Sa ei saa võtta uut boonust kui vana pooleli on imo.
Supportist küsisin, öeldi, et enne tuleb vana lahti mängida ja alles siis aktiveerub uus. Aga neid ei saa 100% uskuda muidugi, mis nad oma toa kohta räägivad...
Oota misasja, panin 334 dollarit cashoutima, ja praeguseks hetkeks on in process ja MB kontole on 80 dollarit saadetud. All day, all night, what the fuck?
//AA, sain infi, pean dokumendid saatma neile, vahetpole, et kuu aega tagasi saatsin juba.
Thank you for your email. My name is Rui and I will reply on behalf of the Management of 888poker.
Lauri, we have now located the missing funds of $285 USD and, since your account with us is closed, we have requested a cash out for this amount to be sent back to your Moneybookers account.
Your cash out will be processed in 3 days and should reach your Moneybookers account in 1 to 2 business days after processing.
I trust that this solves this issue. I wish you all the best in your future endeavours.
Krt. norm koht see 888. Kuu aega aja taga oma raha. Aga ainult lubadused. Täna helistasid ja vabandasid ning ,et ma veel ootaks. Ja nüüd peale kõnet ilus kiri postkastis, et konto kinni ja nägemist..... Ma ei oska midagi lisada:)
888 lahendus: Paneme konto kinni. Pole kontot pole meil probleemi enam!
Ps. Ei ole konto sulgemise osas selgust saanud. Ei huvita kah.
Kellegil korralik handsample NL10 ka on? Kes on nl10 suuremad võitjad ja kui palju nad võitnud on? Krt datamineda enam 888 vist ei saa? Mul handgrabber olemas, aga ei tööta enam.
Mul oli kunagi pacificus konto, aga 888s kontot veel ei olnud. Nii,et kui sul pacificu aegadest konto, siis võid vast uue teha ja sinna rb peale sebida. Variant on lasta ka vana konto kustutada ja siis uus teha, nii peaks ka vist saama.
Comment