Re: FTP punktid (mis nendega peale hakata?)
tõsi, tõsi. eile uurisin kodulehelt veel seda ironmani ja medalite asja ja lõpuks lõpuks vist sain kõigest aru. tuleb välja, et mingile levelile selles challenge'is olen juba varem kvalifitseerund, kuid mulle pole mingit infot selle kohta laekunud. veel parem asja juures on see, et sain teada, et vahepeal saavutatud tase (ja medalid!, mida ma ei teadnudk, et mul oli! ning millel oleks olnud reaalne rahaline väärtus neid realiseerides!) on ära nullitud, kuna kui kasvõi ühe kuu jooksul ei kvalifitseeru isegi pronksi tasemele, siis kaob kõik. siis veel on vastavalt eelmisel kuul saavutatud tasemele freerollid, kus oleks saand mängida, kuid nende olemasolu ja sinna kvalifitseerumine ei tarvitse ka mängijani jõuda. ainus kasu, mis varasemate kuude volüümikusest (antud juhul teine poolaasta) igal juhul jääb, on väike lisa potensiaalsele aastalõpu-boonusele, millele saan piisava detsembris mängimisega saada ja ilmselt siis jaanuaris vabastada. minu mäletamist mööda see boonus on ka ainus osa ironmani programmist, mida uudiskirjades üldse mainitud on, kuid tookord esmapilgul tundus liiga keeruline, et süveneda...
Algselt postitas ranka
Comment