RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • levis
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1557

Re: RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Algselt postitas Supsti
    Tekkis küsimus redkingsi ja üldise ongame kohta, kas sharkscope ei kuva KÕIKI turkasid.. Olen 80 turkat ära mänginud, aga sharkscope näitab 37..
    Peaks ikka kuvama, mis ei tähenda, et selles 101% kindel saab olla. Aga sellist suurt vahet küll tulla ei tohiks. Kas siis mingid X turkad sul, et ei lähe arvesse või vaja lihtsalt oodata veidi.
    Samas uuema softiga seoses on kõik võimalik :D

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas gerd84
      heia:) mul oleks janar rk või tigranole üks palve või soov vms_:) et ma liitusin läbi pokkeriprode võtsin selle 500 boonuse ,aga viimane 100 on juba lahti vabastamisel ,et midagi nagu siin olen lugend ,et läbi pokkeriprode liitunutel on edaspidi ka võimalik saada norm rakebacki ,no mängiks redkingsis heameelega edasi ,aga nad annaks vist mulle 10 prossa rakebacki siis parem lähen järgmisse ongame tuppa ,aga heameelega oleks ühes toas aind ,et ehk saab läbi teie mingi normaalse rakebacki oleks väga tänulik ,kui saaks midagi uurida ,sest arvan ,et nädalõpuks on mul boonusega kõik
      Edastasin Teie soovi TIGRANO'le ja ta peaks Teiega ühendust võtma. Aega ma paraku ei oska öelda, kuna ta hetkel naudib suve. Homme peaks need suvised ilmad lõppema :P

Comment

• Supsti
        Grinder
        • Dec 2008
        • 863

Algselt postitas levis
        Peaks ikka kuvama, mis ei tähenda, et selles 101% kindel saab olla. Aga sellist suurt vahet küll tulla ei tohiks. Kas siis mingid X turkad sul, et ei lähe arvesse või vaja lihtsalt oodata veidi.
        Samas uuema softiga seoses on kõik võimalik :D
        Njah.. Pm praegu vaatasin, et viimased turkad on 29. juulil kuvanud.. Ei tea, mis kamm sellega on.. Mängin 5+0.5$ 1 table Sng.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas gerd84
          heia:) mul oleks janar rk või tigranole üks palve või soov vms_:) et ma liitusin läbi pokkeriprode võtsin selle 500 boonuse ,aga viimane 100 on juba lahti vabastamisel ,et midagi nagu siin olen lugend ,et läbi pokkeriprode liitunutel on edaspidi ka võimalik saada norm rakebacki ,no mängiks redkingsis heameelega edasi ,aga nad annaks vist mulle 10 prossa rakebacki siis parem lähen järgmisse ongame tuppa ,aga heameelega oleks ühes toas aind ,et ehk saab läbi teie mingi normaalse rakebacki oleks väga tänulik ,kui saaks midagi uurida ,sest arvan ,et nädalõpuks on mul boonusega kõik
          Lähen kahjuks täna väikesele kalastus reisile, kust tulen tagasi pühapäeval ja momendil ei ole ka Janarit RK kätte saanud, seega arvan, et kõikidel kellel boonused otsa saamas või mõni muu probleem jne, saame esmaspäeval probleemi lahendatud, kui just Janar RK foorumis ei ole suutnud ennem aidata.

Samuti plaanige ikka osaleda pühapäevasel PokkeriProd.com MEGA turniiril

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas Supsti
            Njah.. Pm praegu vaatasin, et viimased turkad on 29. juulil kuvanud.. Ei tea, mis kamm sellega on.. Mängin 5+0.5$ 1 table Sng.
            Ongamest vist raskem infot kätte saada ehk sellepärast ka info ei ole nii täpne. Cashi kohta pole üdlse õiget infot kuskilt saada.

Comment

• BuildUp
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2547

Tra mis toimub? >:( ??? Istun lauda, teen max buyini ning näitab 0 $ lauas ja mängida ei saa. On igasugust jama olnud, aga selline asi hakkab juba tõsiselt üle viskama. >:(

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

Küsimus satelliit turniiride kohta.

kui ma võidan pileti sateliit turniirilt ja pärast võidan veel ühe pileti samale turniirile kas ma saan siis teise turniiri eest raha või saan lihtsalt pileti varru järgmiseks samaks turniiriks?

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

teine küsimus veel.

kas ongame võrgus 6max turnasid ka on ja kas nad on kuidagi erinevalt märgistatud, praegu ei ole silm ühelegi peale hakanud

Comment

• CTXrix
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 689

Algselt postitas ESTPatrick
                    teine küsimus veel.

kas ongame võrgus 6max turnasid ka on ja kas nad on kuidagi erinevalt märgistatud, praegu ei ole silm ühelegi peale hakanud
                    On, vähe, märgistatud lihtsalt "Shorthanded".

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

ma olen n2ind turnbasid j2rgmides ruumids: "love u pokker 6max tussud"

Comment

• Marek K.
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1477

Algselt postitas ESTPatrick
                        teine küsimus veel.

Jep shorthanded turnasid on ning nagu öeldud siis on turna nimetuses kirjas, et kas shorthanded või SH. Sateliitide koha pealt ei oska öelda, sest ise pole korraga tavaliselt mitut sateliiti võitnud, kuid vaevalt et saab seal cashi.. pigem arvan, et saab mitu ticketit.. like võidad 100+8 turnale ticketi, siis sellega saad any 100+8 turnale regada ja kui ühe ära mängid saad teisele ka. Kunagi vähemalt oli nii, ilmselt siiski praegu ka.

Aga jah, kõik turnad on ongame võrgus hetkel jube head, sest turnal on ikka täitsa mõnusad fishid ja suht lahedad keskmisest väiksemad fieldid ka, nii et ei pea ennast pikki tunde piinama. Samas on ka turnade lobby väga mõistlikuks tehtud. Olgu see soft, mis ta muidu on aga jah turnade jaoks sitaks hea, mulle meeldib.

Comment

• urmo1
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 330

Algselt postitas rankapoeg
                          Jep shorthanded turnasid on ning nagu öeldud siis on turna nimetuses kirjas, et kas shorthanded või SH. Sateliitide koha pealt ei oska öelda, sest ise pole korraga tavaliselt mitut sateliiti võitnud, kuid vaevalt et saab seal cashi.. pigem arvan, et saab mitu ticketit.. like võidad 100+8 turnale ticketi, siis sellega saad any 100+8 turnale regada ja kui ühe ära mängid saad teisele ka. Kunagi vähemalt oli nii, ilmselt siiski praegu ka.

Aga jah, kõik turnad on ongame võrgus hetkel jube head, sest turnal on ikka täitsa mõnusad fishid ja suht lahedad keskmisest väiksemad fieldid ka, nii et ei pea ennast pikki tunde piinama. Samas on ka turnade lobby väga mõistlikuks tehtud. Olgu see soft, mis ta muidu on aga jah turnade jaoks sitaks hea, mulle meeldib.

proovisin ka täna turnasi alustasin buy in 54 $ 3k$ gtd mingi pool tundi tagasi ja 10 min tagasi võtsin champinship 250 k $ gtd turna lahti ja mõlemad katkestati ära,taaskord näitab ongame oma taset.

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

mängiusin 10 000 vip guarnateed ja frozen:P

Comment

• BuildUp
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2547

Kavatsen ka täna turnasid proovida, sest cash on täiesti välja surnud. Uskumatu lihtsalt. Varem pole sellist asja olnud, et pühapäeva õhtul on 4 lauda ainult cashis.

Soft crushis ka.

Comment

• EGERT
                                Vana Tegija
                                • Mar 2009
                                • 1042

seda laudade väljanägemist saab ka kuskilt muuta ?
                                tirisin just ja liiga kirju nende mehikeste kujudega imo

Comment

Working...