FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kilu6
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1305

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
    Siin on mitu korda mainitud, kuidas FTP nöörib iga liigutuse eest.... Kas keegi oskab öelda (või viidata kusagile), kui suur on FTP cashout fee?
    Erinevatel cashimisviisidel erineb, ewalletitel peaks suurem olema. MB vist on 3.5% summast (rakebackist maha siis).

Comment

• nomerlot
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 2233

Selge, tänud. FTP->MB varianti mõtlengi.

Comment

• Cypher0
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 1512

Algselt postitas bubba Vaata postitust
        kas full tildis on võimalik seda vana lobby kujundust ka veel kasutada, too väiksem halli värvi variant :D.

Ei ole minu teada enam.

Comment

• TaistoJ
          Grinder
          • Aug 2010
          • 787

Teema selles, et tahtsin endale teha rakebackiga kasutajat FTP'sse ... Kas on üldse võimalik teha rakebackiga kasutajat, kui mingi suvakas kasutaja on juba varem tehtud?

(Lasin FTP arvutist maha, deletesin cookied ära ja siis kui tahtsin pokkeriprod.com rakeback lehelt FTP alla laadida..siis avanes lihtsalt valge leht. Aka downloadima ei hakanud.)

E: ja dns on korras, FTP kodukas avaneb korralikult. Ta laeks nagu selle lehe ära (all vasakus nurgas ütleb DONE) ja jääb lihtsalt valge leht ett
          Last edited by TaistoJ; 14.08.10, 17:28.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
            Teema selles, et tahtsin endale teha rakebackiga kasutajat FTP'sse ... Kas on üldse võimalik teha rakebackiga kasutajat, kui mingi suvakas kasutaja on juba varem tehtud?

(Lasin FTP arvutist maha, deletesin cookied ära ja siis kui tahtsin pokkeriprod.com rakeback lehelt FTP alla laadida..siis avanes lihtsalt valge leht. Aka downloadima ei hakanud.)

E: ja dns on korras, FTP kodukas avaneb korralikult. Ta laeks nagu selle lehe ära (all vasakus nurgas ütleb DONE) ja jääb lihtsalt valge leht ett
            Kui oled eelnevalt raha peale juba mänginud, siis topelt konto tegemine on keelatud.

Comment

• TaistoJ
              Grinder
              • Aug 2010
              • 787

Sisse-välja pole ma FTP's raha kandnud :)

Comment

• taavi
                Grinder
                • Oct 2008
                • 684

Oled http://rakeback.pokkeriprod.com sisse logitud, kui alla püüad tirida?

Comment

• TaistoJ
                  Grinder
                  • Aug 2010
                  • 787

Pmst firefoxiga sain ma selle alla tõmmatut...panin bonus code ka, aga mil moel saan ma kontrollida, et kas sain ikka rakebackiga accoundi? Ainult siis, kui rakeback aeg käes?

Comment

• taavi
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 684

Pmst firefoxiga sain ma selle alla tõmmatut...panin bonus code ka, aga mil moel saan ma kontrollida, et kas sain ikka rakebackiga accoundi? Ainult siis, kui rakeback aeg käes?
                    3. samm - Saada meile oma info
                    Oluline!

Lõpetuseks palun täida vasakul olev vorm. Kui info on meieni jõudnud, saadame Sulle kinnituskirja. Kui oled selle kirja kätte saanud, oled valmis mängima!
                    Full Tilt Poker kasutajanimi:
                    http://rakeback.pokkeriprod.com/est/...offer-FullTilt

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
                      Krt oli juu reede see päev, kui rakeback peaks laekuma fulltiltrakeback.com-ist ? mulle viimane kanne mingi 26 juuni .. aina koguneb sinna ,aga essugi ei saa kätte.
                      FTP->Cashier->History->Past Transactions

Comment

• lypsja
                        FPP Pro
                        • Oct 2008
                        • 270

kindlasti on sellest kuskil kirjas, aga pole isu läbi lugeda tervet teemat :)

tahtsin eila avada 17 laua ja tuli teade, kus soovitati pöörduda klienditoe poole... kas üle 16 laua saavad pelada ainult väljavalitud? :)) mis FT üldse max laudade arv on?

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas lypsja Vaata postitust
                          kindlasti on sellest kuskil kirjas, aga pole isu läbi lugeda tervet teemat :)

tahtsin eila avada 17 laua ja tuli teade, kus soovitati pöörduda klienditoe poole... kas üle 16 laua saavad pelada ainult väljavalitud? :)) mis FT üldse max laudade arv on?
                          FTP ongi max 16 ja rohkem ei saa keegi mängida.

Comment

• lypsja
                            FPP Pro
                            • Oct 2008
                            • 270

selline tähelepanek veel... kasutan seda uut funktsiooni "esimene vaba seat mis saadaval" laudadesse istumisel... ja vaba koha olemasolul avaneb aknake, kus on vastaste stäkid ja mingi järjekord ning kuskile vahele näitab mind $0-ga... ma algul eeldasin et sinna kuhu mind näitab, pakutaksegi vaba kohta, aga tegelikkus on see, et koha saan hoopis teiste mängijate vahele... kas probleem on selles et mul on määratud laua setingutest alati üks koht ekraaanil kuvamiseks ja "vaba koha otsimise" fiunktioon ning "koha kuvamise funktsioon" ei suuda omavahel infot korrektselt kokku panna? või milles kala?

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

jep ma olen ka sama fenomeni täheldanud ja üsna nukker selle peale, hea oleks kohe näha, kas saan fishi lähedale istuma või mitte...

Comment

• nomerlot
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 2233

Kui peenelt te tableselecti teete?

Mina filtreerin eelkõige players per flop numbri järgi ja pakutakse kui laud välja, siis vaatan, et ei oleks liiga palju käsi per hour ja ei oleks palju short-regulare (colorcode). Kui on palju not-fullstack mängijaid ja /või noted fishe, seda parem.
                                Aga sealt edasi valiv olemine on jätnud mulle tunde, et siis kulutan liiga suure osa ajast selectimise, mitte mängimise peale. Head lauad on nagunii korraliku waiting listiga, ei saa lauakoha suhtes eriti valiv olla.

Või mis te arvate, ma heameelega kuulaks, ehk saab midagi kasulikku kõrva taha?

Aga FTP uus waiting list, mille peale ma alguses pissed off olin... Pärast seda, kui Cypher0 siin teemas tutvustas filteeritud laudade ühist waiting listi võimalust, on see suht nuts.
                                Last edited by nomerlot; 16.08.10, 09:41.

Comment

Working...