks :)
    ja mis affiliate kasutad?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: **** Absolute Poker / Ultimate Bet (Cereus Network) - küsimused, probleemid siia

Irw enda oma loomulikult. Reiki ma anyway ei gene hu-d mängides.

Comment

• Char
        Pokkerihai
        • Sep 2009
        • 1848

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Irw enda oma loomulikult. Reiki ma anyway ei gene hu-d mängides.
        ranka kui ma regan läbi pokkeriprode, kui kaua mul bonust lahti mängida on aega?

Comment

• bJako
          Jube Noob
          • Dec 2009
          • 114

Algselt postitas Char Vaata postitust
          mõtlen preagu raha kanda sisse siia, aga kas tubadel mingit vahet ka reaalselt?
          või kumba tuba soovitate?

samuti mis saidilt rakebacki soovitate võtta?
          Tubadel ei ole tõesti praktiliselt mitte mingit vahet. Ainus nähtavam vahe on first deposit bonuses, ühel on see suurem summa ja % väiksem, teisel vastupidi.
          Boonuse lahtimängimine on väga raske, NL10-ga suht võimatu. Ja ka ses mõttes mittevajalik, et tegelikult saab seda boonus eluaeg - kannad aga välja ja õigel hetkel jälle sisse - 1-2x kuus on reload bonuse päevad.

Esimese booniuse vabastamiseks on 60 päeva (see küll RB pakkujast ei sõltu IMHO). Aga tegelikult saad eluaeg boonusega koos mängida. Kui see reaload värk just ära ei lõppe kunagi.

Ja AP/UB on ses mõttes ainulaadne, et siin saab korraga nii RB, initial bonus kui ka sõbrasoovituse boonust! Testitud. Minu esimeses postis oli kirjas ka pakkumine,et ma enamuse sõbrasoovitaja boonusest soovitatavale üle kannan, kui see vabaneb (see vabaneb suht kergelt, kui just NL2 ei mängi).

RB on igal pool 30%.

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

aga kuidas sa seda välja ja sisse kandmist teed? ma kandsin visaga sisse, aga vaatan et välja kanda ei saa visaga :/

Comment

• bJako
              Jube Noob
              • Dec 2009
              • 114

Non US Poker players

Check by Mail
              Check by courier
              Premium Bank Wire
              MoneyBookers
              Click2pay
              InstaDebit
              Visa payout
              Local bank transfer
              Neteller
              MasterCard Payout

Peaks saama küll ju Visa't kasutada. Samas Cashier alt mul ka Visa pilti ei näita, aga äkki ma pole Visaga sisse kandnud?
              Btw, neil on päris asjalik Live support, eriti rahaasjades :-)

Ise kasutan Netellerit ja Ukash'i. AP/UB on vist küll ainus koht, mis võimaldab Ukash väljamakset. Sisse saab sellega raha igale poole.
              Ukash on elektrooniline sularaha, voutcher mingis väärtuses, seda saab splittida ja kokku liita. Saadetakse maili peale voutcheri number. Aasta jooksul vist peab kasutama (tagasi või mujale sisse kandma või midagi ostma sellega.

Comment

• bJako
                Jube Noob
                • Dec 2009
                • 114

aga kuidas sa seda välja ja sisse kandmist teed? ma kandsin visaga sisse, aga vaatan et välja kanda ei saa visaga :/
                Kui sa juba sisse kandsid, siis seega sa ei soovinud $40 cash saada sõbrasoovitust minult + $50 lisaboonusena AP/UB käest.
                Rikkurite värk, peenrahaga ei tegele...

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

Algselt postitas bJako Vaata postitust
                  Kui sa juba sisse kandsid, siis seega sa ei soovinud $40 cash saada sõbrasoovitust minult + $50 lisaboonusena AP/UB käest.
                  Rikkurite värk, peenrahaga ei tegele...
                  kas sinuga oleks rakebacki ka saanud?

supportis öeldi, et pean valima kas referrali või rakeback vahel
                  Last edited by Char; 10.03.11, 10:38.

Comment

• bJako
                    Jube Noob
                    • Dec 2009
                    • 114

kas sinuga oleks rakebacki ka saanud?

supportis öeldi, et pean valima kas referrali või rakeback vahel
                    Veider. Võimalik, et nad nii ütlevad, aga kolmekordselt proovitud, et saab tegelikult mõlemat.
                    Lihtsalt soovitamisel jäetakse meelde, kes soovitas (seda mailiaadressi) ja siis kui RB kaudu liitud, pannakse su aadress soovitajaga kokku ja toimib. Ja RB jookseb ka. Ja initial bonus.

Krt, mulle öeldi samamoodi Cake või Carbon'i suppordis ja ma ka ei proovinud. Võimalik, et oleks tegelikult saanud siiski...

Comment

• Char
                      Pokkerihai
                      • Sep 2009
                      • 1848

Algselt postitas bJako Vaata postitust
                      Veider. Võimalik, et nad nii ütlevad, aga kolmekordselt proovitud, et saab tegelikult mõlemat.
                      Lihtsalt soovitamisel jäetakse meelde, kes soovitas (seda mailiaadressi) ja siis kui RB kaudu liitud, pannakse su aadress soovitajaga kokku ja toimib. Ja RB jookseb ka. Ja initial bonus.

Krt, mulle öeldi samamoodi Cake või Carbon'i suppordis ja ma ka ei proovinud. Võimalik, et oleks tegelikult saanud siiski...
                      no ma ei raatsinud riskida

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Reeglina nii ei saa ja tavaliselt on üks või teine. Samamoodi nagu affiliated saavad valida, et kas nad annavad mängijatele rakebacki või ühekordse pearaha.

Comment

• Peedu
                          Jube Noob
                          • Aug 2009
                          • 179

Kuidas traffic on, kui fishine ning kas nl50-nl100 laudu on piisavalt?

Comment

• Char
                            Pokkerihai
                            • Sep 2009
                            • 1848

Algselt postitas Peedu Vaata postitust
                            Kuidas traffic on, kui fishine ning kas nl50-nl100 laudu on piisavalt?
                            noup suht kõrb siin. muffigi ei toimu :D tra mingi 1 laud on

Comment

• bJako
                              Jube Noob
                              • Dec 2009
                              • 114

noup suht kõrb siin. muffigi ei toimu :D tra mingi 1 laud on
                              Mis jutt see on, NL50 on tavaliselt kordades rohkem laudu kui NL25 näiteks ja hulle fishe täis - vähemalt siis, kui Jackpot suureks (>300 000) on läinud. Paar nädalat tagasi oli >1000000 USD.
                              Aga Jackpot lauad (mida on abs enamuses) pole eriti tasuvad Jackpot'i maksu tõttu.
                              Ilma Jackpotita laudu on jah üksikuid.

Comment

• Foux
                                Õpihimuline Mängur
                                • Oct 2008
                                • 486

Palju NL10 ja NL25 laudu Absolute Poker'is tipptunnil on?

Comment

Working...