RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Supsti
    Grinder
    • Dec 2008
    • 863

Re: RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Algselt postitas alaska
    Ei ole, seal on, et iga mängija saab seda ühe korra insta, kui tingimused täidetud. Teine oli see, et punaste kunnide eest preflop saad 10$, kui 100 punkti kogutud, saatsin meili, vaatame mis saab.
    Ma ei tea, aga ma lugesin kuksilt, et need punktid pidid mingis jaanuar-mai ajal tehtud olema ning need, kes tegid sel ajal piisavalt punkte ja nüüd biidi saades saaksid raha.
    Võibolla sain väga valesti aru.

Edit:// Olin väga valesti aru saanud..

Comment

• rohelinekonn
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 3808

Algselt postitas alaska
      Ei ole, seal on, et iga mängija saab seda ühe korra insta, kui tingimused täidetud. Teine oli see, et punaste kunnide eest preflop saad 10$, kui 100 punkti kogutud, saatsin meili, vaatame mis saab.
      et siis kokku 60$ nende punaste kunnide eest?

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Jah.

Ma ei tea, kas sul avaneb see...

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Kahjuks jah, suuresti tänu uuele softile ja Ongame viimaseaja käkkidele, mis mängijaid lausa on minema hirmutanud kohati ning kahjuks tänu sellele suuresti ei ole PokkeriProd.com MEGA promo olnud nii edukas. Isegi paljud vanad Ongame grinderid lahkusid peale uue softi tulekut. Siiski liitujaid promo raames peaks olema kuskil 20 ringis või rohkem isegi, seega järeldan, et paljusi ei huvita turniirid ja antud lisaauhinnad.

Need, kes täna esmakordselt registeerisid ennast turniirile saavad endale ka t-särgi, missiis et turniir ei toimunud. Samuti jääb samaks turniiri edetabeli arvestus. Loodan, et järmistel turniiridel on rohkem aktiivsust

Üks suur miinus asja juures on tegelt see, et vähene aktiivsus ei anna edaspidi meile kaubelda nii häid pakkumisi >:( Plaanis oli RedKingsi abiga tulevikus teha meie mängijatele midagi sarnast nagu Toweris on monthly hand challange jne, eks elame näeme ;D Praegune fist deposiit boonus oli ka ainulaadne, mida pole kuskil näinud 8x boonus + preemia.

Comment

• BuildUp
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2547

Algselt postitas TIGRANO

Need, kes täna esmakordselt registeerisid ennast turniirile saavad endale ka t-särgi, missiis et turniir ei toimunud.
            Juhhei! :D 8)

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Algselt postitas TIGRANO
              Kahjuks jah, suuresti tänu uuele softile ja Ongame viimaseaja käkkidele, mis mängijaid lausa on minema hirmutanud kohati ning kahjuks tänu sellele suuresti ei ole PokkeriProd.com MEGA promo olnud nii edukas. Isegi paljud vanad Ongame grinderid lahkusid peale uue softi tulekut. Siiski liitujaid promo raames peaks olema kuskil 20 ringis või rohkem isegi, seega järeldan, et paljusi ei huvita turniirid ja antud lisaauhinnad.

Need, kes täna esmakordselt registeerisid ennast turniirile saavad endale ka t-särgi, missiis et turniir ei toimunud. Samuti jääb samaks turniiri edetabeli arvestus. Loodan, et järmistel turniiridel on rohkem aktiivsust

Üks suur miinus asja juures on tegelt see, et vähene aktiivsus ei anna edaspidi meile kaubelda nii häid pakkumisi >:( Plaanis oli RedKingsi abiga tulevikus teha meie mängijatele midagi sarnast nagu Toweris on monthly hand challange jne, eks elame näeme ;D Praegune fist deposiit boonus oli ka ainulaadne, mida pole kuskil näinud 8x boonus + preemia.
              Nojah, ega midagi öelda aktiivsuse kohta pole öelda, sest no doubt seal ei kannata mängida hetkel veel, kui läheb soft paremaks tuleb ka inimesi juurde ...

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas leits
                Nojah, ega midagi öelda aktiivsuse kohta pole öelda, sest no doubt seal ei kannata mängida hetkel veel, kui läheb soft paremaks tuleb ka inimesi juurde ...
                Kõik sõltub jah, ise kavatsen edasi mängida 10-12 lauda + Starsi kõrvale 10-12 lauda võtta ;D

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Ma pean veel reklaamiks ütlemaneile, kes ei multitable, et 4 lauda 5max + pokertracker, mittemingeid probleeme softiga. Virxi antud skin on parim, mis mina näinud olen. Ma ülirahul.

Comment

• Marek K.
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 1477

Sellest on tõesti kahju, et korraldatakse nii häid promosid, kuid aktiivsetest huvilistest jääb puudu. Loodame siiski, et asjad peagi muutuvad.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

see trigiano taust meeldis endale ka .. kuid kaardid on nii fcked up .. mulele meeldib tavaline 4 color deck

Comment

• jrgn hell
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 3328

a eelmise korra eest ei saa särki?

he aoleks jõukas higistada :D

ja rohvel kui kõva HU PLO HI/LO on. Teengi väikse projekti, et sel ajal kui ei ftps normaaselt ja olen arvuti taga ja loen foormeid vms, siis lasen samal ajal seda hu cashi. Rake on küll jõhker, aga raha annetatakse ka mõnusalt. Täna ühte venda koorisin 3 korda ja üht 2 korda. Ei sumistatud midagi vastu ära ka ja viimane vend tuli vist lihtsalt tiltama, kui ma hakaksin teda raisedega nussima. Mul oli mingi A K Q 2 ja tüübiga sumistasime 100bb reraiseda sisse, kartsin ikka AAxx vastu näha näha aga mingi doublesuied 68j4 või mingi selline pask. Scoopisin ja tüüp reloadis 50bb ja kui flopp tuli mulle rida, no low possible, siis reraises ka kuniks allini, airiga, siis tõmbas nahhui

lahe mäng

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas jrgn hell
                          a eelmise korra eest ei saa särki?
                          Saad ikka aga seda alles turniiri ja promo seeria lõpus.

Comment

• rohelinekonn
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 3808

teen omaha turnat ja ei saa lauda teha väikseks. Standart?

Comment

• Marek K.
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1477

Algselt postitas rohelinekonn
                              teen omaha turnat ja ei saa lauda teha väikseks. Standart?
                              jah, omahas ei saa.

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

Algselt postitas rankapoeg
                                jah, omahas ei saa.
                                tra oleks teadnud poleks võtnud seda turnat, mõtlesin et võtan cashi kõrvale harjutamiseks. Ma ei saa aru miks see on vajalik nüüd.

Comment

Working...