*** Party Poker rakeback, ülevaade, kommentaarid ja probleemid ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tolmuahv
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 2502

Re: Partypokker

Algselt postitas Ahangama
    Keegi Partys NL10 mängib? saab seal shortide vahel kasumit ka teenida üldse? soovitusi?
    Ma mängisin mingi aja, sai küll kasumit teenida. Kasuta Partys donky-hunt funktsiooni. Iga debiilik pane buddy listi ja note kirja, miks debiilik on. Hiljem otsi searchiga neid taga.

Ise kandsin eile õhtul just Partyst oma bankrolli välja. Anti mõni aeg tasuta kätte, tagusin NL25 ja SNG-sid. Kui Partys bonuseid ei ole parasjagu, siis on üsna pointless koht. Soft crashab tihti, tase pole kõige halvem ja rake on väga kõrge. Aga ma kahtlustan, et nad saadavad mulle varsti jälle mingi bonus offeri. Eelmine töötas välja mõlema jaoks, nemad andsid 210 USD cashi, mina maksin neile diili käigus ca. 1000 USDi rake ja võtsin 850 kasumina välja. Mõtlesin tegelikult 600 välja kanda, et Starsis 1st deposit teha, aga nad suutsid mind närvi ajada: Cash-outi lasevad ainult sellele kontole teha, kust on enne deponeeritud. Väitsid, et ma ei ole deponeerinud. No fuck. Siis läksin "deposit" lehele ja seal kohe kõik krediitkaardi andmed ja kõik olemas, kliki ainult "deposit" ja korras. Pidingi 25 dollarit deponeerima, et oma 850 välja saada. Täna uurin HEMi upgrade + SNG Wizardi ostmise võimalusi ja ilmselt teen Starsi esimese depo.

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Algselt postitas Raido428
      Shortide Nitide pealt teenidki. Ise pead loosemalt mängima.
      ideaalne restept bustoks minemiseks.. shorti nitide vastu mängides peab ikka teadma mis teed..

otsi badbeat topicust üles link sellisele lihtsamale seletusele mida shortstackeritega teha...

Comment

• muhkLionu
        Grinder
        • Jan 2009
        • 522

Algselt postitas Rage

otsi badbeat topicust üles link sellisele lihtsamale seletusele mida shortstackeritega teha...
        (Ma oletan, et..) Enamasti eeldavad sealsed soovitused otsese füüsilise kontakti olemasolu.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Algselt postitas muhkLionu
          (Ma oletan, et..) Enamasti eeldavad sealsed soovitused otsese füüsilise kontakti olemasolu.
          tegelt ma küll mõtlesinj seda kerget juhendit:

http://foorum.pokkeriprod.com/index.....html#msg67911

Comment

• Ahangama
            Klubi Liige
            • Jul 2009
            • 615

Algselt postitas tolmuahv
            Soft crashab tihti, tase pole kõige halvem ja rake on väga kõrge.
            Milliste tubadega võrreldes tase partys parem on? :) Fishe vahel ikka leidub aga üldiselt väheks jäänud, kõik tsipsid tuleb ikka välja teenida. cashout direct to bank toimis mul küll, bookerisse kandmisel nõudis depot.

Comment

• krayzie
              Grinder
              • Oct 2008
              • 706

nl4 jaoks on kõik toad ühesugused

Comment

• Sonsu
                Julm Donk
                • Jul 2009
                • 83

Mul küsimus, kuida partys raked handi arvestatakse. Seal on kirjas, näiteks NL10 tuleb 530 raked hadi teha, et saada 10 punkti. Kui suurelt pean mina potis osalema, et see mulle kirja saaks?

Tänud

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Algselt postitas Sonsu
                  Mul küsimus, kuida partys raked handi arvestatakse. Seal on kirjas, näiteks NL10 tuleb 530 raked hadi teha, et saada 10 punkti. Kui suurelt pean mina potis osalema, et see mulle kirja saaks?

Tänud
                  Partys on 'cards dealt' järgi. Ehk siis igakord kui sa kaardid said ja see jaotus floppi nägi, on raked hand kirjas. NL10-s kaugelt üle poolte käte siis.

Comment

• Sonsu
                    Julm Donk
                    • Jul 2009
                    • 83

Partys on 'cards dealt' järgi. Ehk siis igakord kui sa kaardid said ja see jaotus floppi nägi, on raked hand kirjas. NL10-s kaugelt üle poolte käte siis.
                    Kindlasti on rumal küsimus, aga teisti ei saa kindel olla, kui tuleb küsida. Sinu vastusest saan jälle kahte moodi aru. Kas "see jaotus floppi nägi" tähendab ikka seda, et ka mina flopi actionis osalen. Või läheb ka arvesse minu folditud käsi, kuid mäng ise jõudis flopini. Küsin, kuna ma näen floppi suhteliselt harva (hetkel NL5), kuna kas ees on väga tihti raise või folditakse minu tõeste peale, mille tõttu ei jõua tihti flopini, aga punkte samas tuleb. Tabeli järgi vajan 10 pkt saamiseks 700 raked hand´i. Ühe sessi ajal mängin nii 1000-1200 kätt ja puknte saan 10-20.

Comment

• vapsik
                      Klubi Liige
                      • Apr 2009
                      • 5462

Algselt postitas Sonsu
                      Kindlasti on rumal küsimus, aga teisti ei saa kindel olla, kui tuleb küsida. Sinu vastusest saan jälle kahte moodi aru. Kas "see jaotus floppi nägi" tähendab ikka seda, et ka mina flopi actionis osalen. Või läheb ka arvesse minu folditud käsi, kuid mäng ise jõudis flopini. Küsin, kuna ma näen floppi suhteliselt harva (hetkel NL5), kuna kas ees on väga tihti raise või folditakse minu tõeste peale, mille tõttu ei jõua tihti flopini, aga punkte samas tuleb. Tabeli järgi vajan 10 pkt saamiseks 700 raked hand´i. Ühe sessi ajal mängin nii 1000-1200 kätt ja puknte saan 10-20.

Bolditud osa on õige.

Comment

• Sonsu
                        Julm Donk
                        • Jul 2009
                        • 83

Tänud.
                        selge, siis on hea, saab odavamalt :P.

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

Üldiselt on NL5 PartyPokeri rakeback süsteem täiesti null. Alates NL25 antakse natuke punkte ka ja 10-20k kätt mängides saad osta poest 150 dollarise bonuse, et see omakorda lahti mängida. Sel juhul tuli vist rakeback 17% lähedale.

NL5 tasemel peaks rakeback tulema kõvasti alla 5%. Ehk siis PP-s mängides on kogu rõhk mängul endal, rakeback on ebaoluline.

Comment

• Sonsu
                            Julm Donk
                            • Jul 2009
                            • 83

Ma olen nüüd 10k kätt mänginud ja 2 osa boonusest lahti saanud. Eks ta visalt tuleb, aga abiks ikka. Nüüd on partys ka mingi reaalne rake back, kuna ma enne sellega kokku pole puutunud, siis tahaksi teada, kuidas selle tagastamine käib? Kas kogutud rake kantakse automaatselt kontole (kuskilt lugesin, et uuendatakse kord kuus) või pean selleks midagi kuskil vajutama. Ma ei oska küsimust õieti vpormistada,kuna asi minu jaoks uus :P. Kuid loodan, et saate aru, mida ma mõtlen.

sonsu

Comment

• tolmuahv
                              Klubi Liige
                              • Feb 2009
                              • 2502

Mina pidasin silmas seda osa, mida oma party pointide eest nende poest osta saad. Seal on isegi % ära toodud. Aga vist mingid affiliated pakuvad ka päris rakebacki, vähemalt hotcoca kunagisest postist jäi mulje. Uuri temalt.

Comment

• Sonsu
                                Julm Donk
                                • Jul 2009
                                • 83

Mina pidasin silmas seda osa, mida oma party pointide eest nende poest osta saad. Seal on isegi % ära toodud. Aga vist mingid affiliated pakuvad ka päris rakebacki, vähemalt hotcoca kunagisest postist jäi mulje. Uuri temalt.
                                Seda punktide eest ostmist ma tean, kuid seal on nüüd jah päris rake back ka. Ma usun, et rake tagasi saamine on samamoodi nagu mujal, aga kuidas mujal on ?

Comment

Working...