PokerStarsi Eesti Litsents
Collapse
X
-
Re: PokerStarsi Eesti Litsents
No siis oleks viimane aeg ennast asjaga kurssi viia, mitte teisi sõimata.Algselt postitas kjmrc Vaata postitustNo stfu eks kui midagi tarka pole öelda.. Nahui ma ei ole kursis selle teemaga ja mõtlesin, et kõik saavad/peavad selle ülekolimise ära tegema.
Comment
-
sherlock, sina võh?Algselt postitas kjmrc Vaata postitustÄkki selle mul ei töötagi, et ma pole 21. veel vä :P
Comment
-
Ainet uueks flashiks :DAlgselt postitas Tuul Vaata postitustsherlock, sina võh?
Comment
-
Algselt postitas taipupole Vaata postitustAbsurdne jutt. Oli ju teada, et eestlased peavad mängima oma kliendist. Sellest oli teatatud ja nüüd teha nägu, nagu see oleks kellegi teise peale sinu enda süü, on täiesti mõttetu. Lisaks mindi uuele kliendile üle mitme päeva eest ja olnuks aega maa ja ilma seda isegi teha.
Seda ma arvasingi, et kohe läheb tatipritsimiseks. Siinkohal tahangi tänada kasutajat $$$`t toetuse eest. Aga teistele parastajatele ja targutajatele siis niipalju veelkord infoks, et turniiripileti sain 04.10.2010 ja regasin ennast sellele kohe ka ära. Meili selle kohta, et tuleks PokerStars.EE -sse üle kolida sain 07.10.2010, aga kuna ma tõesti ei olnud alates 05.10.2010 arvuti läheduses (viibisin Serbias), siis kätte sain info selle kohta alles eile ca. 30 minutit enne turniiri algust. See oli juba ilmselgelt liiga hilja. Üritasin siis veel kibekähku teha kõik, mis minust oleneda võinuks, kuid tulutult. Veateateks ütles, et ümberkolimine ei õnnestu, kuna olete registreerinud ennast turniirile.
Kas tahate öelda, et kui ma oleksin ennast turniirilt eemaldanud (PokerStars.com alt), et siis oleksin saanud üle kolida ja see pilet oleks olnud uuesti (PokerStars.EE all) kehtiv? Ise ma selles küll kahteln.
Comment
-
solid first postAlgselt postitas Stennu123 Vaata postitustEestlaste jaoks keerati Pokerstars konkrteetselt p***i, täiesti ajukääbikud on need seadused teinud.Ciao Pokerstars
Comment
-
No aga nii ta on ju ,mis me hakkame ilustama siin asju , kui sellel saidil on 0 plussi minu jaoks. Pmst tehti nii ,et ma ei saa oma 200 dollarit nüüd kunagi kätte. Kuna mul UNET-i ega mingid muud krediitpanka ei ole siis on bizdec ju. Mitte kuidagi ei saa seda raha välja kanda.
Comment
-
support ka ütles, et kuidagi ei saa?Algselt postitas Stennu123 Vaata postitustNo aga nii ta on ju ,mis me hakkame ilustama siin asju , kui sellel saidil on 0 plussi minu jaoks. Pmst tehti nii ,et ma ei saa oma 200 dollarit nüüd kunagi kätte. Kuna mul UNET-i ega mingid muud krediitpanka ei ole siis on bizdec ju. Mitte kuidagi ei saa seda raha välja kanda.
Comment
Comment