Kasutasin ise sama, minu meelest väga hea pakkumine, kui HEM või PT3 olemas siis võibolla pole nii ahvatlev, aga mina sain oma HEMi sealt nii-öelda tasuta pluus 3 kuud CR. Ja RB eniveis standard 27 prossa.
väga nuts pakkumine imo, regad FTPsse läbi affiliate saad standard 27 %rb+3 kuud cardrunnersi+tasuta HEM, wow (y) päris hea oleks ise nii alustand oleks elu lihtsam olnud...
(ilma sarkasmita kui keegi küsis)
Küsimus selle fastrakeback.com lehe kohta.. Kas ainult uued kasutajad saavad läbi selle regada? Küsimus sellepärast, et näiteks rakebackpros.com lehel saavad ka olemasolevad kasutajad rakebacki taodelda läbi saidi.
E: Mul ka laggis esimest korda eile õhtul ftp.. sõnusin vist ära eelmises postis :D
Küsimus selle fastrakeback.com lehe kohta.. Kas ainult uued kasutajad saavad läbi selle regada? Küsimus sellepärast, et näiteks rakebackpros.com lehel saavad ka olemasolevad kasutajad rakebacki taodelda läbi saidi.
E: Mul ka laggis esimest korda eile õhtul ftp.. sõnusin vist ära eelmises postis :D
ma usun ikka, et olemasolevad kasutajad saavad ka, aga mingi teema on sellega, et kasutaja ei tohi olla näiteks 4 aastat vana vms :D
krt.. minu arust oli see aeg ikka hulga lühem ? Pead ei anna. Igatahes kliki "customer support" ja sealt edasi "rakeback on existing account" ja tee proovi
Comment