PokerStarsi Eesti Litsents

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Lukken
    Julm Donk
    • Apr 2010
    • 87

Re: PokerStarsi Eesti Litsents

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
    mis moodi? kirjelda. 0 shanshi.
    no 1 näide see blokkimine,mis siis ,et sinna nipiga sisse sai aga võimalusi palju ju.
    Igastahes pointless teema

Comment

• taipupole
      Lõpuboss
      • Oct 2008
      • 2181

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
      Küsimus on nüüd tegelikult selles, millised mängijad pokkeritoale kasulikumad on? Kas näiteks 50 lambilohhi suudavad maksata sama reiki, mis üks lojaalne multitabler?
      Mulle on kasulikum 50 lambilohhi. Seega on sinu esitatud küsimused täiesti mõttetud.

Comment

• janek174
        Vana Tegija
        • Mar 2009
        • 1078

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
        Mulle on kasulikum 50 lambilohhi. Seega on sinu esitatud küsimused täiesti mõttetud.
        Ahsoo, ei teadnudki, et sina Pokerstarsi finantsasjadega nii kodus oled ja nende eest nii julgesti sõna võtad.

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

ta mõtles seda, et see muutus on ps headele mängijatele +ev
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Karikakar
            Vana Tegija
            • Jul 2009
            • 1235

Tarvi, vb oskad öelda, millal see boonuste convertimine jms. aset leiab?

Comment

• Rahapada
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1178

Üks loll asi millest ma aru ei saa, mis kas see tõesti tähendab seda, et ma peanoma .com kliendiga raha välja tõstma, ja siis .ee kleindi tõmbama ja raa sisse laksima v .... olen ma puduloll? (või lihtsalt ära joonud)

Comment

• janek174
                Vana Tegija
                • Mar 2009
                • 1078

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                ta mõtles seda, et see muutus on ps headele mängijatele +ev
                Arusaadav, aga küsimus on ikkagi selles, mis PS-le endale kasulik on.

Comment

• Oliverk
                  Moderaator
                  • Nov 2008
                  • 3016

Algselt postitas Rahapada Vaata postitust
                  Üks loll asi millest ma aru ei saa, mis kas see tõesti tähendab seda, et ma peanoma .com kliendiga raha välja tõstma, ja siis .ee kleindi tõmbama ja raa sisse laksima v .... olen ma puduloll? (või lihtsalt ära joonud)
                  su enda sõnu kasutades siiis puduloll ikka. Loe esimest posti.

Comment

• taipupole
                    Lõpuboss
                    • Oct 2008
                    • 2181

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                    Ahsoo, ei teadnudki, et sina Pokerstarsi finantsasjadega nii kodus oled ja nende eest nii julgesti sõna võtad.
                    See soendab raskel ajal muidugi südant, et keegi muretseb firma pärast, mis teenis eelmine aasta 1.4 miljardit dollarit rake pealt (Forbes hinnang). Tõenäoliselt võiks selle numbri ikka nati kõrgemaks tõesti ajada heade genejate peale panustades.

Mulle on enda kasu aga praegu natuke tähtsam. Vabandan isekuse pärast.

Nikile tänu tõlke eest.

Sinu küsimused on endiselt mõttetud, sest kui sa sellst 1,4 miljardist oma osa ei saa, võiks muretseda, kuidas enda kasuminumbrit tõsta.
                    Last edited by taipupole; 27.09.10, 17:04.

Comment

• Tarvi
                      PokerStarsi Esindaja
                      • Sep 2009
                      • 347

Algselt postitas Karikakar Vaata postitust
                      Tarvi, vb oskad öelda, millal see boonuste convertimine jms. aset leiab?
                      Pärast ametlikku PokerStars.EE avamist saab iga mängija kirja edasiste juhistega. Kui oled alla 21, selgitab see, kuidas edasi käituda.

Algselt postitas Rahapada Vaata postitust
                      Midagi ei pea kuskile tõstma. Konto jääb samaks, lihtsalt pead pärast PokerStars.EE avamist .COMi sisse logima ja sealt valima 'Move to PokerStars.EE'. See võtab sekundi. Siis logi PokerStars.EE'sse sisse, sisesta isikukood ja võid edasi mängida, kus pooleli jäi. Kõik rahad ja absoluutselt kõik muu tuleb kontoga kaasa.

Comment

• janek174
                        Vana Tegija
                        • Mar 2009
                        • 1078

Ma saan ju su jutust väga hästi aru, aga aru ma ei saagi sellest, miks PS sellise kasumi juures peaks muretsema heade või halbade mängijate pärast. Pigem ikka selle pärast, kust rohkem kasumit tuleb. Ja kas tõesti siis mõni lambigambler on starsile kasulikum, kui oma lojaalseid kliente edasi hoida?

Ja see mõtlemine, et pohh mis toimub, peaasi et ise midagi saab, ei ole küll eriti jätkusuutlik mõttekäik.

Edit: Sellepärast sellised suurfirmad ja korporatsioonid teevadki mis ise tahavad ja pistavad põhirahad oma tasku, sest keskmine inimene/mängija on nagunii rahul, kui midagi kusagilt natuke saab ja vastu ei hakka.
                        Last edited by janek174; 27.09.10, 17:06.

Comment

• Marek K.
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1477

sry ei viitsinud tervet teemat läbi lugeda, aga kui ma oma .com kontot .ee alla ei transferi, siis saan sellega rõõmsalt edasi mängida või on block?

Comment

• Tarvi
                            PokerStarsi Esindaja
                            • Sep 2009
                            • 347

Algselt postitas Marek K. Vaata postitust
                            sry ei viitsinud tervet teemat läbi lugeda, aga kui ma oma .com kontot .ee alla ei transferi, siis saan sellega rõõmsalt edasi mängida või on block?
                            Pärast PokerStars.EE avanemist eestlased PokerStars.COMis enam mängida ei saa.

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

oot janek, a miks sa arvad, et kõik head mängijad nüüd starsist ära kolivad? st mängijad, kes genereerivad palju reiki. imo nende kadu ei ole üldse suur.
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• janek174
                                Vana Tegija
                                • Mar 2009
                                • 1078

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                                oot janek, a miks sa arvad, et kõik head mängijad nüüd starsist ära kolivad? st mängijad, kes genereerivad palju reiki. imo nende kadu ei ole üldse suur.
                                Ei ma ei arvagi, aga ma tahaks selgitust saada sellele, mida Stars sellega nüüd võitis, et Eestis litsentsi tegi, kas on siin nii palju häid mängijaid, kes reiki maksavad, või on siit lootust nii palju fishe juurde saada, kes samaga hakkama saavad?

Comment

Working...