FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarmonator
    Lingiparandaja
    • Oct 2008
    • 3274

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
    Firzen on kõik 2p2 kuulujutud ühte patta pannud ja meile postiks serveerinud. Tahaks loota küll aga ei usu mitte. Mis heapärast peaks euroopa investorid tahtma USA-katele raha tagasi maksta kui need mängida ei saa. Brand on küll kõva aga kas see investeering tasuks ära? Ilma USA-katele tagasi maksmata vaevalt litsentsi pikendatakse.
    Miks sa arvad, et USA-kad enam kunagi tagasi ei tule? Valitsus tahab lihtsalt mammonat saada, umbes nagu Eestigi

Comment

• Oliverk
      Moderaator
      • Nov 2008
      • 3016

Ütleme lähitulevikus siis ja FT-s.
      Last edited by Oliverk; 06.08.11, 16:50.

Comment

• ment52
        Politseidokumendiga kusjuures!
        • Oct 2008
        • 1270

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
        minu arusaama mööda peaks siin foorumis olema usaldusväärseid inimesi kes teavad mida Firzen räägib. tundub, et peab teda uskuma veidi.
        Keskmine delfi kommentaar on kõvasti usaldusväärsem kui firzen.

Poiss edastab suvalisi NVG poste milelst ta pealekuba valesti aru ka saanud.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
          See on ammu teada ju, et nad tulevad tagasi online :P. Nii palju, kui ma mäletan sellest paari nädala tagusest kohtuasjast, siis anti neile ju aega juurde, et oma praeguste investoritega diil lõpule viia ja mängijatele rahad tagasi maksta.

Investorid leidsid nad juba nädal pärast shut downi. Ray Bitar (VIST) oli see vend, kes lihtsalt välja hääletati juhatusest ja pärast seda saadi investoritega diilile, aga ilmselt detailide viimistlemine võtab aega. Kui õigesti mäletan miski $120 miljonit annavad investorid (loe: investeerivad) mängijatele tagasi maksmiseks, mis peaks olema piisav või vähemalt sinna kanti midagi.
          Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
          Firzen on kõik 2p2 kuulujutud ühte patta pannud ja meile postiks serveerinud. Tahaks loota küll aga ei usu mitte. Mis heapärast peaks euroopa investorid tahtma USA-katele raha tagasi maksta kui need mängida ei saa. Brand on küll kõva aga kas see investeering tasuks ära? Ilma USA-katele tagasi maksmata vaevalt litsentsi pikendatakse.
          Otsisin oma juuli alguse postituse üles: http://foorum.pokkeriprod.com/showth...l=1#post348852

Arvestades FTP hädist jälgimist ja MTT+SNG lisatulemust on FTP RB+boonuste+minimaalsete maksude eelne kasum vähemalt 1 miljardit dollarit alates PTR´i käivitumisest. Igaüks võib ise edasi arvuta, milline investeering tasuks ära ja milline juba mitte. Usa osakaal oli sealjuures ligi 40% ja õige käitumise korral on ka nendega võimalik norm diil teha.
          Last edited by Potsataja; 06.08.11, 21:41.

Comment

• vennike
            Pokkerihai
            • Mar 2009
            • 1958

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
            FTP patenteeris ära selle rush pokeri nii, et peale patendi maha müümise ei näe võimalust kellelgi teisel 100% koopiat teha.
            rush patendeeriti juba mõned head aastad tagasi ära ja mitte FTP poolt. Lihtsalt jõudis varem turule. terminalpoker.com saab mängida rushi, kellel huvi.

Comment

• Firzen
              Grinder
              • Oct 2008
              • 605

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
              Keskmine delfi kommentaar on kõvasti usaldusväärsem kui firzen.

Poiss edastab suvalisi NVG poste milelst ta pealekuba valesti aru ka saanud.
              :D minu arust kõige värvikam tegelane foorumis ongi ment. Lisab igale teemale vürtsi oma trollimisega :D

Comment

• metsiq
                Julm Donk
                • Jun 2011
                • 65

Ka suuremad RUSH sõbrad on leidnud PS või mujalt endale mängu, teenivad sealt juba ja kohe ei jookse FT tagasi kui kunagi avatakse. Kui ikka liiga kaua pood kinni ja ühtegi sõna ei tule FT endalt, siis "Tule taevas appi"

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Minu arvates on see ka loll lootus, et FTP avanedes rahvas koheselt jookseb tagasi ja mängud käivad nagu vanasti. Seda teavad isegi investorid ja FTP isegi, et iga kinnioldud päev vähendab FTP väärtust. Mina isiklikult küll FTP-sse tagasi ei lähe.

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Liigume ajas tagasi:

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Ise mõelge palju siis Teie FTP dollar on väärt. Minu jaoks antud uudiste puhul on see väärt täpselt üks dollar. Kui mul oleks kogu roll FTP-s, stake/laentsi kuskilt ei saaks siis tõesti müüks 80-90 sendiga osa rollist maha, et muul saidil mängida ja nii raha teha, mis kokkuvõttes osutuks kasumlikumaks. Kuna mul seda vaja ei lähe ja viimased uudised on liigagi positiivsed siis las see raha seisab.
                    Oletame , et minusugusel lollpeal oleks raha FTP ära ostmiseks. Iga uus deposiitor saaks automaatselt 40% RB, kuid vanad peaks oma BR´i kõigepealt tasa teenima, sest ega pokkerituba pole mingi Punane Rist. BR oli 10K$, 20K$ rake puhul saad samuti 40% RB + väljakande võimaluse selle 18K$ (BR+RB) peale. Juhul, kui 10+8 juhtumil kannad välja vähem, kui 9k$, saad automaatselt 60% RB.

Tõsiselt, klounide (kinnimakstud prode) ajad on ammu möödas, nüüd loeb RB + feim. Feimi tuleks ka obv jagada muul moel, kui seda on senini tehtud. Ka 5% rake oleks ülihea kasumi teenimiseks ja praegune 10% enamustelt panustelt/võitudelt on röövimine.
                    Last edited by Potsataja; 11.08.11, 22:17.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                      Liigume ajas tagasi:

Oletame , et minusugusel lollpeal oleks raha FTP ära ostmiseks. Iga uus deposiitor saaks automaatselt 40% RB, kuid vanad peaks oma BR´i kõigepealt tasa teenima, sest ega pokkerituba pole mingi Punane Rist. BR oli 10K$, 20K$ rake puhul saad samuti 40% RB + väljakande võimaluse selle 18K$ (BR+RB) peale. Juhul, kui 10+8 juhtumil kannad välja vähem, kui 9k$, saad automaatselt 60% RB.

Tõsiselt, klounide (kinnimakstud prode) ajad on ammu möödas, nüüd loeb RB + feim. Feimi tuleks ka obv jagada muul moel, kui seda on senini tehtud. Ka 5% rake oleks ülihea kasumi teenimiseks ja praegune 10% enamustelt panustelt/võitudelt on röövimine.
                      Sorry dude aga ma olen viimased kuud mänginud pm 10-15% rakebackiga ning ei hädalda. Seega rakeback mind küll ei köidaks, eriti kui turul on paremad rakeback pakkumised. Tuba valin ikka softi ja mängude valiku järgi ning ma söön oma pea ära kui FTP lähipäevil avatakse ning selle traffic taastub aasta lõpuks.

Minu arvates on hetkel FTP-d totaalne 'deadline' kätte jõudnud või hakkamas jõudma. See tähendab, et rahvas on kohanenud uute keskkondadena ja FTP "koduigatsus" on möödumas. Ainus, mis FTP tagasitulekul ta trafficut tõstab on see, et mängijatel on seal rollid ja FTP taastumisel peavad nad korrakski softi sisse logima, et cashout ära teha. Kellel seal rolli ei ole või ei ole olnud on sellest toast täiesti suva ning viimaste sündmuste varjus käivad nad sealt veelgi suurema tiiruga mööda.

Ja miks see vana quote tuli? Nood uudised tollal olidki väga positiivsed (leiti investor) aga nüüd on taaskord aeg edasi liikunud, eelmine istung oli suht infovaene ja mitte midagi ütlev, uus istung on kuu aja pärast ja siiani 0 uudist. Tahaks loota, et tõesti FTP-l on investor olemas aga kas siis tõesti FTP-l ja ka tulevasel investoril ei ole huvi tehagi väikest reklaami/säilitada FTP kaubamärgi väärtus oma tulevasele ärile tulles välja pressiteatega kus ütlevad, et jaa asjad saavad korda aga bürkoraatia võtab aega ja seega võib minna veel kuuke enne kui oleme taas turul.

Ma ei väida, et ta ei tule tagasi või et ta tuleb - ma tõesti ei tea ja ei oska enam mitte midagi arvata. Mulle siiani tundub see nii uskumatu, et suuruselt teine tuba (oli ikka väga suur) kadus päeva pealt turult, infot on täiesti minimaalselt ja mängijate sajad miljondi dollarid "külmutatud". Möödas on varsti kaks kuud ja ikkagi mitte midagi. Puudub täielikult arvamus aga mitte lootus.

Comment

• LuuK
                        Vana Tegija
                        • Dec 2008
                        • 1138

kerge konspiratiivteooria: investorite taga on PS ja nad "ostavad" FTPd kuni selle väärtus on 0.

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

husng arutavad vennad ftp ja starsi erinevuste (+/-) ja rakeback % üle. on ikka tildist unistjaid kül. http://forumserver.twoplustwo.com/18...s-ftp-1080585/

ise olen starsiga juba harjunud
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Mina isiklikult ei usu et FTP üles tuleb, neil on raske leida ja teha leping potentsiaalsete investoritega, sest palju riske on õhus:
                            * ca $150m usakatele välja maksta
                            * ca $60m deposiite, millel ei ole katet
                            * kui FTP üles tuleb tormab enamik regulare oma rolle välja kandma mis on $XXXm
                            * USA valitsuse kohtucase ja sealsed nõuded $XXXm

nii palju kui mina aru olen saanud, siis FTP püüab saavutada USAga kokkulepet, et nende nõudeid ei tuleks, siis oleks ka investorid julgemad investeerima, iseasi, kas annab sellist kokkulepet USAga teha.

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Natuke teemast mööda, aga kas Starsi vastu on ka mingi USA valitsuse rahaline nõue ja kui on, mis sellest on saanud?

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                                Natuke teemast mööda, aga kas Starsi vastu on ka mingi USA valitsuse rahaline nõue ja kui on, mis sellest on saanud?
                                jah on, ei tea mis sellest saanud on. Äkki starsi topicus Tarvi tutvustab teemat?

Comment

Working...