Cake Poker
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Cake Poker
Teema 2+2 vastavasse teemasse.Algselt postitas mislinn Vaata postitustEi ole saanud...lootus kadunud.
Comment
-
Sai ka seda proovitud ja mingit vastust sealt ei tulnud.Algselt postitas taipupole Vaata postitustTeema 2+2 vastavasse teemasse.
Comment
-
sama palju tuleb FPPsid.. tra teab mille jaoks neisl see jama seal siis on...Algselt postitas vennike Vaata postitustranka, palun nyyd seleta.
My Accounti all näen sellist asja
Your FPP Rules:
Ring Games: 0.5 FPP for every $1 in rake.
(example: .25 FPP for $0.50 raked at the table)
Tournament: 3.5 FPP for every $1 in fees.
(example: 1.75 FPP for $0.50 in tournament fees)
ja selle 15-28 FEB promo all on
Earning Frequent Player Points
Ring Games: $1 Rake = 1 FPP
Tournaments: $1 Fee = 7 FPP
kumb siis ?
Comment
-
jaa, ma saan sellest aru, aga kui sa lähed My Account -> Goldspree status ja kerid alla natsa, siis seal on kirjas :Algselt postitas ranka Vaata postitustExtra Gold Chipid, mis teenid 15-28 veebruar antakse sulle alles märtsi esimesel nädalal.
Earning Frequent Player Points
Ring Games: $1 Rake = 1 FPP
Tournaments: $1 Fee = 7 FPP
Comment
-
Emm...cashis alati üheksa kohta olnud ju? FR'i ei mängi, aga imo on küll 9 olnud aegade algusest.Algselt postitas pkmarek Vaata postitustcake pokker nüüd 9 kohaline, huvipärast kiikasin korraks cake pokkerisse ja tegi update ja nüüd ainult 9 kohta
Comment
-
Alates eelmise aasta kevadest on FR 9 kohta, enne oli 10.Algselt postitas CTXrix Vaata postitustEmm...cashis alati üheksa kohta olnud ju? FR'i ei mängi, aga imo on küll 9 olnud aegade algusest.
Comment
-
No nii, täna oli selline bug, et peale 1h mängimist panin lauad kinni, tegin väikese pause ja alustasin uuesti. Kuid üllatus-üllatus, mingi advanced level oli vist vahepeal tekkinud ning ühes lauas ei näinud oma kaarte.
Saatsin supporti ka kirja, eks näis mis vastavad. Kui keegi sellist jama kogenud on, siis tehke siin ka häält. Ma võtan oma rahad välja. Kui ma ise ei näe siis äkki näeb keegi teine....
Pilt kah, alumine vasak laud siis.
Comment

Comment