PokerStarsi Eesti Litsents

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: PokerStarsi Eesti Litsents

Algselt postitas Luusercs Vaata postitust
    Mul mingi müstiline probleem EE kliendiga. Windows XP all töötab kõik ilusti, Windows 7 all pean iga kord käsitsi PokerStarsUpdate.exe käima laskma ja peale seda hakkab tööle. Kas probleem võib olla selles, et mul ei ole installitud EE klient C kettale??
    Kas tegu ei või olla mingi win7 administraatori probleemiga, mul oli sarnane asi, pidi õigused lubama ja kindlasti run as administrator panema käivitamisel.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Kui WIN7 korral analoogsed õiguste probleemid, siis selline vidin teeb asja mugavaks. Pmslt parema klickiga saad iga soovitud kataloogi üle täielikud administreerimise õigused võtta. http://www.blogsdna.com/2173/add-take-ownership-option-in-right-click-context-menu-of-windows-7.htm

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Keegi eesti suppordiga suhelnud?

Kaua aega võib minna, et mu ID kaardi koopia üle vaadataks.

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Mul paluti igatahes verification@pokerstars.com saata dokumendi pilt, et cashout kraanid lahti tehtaks. Seal läks 6 tundi.

Comment

• Helmps
            Grinder
            • Oct 2008
            • 828

tra tuli ennem meelde, et peaks boonuse ära võtma. hakkasin siis deposiiti tegema, tra seb teeb hooldustöid ja id kaardi süsteem ei tööta. ja boonust vist enam 17ndal ei saa, deposiit peab olema tehtud enne 17. okt.
            failed :(

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas Helmps Vaata postitust
              tra tuli ennem meelde, et peaks boonuse ära võtma. hakkasin siis deposiiti tegema, tra seb teeb hooldustöid ja id kaardi süsteem ei tööta. ja boonust vist enam 17ndal ei saa, deposiit peab olema tehtud enne 17. okt.
              failed :(
              Seal saab ju lihtsalt panna id koodiga ka, ma panin vähemalt.

Ja võid ju nä moneybookerist või kuskil min depo teha, pärast saad juurde osta mitmes osas.

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

tee ruttu ära ja väida, et sa arvasid, et 17. nende serveri aja järgi(sul 07:00-ni aega). Worth a shot : >

Comment

• Helmps
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 828

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                  Seal saab ju lihtsalt panna id koodiga ka, ma panin vähemalt.

Ja võid ju nä moneybookerist või kuskil min depo teha, pärast saad juurde osta mitmes osas.
                  id koodiga? tell me more. ma ei saa hästi aru, mida sa silmas pead praegu
                  kahjuks pole moneybookersit ja uneti koodikaarti ka pole enam teab mis ajast
                  ainuke e-wallet mis mul töökorras, on webmoney. saaks sinnagi kellegi käest 10$, et saaks esimese osa tehtud, oleks hea. aga siit foorumist vaevalt keegi seda walletit kasutab.
                  kui juhuslikult siiski kellelgi peaks olema webmoney ja seal vähemalt 10$, andke teada enne kella 07.00. saan täna päeval panka kanda, kohe kui seb normaalselt toimima hakkab jälle.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

id koodiga? tell me more. ma ei saa hästi aru, mida sa silmas pead praegu
                    kahjuks pole moneybookersit ja uneti koodikaarti ka pole enam teab mis ajast
                    ainuke e-wallet mis mul töökorras, on webmoney. saaks sinnagi kellegi käest 10$, et saaks esimese osa tehtud, oleks hea. aga siit foorumist vaevalt keegi seda walletit kasutab.
                    kui juhuslikult siiski kellelgi peaks olema webmoney ja seal vähemalt 10$, andke teada enne kella 07.00. saan täna päeval panka kanda, kohe kui seb normaalselt toimima hakkab jälle.
                    Isikukood, pakub alguses valida id kaardiga, siis panin sealt et pole saadaval ja viskas järgmise akna ette kus panin isikukoodi ja oligi korras.

Vähemalt mul.

Comment

• Helmps
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 828

Sa vist mõtled konto verifitseerimist. Selle sain ükspäev juba ära tehtud ID kaardiga. Praegu lihtsalt mul see probleem, et SEB teeb mingeid hooldustöid (lugesin nende lehelt, et uuendavad keskkonda ja võib esineda tõrkeid sel nädalavahetusel) ja ma ei saa deposiiti teha, sest SEBis ID kaart ei toimi. Pokerstarsis saan kõike ilusti sisestada ja viskab edasi pangalingile, aga seal olen kinni nagu ratas sõnnikus

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Sa vist mõtled konto verifitseerimist. Selle sain ükspäev juba ära tehtud ID kaardiga. Praegu lihtsalt mul see probleem, et SEB teeb mingeid hooldustöid (lugesin nende lehelt, et uuendavad keskkonda ja võib esineda tõrkeid sel nädalavahetusel) ja ma ei saa deposiiti teha, sest SEBis ID kaart ei toimi. Pokerstarsis saan kõike ilusti sisestada ja viskab edasi pangalingile, aga seal olen kinni nagu ratas sõnnikus
                        Okei sain nats valesti aru mõtlesin, et üritad PS id kaardiga siseneda nagu ma ise esimest korda üritasin ja lõpuks nägin et polegi vaja

Comment

• Helmps
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 828

Juhtub

Ma jah üritasin deposiiti teha, et saaks sellest boonusest osa, aga võta näpust...

Comment

• Tarvi
                            PokerStarsi Esindaja
                            • Sep 2009
                            • 347

Juhtub

Ma jah üritasin deposiiti teha, et saaks sellest boonusest osa, aga võta näpust...
                            täna, 17ndal kell 23.59 (ET) saab alles boonus läbi :)

Comment

• kardaanirist
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 3675

depoesin esimt korda ja kasutasin boonuskoodi EE100. kui mängin depo boonuse lahti, kas siis on võimalus veel omakorda 100$ ka lahti mängida?

Comment

• Kotkas1000
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 2305

Saatsin täna hommikul pildi oma dokumenist audentimiseks. Kaua see protsess aega võtab? Mul siin tekkis ilge vajadus üks väike cashout teha.

EDIT: samal ajal panin kirja ka supporti teele oma vigases inglise keeles ja voila, 2 minutiga tuli vastus Tarvilt.

Tänx, mees.
                                Last edited by Kotkas1000; 18.10.10, 14:23.

Comment

Working...