Vana Olympic Online teema. Uus: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/7028-***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • JanKu
    Olympic Online Esindaja
    • Feb 2010
    • 49

Re: *** Ametlik Olympic-Online.com Teema [OO esindaja: Janku]***

Algselt postitas reggie Vaata postitust
    Milliseid pühalikke rituaale ma pean läbi viima või kelle ees lömitama, et ka rakebacki saada?
    Küsi minu käest! jan.kuik@oc.eu

Comment

• JanKu
      Olympic Online Esindaja
      • Feb 2010
      • 49

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
      Kas Olympicut kuidagi häirib kui ma teen pangakontolt väikse sissemakse, et kohe välja võtta suurem summa ? Niisama ei lase pangakontole välja võtta, esimene sissemakse on tehtud Moneybookersiga.
      Tere!

Ei selline tehing ei häiri meid. Kui sul on tehtud pangalingilt min. deposiit ja soovid kohe peale seda suurema summa välja kanda mille oled eeldatavasti võitnud läbi mängu siis ei tohiks olla mingeid takistusi. kui aga oled deposiidi teinud MB-st ja soovid kohe seda raha kanda pangalingile ilma et sa oleks mänginud siis sellist varianti me ei saa lubada, kuna ülekandetasud kannab siis Olympic.

Parimat,
      Jan

Comment

• JanKu
        Olympic Online Esindaja
        • Feb 2010
        • 49

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        IRW. Nii naljakas, ku JanKu ütleb "rulli õppida" :) Ei midagi halvasti aga kas töövestlusel kasutatakse ka ruleti all sõna rull? :)
        :) Ma olen vist liiga kaua kasiinos töödanud, et vahest lipsavad inside väljendid läbi. Aga ma arvan et enamus saavad aru mis on Jäkk ja Rull :)

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Janku, mis aadressil või kellega ma peaksin suhtlema OO poolt saadetava reklaami SMSide teemal, mulle võivad need SMSid tulla küll, aga ma sooviks, et tuleksid ainult pokkeriteemalised SMSid, skillimängude jackpotid ja autode loosimised jms mind ei huvita, kui sellist eraldamist pole võimalik teha, siis paluksin üldse need SMSi saatmised ära lõpetada, e-mailide jaoks on mul kenasti filter tehtud, et suunduvad vastavasse kataloogi, mida loen siis kui aega on ehk e-mailid ei sega.

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas Rage Vaata postitust
            Janku, mis aadressil või kellega ma peaksin suhtlema OO poolt saadetava reklaami SMSide teemal, mulle võivad need SMSid tulla küll, aga ma sooviks, et tuleksid ainult pokkeriteemalised SMSid, skillimängude jackpotid ja autode loosimised jms mind ei huvita, kui sellist eraldamist pole võimalik teha, siis paluksin üldse need SMSi saatmised ära lõpetada, e-mailide jaoks on mul kenasti filter tehtud, et suunduvad vastavasse kataloogi, mida loen siis kui aega on ehk e-mailid ei sega.
            +1. Siis kui ma Id-kaardi olympsi ära kaotasin, ei saanud keegi muga mingil põhjusel ühendust, valetati veel näkku ka pärast. Kui mingeid automaadipromosid on vaja saata, siis jõuab alati kõik "vajalik" kohale.

Comment

• JanKu
              Olympic Online Esindaja
              • Feb 2010
              • 49

Algselt postitas Rage Vaata postitust
              Tere!

Tundub, et kui Sulle tulevad auto loosimise kohta AMS-d siis need saadetakse kasiinost mitte onlinest. sellisel juhul peaksid pöörduma otse Park Kasiino infosse numbril 1677. kõik see mis puutub online siis, kui sa oled teinud ka eraldiseisva kasiinokonto siis sellisel juhul saad mõlemaid SMS-e nii pokkerist ja kasiinost. Eraldi neid keelate-lubada ei saa. Anna mulle teada kas tahad jätta ainult emaili teel saadetavad uudiskirjad. jan.kuik@oc.eu

Seniks parimat,
              Jan

Comment

• rasmer
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1306

Keegi oskab öelda kus tournament leaderboardi näeb ?

Comment

• JanKu
                  Olympic Online Esindaja
                  • Feb 2010
                  • 49

Keegi oskab öelda kus tournament leaderboardi näeb ?
                  Tere!

Ka Sa mõtled "Turniirimaratoni" leaderboardi? Kui ja siis see on üleval siin http://www.olympic-online.com/est/po...irimaraton-2-2

Kui mõtled mingit muud leaderboardi siis ütle palun täpsemalt millist.

Seniks parimat,
                  Jan

Comment

• rasmer
                    Vana Tegija
                    • Oct 2009
                    • 1306

Algselt postitas JanKu Vaata postitust
                    Tere!

Ka Sa mõtled "Turniirimaratoni" leaderboardi? Kui ja siis see on üleval siin http://www.olympic-online.com/est/po...irimaraton-2-2

Seniks parimat,
                    Jan
                    Tänud selle tabeli eest, kulub ka ära kindlasti. Ma ise vaatasin, et sain jaanuari MTT Leaderboardi eest raha, aga ei suutnud kuskilt tuvastada lõplikku seisu jne.

Comment

• kilu6
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1305

Algselt postitas JanKu Vaata postitust
                      Tere!

Seniks parimat,
                      Jan
                      Vaatasin ka, silma jäi tekst:

Nelja kuu kokkuvõttes koostatakse kogutud punktisummade alusel edetabel, mille 20 parimat mängijad saavad premeeritud 20x$5000 WSOP paketiga.
                      Võbolla saaks täpsustada algoritmi, millega seda üldtabelit peetakse, kas nelja kuu peale 20 turniiri või liidetakse iga kuu tulemused kokku?

Samuti tekitab küsimusi see, et promos toimumise ajaks on toodud 01. veebr kuni 31. mai, aga leaderboardis esikohal oleva mängija parim tulemus on saadud turniirilt, mis toimus 16. jaanuaril. St et promo algusest on juba 1 kuu möödas?

Jaanuari võitja seeria siin (20 paremat):
                      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                      Last edited by kilu6; 02.02.11, 19:53.

Comment

• JanKu
                        Olympic Online Esindaja
                        • Feb 2010
                        • 49

Tänud selle tabeli eest, kulub ka ära kindlasti. Ma ise vaatasin, et sain jaanuari MTT Leaderboardi eest raha, aga ei suutnud kuskilt tuvastada lõplikku seisu jne.
                        Tere!

Exclusive leaderboard, kus loosi läheb 20 WSOP Experience paketti moodustatakse mängija 20-st parimast turniiritulemusest vahemikus 01.02 kuni 31.05.

Jan

Comment

• JanKu
                          Olympic Online Esindaja
                          • Feb 2010
                          • 49

Algselt postitas kilu6 Vaata postitust
                          Vaatasin ka, silma jäi tekst:

Võbolla saaks täpsustada algoritmi, millega seda üldtabelit peetakse, kas nelja kuu peale 20 turniiri või liidetakse iga kuu tulemused kokku?

Samuti tekitab küsimusi see, et promos toimumise ajaks on toodud 01. veebr kuni 31. mai, aga leaderboardis esikohal oleva mängija parim tulemus on saadud turniirilt, mis toimus 16. jaanuaril. St et promo algusest on juba 1 kuu möödas?

Jaanuari võitja seeria siin (20 paremat):
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                          Tere!

Olympicu lehel oli jah üleval veel vana tabel. Praegune peaks näitama 01.02-28.02 vahemiku turniire. Ja üldtabel hakkab tulemusi näitama peale esimese kuu lõppu ehk 1 märts.

Parimat,
                          Jan

Comment

• Roomet
                            FPP Pro
                            • Dec 2009
                            • 211

Kindlasti korduvalt küsitud, ent ei leidnud vastust. Team Elitega liitudes peaksin genereerima 500 dollarit rakei, et saada 30% rakebacki, eksole? Kui palju käsi see eeldab FR 50s? 25s?

Comment

• JanKu
                              Olympic Online Esindaja
                              • Feb 2010
                              • 49

Algselt postitas Roomet Vaata postitust
                              Kindlasti korduvalt küsitud, ent ei leidnud vastust. Team Elitega liitudes peaksin genereerima 500 dollarit rakei, et saada 30% rakebacki, eksole? Kui palju käsi see eeldab FR 50s? 25s?
                              Tere!

Esimesele osale osakan vastata, et jah Elite mängijad peavad genema minimaalselt $500 rake kuus siis saab ka vastavalt kokku lepitud dealile kõrgemat rakebacki. Teise osa kohta, et mitu kätt peaks mängima antud laudades siis on ehk mõni reaalne mängija, kes on seda arvestanud juba, parem vastuse andja.

Comment

• reket25
                                Julm Donk
                                • Sep 2010
                                • 84

Tere,

Sellised küsimused tekkisid: kas softi inglise keelseks ei ole võimalik muuta kuskilt seadete alt? Kas kaardipaki ja laua tausta värvust ei ole võimalik kuskilt muuta?

Comment

Working...