Vana Olympic Online teema. Uus: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/7028-***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • eerik
    Räme Fish
    • Dec 2009
    • 9

Re: Olympic-Online.com avas täna eestlastele uksed iPoker võrku

Algselt postitas eerik
    Huvitav on see, keegi ple proovinud ,aga küll kiruvad juba ;D
    Küll ahistatakse võitjaid j.n.e ;D ;D

Comment

• Svenza
      Svetlana aka Buldooser
      • Oct 2008
      • 3591

Algselt postitas hotcocacola
      ROHVEL
      good one coke

Comment

• Svenza
        Svetlana aka Buldooser
        • Oct 2008
        • 3591

Algselt postitas eerik
        Huvitav on see, keegi ple proovinud ,aga küll kiruvad juba ;D
        Tee deposiit ja mängi paar nädalat. Hoora bonus läbi ja siis avalda ka arvamust. Usu mind, enamus meist on siin ilgete saitide bonuseid läbi hooranud ja teab mis rist ja viletsus see on. Üks järjekordne persenuss ja kammaijaa. Hommikul mõtled, et lakud mõmmikult tuuri pandud meepütist mett, järgmisel päeval aga avastad et butthole on poole suurem ning juba üle poole tunni, tunned perses karu M...i

Comment

• zyxxx
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 453

lol

Comment

• Tylos
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 340

Olen iPokeri v6rgus m2nginud.Kohati laggib r2medalt.Mingist valikust muidugi ei maksa eriti r22kida,suht naljasaidid on need skinnid.Samas,elementaarsel tasemel kannatab m2ngida.
            Tiba teine asi on kuidas sellesse olympicu tuppa suhtuda.Seal m2ngimine tundub kuidagi leim kogu selle hasartm2nguseaduse ja Karu maailmavallutusplaanide juures.Mina laseks selle sitaveolaeva hea meelega p6hja.

Comment

• Svenza
              Svetlana aka Buldooser
              • Oct 2008
              • 3591

Ja siit veel Läti-Aafrika vanasõna: Sööda hunti palju tahad, karu M.nn on ikka suurem!

Comment

• ment52
                Politseidokumendiga kusjuures!
                • Oct 2008
                • 1270

Algselt postitas janek174
                +

Aga ma arvan, et meist, kui mõtlevatest mängijatest (loomulikult on olympicu turundusstrateegija suunatut mittemõtleva gambleri pihta), on neil suht ükskõik. Kui neil õnnestub mingi Volodja, kelle kõrvaltrepikojas kasiino on kinni pandud, oma netikasiinosse meelitada, on see oluliselt suurem võit, kui mingi kohalik pokkeripro oma saidile mängima meelitada. Nii et meie jutt käib siin suure tõenäosusega üksteise pihta ja ei vii lõppudelõpuks mitte kuhugile mujale, kui sinna, et on vaja hakata kasutama ebaausaid võtteid, et kuidagi ära elada.
                Volodja ei jõua üle 50$ reiki maksta kuni ta 1tableb oma depot maha. Olympicule oleks obviously kõige parem klient sinusugune metsik breakeven rakegeneraator. Aga et breakeven rakegeneraator mängiks tuleb neil mingi mõistlik lojaalsussüsteem sisse viia.

See võitjate karistamise probleem on selgelt ülepaisutatud siin teemas. Olympicul ei teki seda muret niikuinii, et grindereid palju rohkem oleks kui fishe, sest eesti pühapäevamängijad "illegaalsetele" saitidele raha kanda ei julge ega oska.

Comment

• eerik
                  Räme Fish
                  • Dec 2009
                  • 9

Algselt postitas Svenza
                  Tee deposiit ja mängi paar nädalat. Hoora bonus läbi ja siis avalda ka arvamust. Usu mind, enamus meist on siin ilgete saitide bonuseid läbi hooranud ja teab mis rist ja viletsus see on. Üks järjekordne persenuss ja kammaijaa. Hommikul mõtled, et lakud mõmmikult tuuri pandud meepütist mett, järgmisel päeval aga avastad et butthole on poole suurem ning juba üle poole tunni, tunned pe**es karu M...i
                  Hahaa, leidsid vale mehe, mina olen poisid kahjuks see, keda ei huvita mingid boonused ega rake (Räägivad ,et kellel ei vea kaardimängus, sellel veab armastuses, kahjuks pean selle vansõna ümber lükkama, sest olen seda kahjuks ca 5aastat järjest kogenud ja võin julgelt väita"et kelllel ei vea kaardimängus, sellel ei vea mitte milleski ;D" PS. ei kehti ilmselt pokkeri kohta set 10 aastat tagasi ei mänginud keskmine Eestlane veel selliseid mänge 8) Mina olen kahjuks see, mille nimel te kõik rabate ;D ;D ;D

Comment

• P2takac
                    Räme Fish
                    • Jan 2009
                    • 2

Algselt postitas Svenza
                    Ja siit veel Läti-Aafrika vanasõna: Sööda hunti palju tahad, karu M.nn on ikka suurem!
                    10p

ja kui juba vingumiseks läks...
                    see inimene kes selle asja disainis pole vist tundigi elus ise mänginud, jubedalt silmadele hakkab see virr-varr

Comment

• eerik
                      Räme Fish
                      • Dec 2009
                      • 9

[quote author=P2takac link=topic=3493.msg168027#msg168027 date=1265849150davai Jüri ja Mari andke minna, ärge kirugr jobud

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Krt ma küll ei usu, et võitjaid mängaid bannitakse. See tunduks liiga utoopia.

Mis puutub aga teemasse, siis raske teema...Ilma RB mängimine KAASAEGSES pokkeris tundub olevat suht enesetapp.
                        Samas tuleb aru saada ka Karust vms Eesti riigist, kui Eesti riigile ei laeku punast krossigi ja pokkeirtubade omanikud naudivad megakasumeid

Mis oleks lahenddus.. Ma tõesti ei tea

Kuid fakt on see, et kui pokker liigub nn standardiseerimise suunas.Tekib 5-6 suurt pokkeirtuba,v2iksed süüakse välja turult.Rakebackiga haktaakse nussima jne
                        Ja kui tekib selline olukord, et igas lauas on juba nitid regularid, siis see mäng on muutunud minu jaoks õudusunenäoks ja tuleb minna tõenäoliselt töötuks kirja panema.

Mis puutub pargi "regularidesse" vms, et keegi siin mainis palju nad teenivad vms Päris huvitav. Vaatasin ise olin 2009 pannud buy innideks ca 60k ja võidud olid olnud ca 120k.
                        Ei oska öelda, aga vb mul oli olnud ka hot run...Vaatsin ka teisi kes pidevalt mängivad. Tugevamad regid on ehk mingi paarkend kilo plussis aasta lõikes. Aga sry paarkend k sellistele vendadele, kelle autoliisingu kuumakse voib juba olla hinnaguliselt paarkend tonni, siis need "megasummad" on lihtsalt mõttetu pinnavirvendus ja keegi sealt rikkaks küll ei saa...
                        Ainult Imre on kohalikelt ME-lt väga edukas olnud

Comment

• Maheaatom
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 958

Algselt postitas zyxxx
                          Stars on kindel, Unibet on kindel, Triobet ma usun ka, sest kõik need firmad on Eestisse suht palju reklaamis investeerinud. See oleks nonsenss kui nad nüüd lihtsalt asja katki jätaksid.
                          KINDEL on asi siis kui taotlused on sisse antud ning need rahuldatud. Seni seda tehtud ei ole ning mitte midagi ei ole KINDEL - me võime vaid spekuleerida milline on mingi konkreetse ettevõtte motivatsioon see litsents hankida ning millised on ta võimalused seda saada.
                          btw, hea vanasõna Svenza :)

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Kas 200% boonus max $600 tähendab seda, et depodes $300+ saan $600se boonuse? Või 200% boonus maksimaalselt $600 deponeeringule?

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas pastilaa
                              Kas 200% boonus max $600 tähendab seda, et depodes $300+ saan $600se boonuse?
                              Mina sain ka nii aru.

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

läksin kodulehele aga silmad hakkavad valutama kui liiga pikalt seda sinist jura vahid. Nats tuhmim võiks asi olla.

Comment

Working...