PokerStarsi Eesti Litsents
Collapse
X
-
-
Re: PokerStarsi Eesti Litsents
Tõenäoliselt ta ei ole 21 ja seetõttu ei saa raha kontole kanda, et nii kogu raha uuesti välja kanda.Algselt postitas kardaanirist Vaata postitusttee MB?
Aga jah, selleks ongi kliendtugi, kes teeb kindlasti erandi ja hoolitseb selle eest, et raha ikkagi kätte saaks.
Comment
-
Kui sa oled 21, siis milles probla? Koli üle PokerStars.ee-le ja tee Moneybookersise (MoneyBookers = MB) konto. Kanna MB-sse $10 (laena see kasvõi mõnelt pokkerisõbralt) ning tee $10 deposiit starsi. Kui deposiit tehtud siis nüüd saad teha ka oma väljakande MB kontole.Algselt postitas Stennu123 Vaata postitustOlen küll 21 aga mis see MB on ? ja kuidas see toimib?
Isegi kui PokerStars.ee-d ei ole tulnud seisaks sa praegu ju täpselt sama probleemi ees. Seega kolimist nüüd küll ära süüdista :)
Comment
-
Mis sul p***i keerati? Minu arust üks parimaid (kui mitte parim) seadus pokkeri reguleerimiseks mis tehtud on. Me ei pea maksma riigile makse erinevalt USA-st, Prantsusmaast, Rootsist, Soomest jne, pokkeritoad ei võta meilt rohkem rake erinevalt Itaaliast. Jah, paljudes riikides ei ole pokkeri reguleerimiseks üldse seadusi, aga nagu näha siis tasapisi nad tekivad igale poole ja kui peab mingi seadus olema, siis meie omaga ma olen väga rahul.Algselt postitas Stennu123 Vaata postitustEestlaste jaoks keerati Pokerstars konkrteetselt p***i, täiesti ajukääbikud on need seadused teinud.Ciao Pokerstars
Comment
-
kanna Starsist MBsse (ise ei pidanud näiteks ennem MB kaudu depoma) ja MBst oma panka.Last edited by kardaanirist; 11.10.10, 12:57.
Comment
-
***** sa oled nagu mingi taun, "tegin kasutaja ära ja nüüd passin nagu tuppesmunn123 kuni antakse järgmine käsklus, siis saan ühe liigutuse veel teha."Algselt postitas Stennu123 Vaata postitustMB-sse tegin kasutaja ära mis edasi.
uuri ise ka midagi, kqgf !FR"#!R
Comment
-
Hea mulje jääb ka sinust. Asjalik.Algselt postitas Loksutaja Vaata postitust***** sa oled nagu mingi taun, "tegin kasutaja ära ja nüüd passin nagu tuppesmunn123 kuni antakse järgmine käsklus, siis saan ühe liigutuse veel teha."
Comment
-
Boonuse perioodi pikendati kuni 17 oktoobrini (23:59 ET)Algselt postitas Rage Vaata postitusthei kuulge, kas ma magasin selle depoboonuse maha? eile oli viimane päev depo tegemiseks???
EDIT: Oops, erplander jõudis etteLast edited by Tarvi; 11.10.10, 13:56.
Comment
-
jep.. avastasin ise ka seda kui depo täna siiski ära tegin ja cashieris boonuste listi ilmus:-) tore on.. mul oli nii haige nädal, et täna sain alles arvuti taha sisuliselt...Algselt postitas Tarvi Vaata postitustBoonuse perioodi pikendati kuni 17 oktoobrini (23:59 ET)
Comment
-
Ühesõnaga kui sul kunagi siit saidilt on kunagi abi vaja siis oled kohe insta tupesmunn?Oleks admin paneks kohe siuksele ninatargale mute pealeAlgselt postitas Loksutaja Vaata postitust***** sa oled nagu mingi taun, "tegin kasutaja ära ja nüüd passin nagu tuppesmunn123 kuni antakse järgmine käsklus, siis saan ühe liigutuse veel teha."
Ja miks mitte aidata inimest kui sa tead vastust ja saad 2 klõpsuga vastata,kui lasta inimesel tuulata netis?
Comment
Comment