PokerStarsi Eesti Litsents
Collapse
X
-
Re: PokerStarsi Eesti Litsents
80vpp`d on üpriski vähe ju:) selle teeb vast päevaga ära kui ei siis kahega. Sellepärast ei tasu muretsedaAlgselt postitas KristjanRawk Vaata postitustMängin NL2, ning mul on 50$stellar vabanemas, ehk 25bi'd. Sinujaoks võib see mingi saiaraha olla, kuid mulle oleks seda väga vaja. 80 vpp'd veel jäänd, loodan et enne seda eesti soft ei tule.
Comment
-
Proxyga saab tirida .com clienti.
// kes iganes siin enne mind softi soovis. Minut hiljem postitus kustutatud juba :DLast edited by Külaline; 02.10.10, 19:57.
Comment
-
kergem on lasta kellegil saata sul starsi mingi vana soft ja teeb update ära.Algselt postitas krayzie Vaata postitustTarvi - mure järgmine. Starsi klienti arvutis pole, installerit ka mitte. Veebist alla laadida midagi ei saa ning supportile kirjutades saadeti mind pmst kuu peale (jutuga et eesti klient pole veel kättesaadav ning COM klienti me sulle ei anna seega oota rahulikult edasi). Kas kuidagi althõlma poleks võimalik .com klienti jagada? Ei ole huvitatud sellest umbmäärasest ootamisest...."Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
kolm neli viis kuus lehte tagasi on rankalt link softile (psi teemas st)Algselt postitas krayzie Vaata postitustTarvi - mure järgmine. Starsi klienti arvutis pole, installerit ka mitte. Veebist alla laadida midagi ei saa ning supportile kirjutades saadeti mind pmst kuu peale (jutuga et eesti klient pole veel kättesaadav ning COM klienti me sulle ei anna seega oota rahulikult edasi). Kas kuidagi althõlma poleks võimalik .com klienti jagada? Ei ole huvitatud sellest umbmäärasest ootamisest....
Comment
-
Mina isiklikult ei saa anda kuidagiviisi linki. Sorry :(Algselt postitas krayzie Vaata postitustTarvi - mure järgmine. Starsi klienti arvutis pole, installerit ka mitte. Veebist alla laadida midagi ei saa ning supportile kirjutades saadeti mind pmst kuu peale (jutuga et eesti klient pole veel kättesaadav ning COM klienti me sulle ei anna seega oota rahulikult edasi). Kas kuidagi althõlma poleks võimalik .com klienti jagada? Ei ole huvitatud sellest umbmäärasest ootamisest....
Comment
-
Aga ma ei saa aru, kuidas siis praegusel hetkel uued mängijad või vanad, kes ei oma PS klienti saavad Starsis mängida?
Täielik saba lahti-nokk kinni olukord ju.
EDIT:
Kui vajadus suurem võin lasta mõnel "välismaalasel" kliendi ära tõmmata ning riputan selle üles.
Comment
-
Ma arvan, et PokerStars'i juhatus teab kõige paremini, mis on kõige õigem.Algselt postitas rasmer Vaata postitustKorralik prohmakas on reklaamida välja Eesti pokkeritoa avamine kui nädalaga ei suudeta klienti korda saada. Oleks võinud siis reklaamiga oodata niikaua kuni tarkvara arendus järgi jõuab.
Comment
-
mul on pokerstarsi klient on olemas, kel vaja"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Pane siis mis proxy'ga ka saab, sest ma proovisin hommikul 10t erinevat, ei saanud.Algselt postitas Howie Diddot Vaata postitustProxy.org kaudu saate PokerStars.com tarkvara allalaadida.
Comment
-
Browse safely, privately, and access content worldwide. HMA works on PC, Mac, Android, iOS, Linux & routers. Get HMA today!
sellega peaks saama, vähemalt ma sain tarkvara dowloadima :)
lükkasin faili .rari ja uppisin @ http://www.upload.ee/files/844457/Po...stall.rar.htmlLast edited by hotcocacola; 04.10.10, 19:31.
Comment
TC
Comment