*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dnbftw
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1808

Re: *** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Vandalar võiks miski uurimistöö teha PokerStarsi ausast mängust ja ranka nt. selle pokkeriprode lehele postitada, lase käia :)

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Pole minu ala- minu ala on täiesti pohhuilt küsimusi püstitada.

Comment

• Dnbftw
        Pokkerihai
        • Jul 2010
        • 1808

Hüpoteesi mees. Lootsin, et sul huvi sellega tegeleda ja saaksid ehk lõpuks omale vastuse, et online pokker ei ole rigged(obv on).

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

See jutt, et online pole rigged on sama üheülbaline ja naiivne väide, kui see, et: "kõik mängud ja online pokker on rigged". Loomulikult kõik ei ole rigged, kuid süsteemis ei saa vigu absoluutse kindlusega välistada ja samuti on tihtipeale ka piisav motiiv riggemiseks + igasuguseks muuks scammimiseks olemas.

Comment

• Dnbftw
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 1808

Eks jah, kood ei suuda olla kunagi nii juhuslik kui live diiler.

Comment

• Kakahirmutis
              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
              Eks jah, kood ei suuda olla kunagi nii juhuslik kui live diiler.
              videot ei vaadanud? tulistavad footoneid kuhugi mis tekitab täieliku randomi ju :)

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Minu poolest võivad nad videos ükskõik mida näidata. Minu jaoks nt. ei anna see mulle mingeid garantiisid ega kinnitust, et asi turvaline on, et kuskil videos näitab luku taga olevat serveri parki. See on lihtsalt üks luku taga olev serveri park ja täpselt nii nagu filmis on võimalik igasugust teemat näidata võib pokkerituba ka midagi näidata. Kui sellise video põhjal mingi rng või pokkeritoa softi turvalisuse kohta järeldusi hakata tegema, siis võiks samahästi ka nt. suvalist tuff fishi videot õppevideona kasutada või mõnda Hollywoodi filmi enesekaitse õppimiseks. Ma ei väidagi nagu neil ei oleks tipp tehnika ja tõenäoliselt nad on üsna hästi enamuse asju kenasti kinni lappinud jne jne, kuid ma väidan, et mingi videot ei saa aluseks võtta selliste väidete kohta, et kõik väga viis ja turvaline jne- selleks oleks ikka midagi enamat vaja- nt. mingi autentimise meetod vms asi, mis avatult võimaldaks kõigil veenduda erinevate pokkeritoa turvalisust ja tehnoloogiat puudutavate asjade nö. autentsuses. Kõige lähemal sellele ongi ise näpuga järge ajada ja vaadata, et kellegi ROI-is ja stattides mingeid anomaaliaid ei esineks, kuid võiks ka pokkeritoa enda poolt mingi tehnoloogia või mõne erapooletu osapoole poolt olla.
                Varem piisas ju ainult sellest, et tuba viskas mingi reklaami üles, et neil on maailma parim ja turvalisim :D- kus ta siis on lol? Kõigil oli ju selline väide varrukast võtta ja kõigil olid mingid gif-id ja jpeg-d Kahnawake Gaming Commissioni logoga, mis pidi näitama, et softile on ülevaatus tehtud. Samas keegi ei saa kontrollida neid kontrollijaid ja nagu välja tuli oligi seal korvitäis vilju mädanema läinud.

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

Galfond, Amundsgard, Fitzgerald, Shorr, and Others Comment On PokerStars Rake Increase:

Phil "OMGClayAiken" Galfond, Ola "Odd_Oddsen" Amundsgard, and others offer their opinions on the PokerStars rake increase announcement.

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                    Minu poolest võivad nad videos ükskõik mida näidata. Minu jaoks nt. ei anna see mulle mingeid garantiisid ega kinnitust, et asi turvaline on, et kuskil videos näitab luku taga olevat serveri parki. See on lihtsalt üks luku taga olev serveri park ja täpselt nii nagu filmis on võimalik igasugust teemat näidata võib pokkerituba ka midagi näidata. Kui sellise video põhjal mingi rng või pokkeritoa softi turvalisuse kohta järeldusi hakata tegema, siis võiks samahästi ka nt. suvalist tuff fishi videot õppevideona kasutada või mõnda Hollywoodi filmi enesekaitse õppimiseks. Ma ei väidagi nagu neil ei oleks tipp tehnika ja tõenäoliselt nad on üsna hästi enamuse asju kenasti kinni lappinud jne jne, kuid ma väidan, et mingi videot ei saa aluseks võtta selliste väidete kohta, et kõik väga viis ja turvaline jne- selleks oleks ikka midagi enamat vaja- nt. mingi autentimise meetod vms asi, mis avatult võimaldaks kõigil veenduda erinevate pokkeritoa turvalisust ja tehnoloogiat puudutavate asjade nö. autentsuses. Kõige lähemal sellele ongi ise näpuga järge ajada ja vaadata, et kellegi ROI-is ja stattides mingeid anomaaliaid ei esineks, kuid võiks ka pokkeritoa enda poolt mingi tehnoloogia või mõne erapooletu osapoole poolt olla.
                    Varem piisas ju ainult sellest, et tuba viskas mingi reklaami üles, et neil on maailma parim ja turvalisim :D- kus ta siis on lol? Kõigil oli ju selline väide varrukast võtta ja kõigil olid mingid gif-id ja jpeg-d Kahnawake Gaming Commissioni logoga, mis pidi näitama, et softile on ülevaatus tehtud. Samas keegi ei saa kontrollida neid kontrollijaid ja nagu välja tuli oligi seal korvitäis vilju mädanema läinud.
                    Sa räägid sellist juttu, kuna sa ei ole suutnud pokkeris läbilüüa. Võtad ikka igat biiti südamesse ja süüdistad ükskõik mida/keda aga peeglisse ei vaata. Sa võrdled praegu mingeid random urkatubasid kohaga, mis eksisteerinud 13+ aastat ja pidevalt laineneud.
                    Pole mingit põhjust, miks peaks PokerStars eelistama kedagi kellegi vastu.

Kui sa oleksid tänaseks päevaks Nl200 reg ütleme ja teeniksid solid profitit aastaringeselt. Arvan, et siis oleks su vaated kapitaalselt teised.

// Ise ka pole pokkeris läbilöönud, et seda ei väida :D

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Hmm, siis on sinu väide sama ebapädev nendel samadel põhjustel ju. Isegi, kui ma sitaks teeniksin, siis ma tooksin täpselt samad argumendid ja kahtlused välja just sel põhjusel, et tegu on tehnilist laadi asjadega, mitte lihtsalt sooviga millegi kallal niisama nokkida. Kui nt. üks käsi on rigged ehk mingi cooler kellegile organiseeritud, siis ei paistaks see miljoni käe seest statistilelt mitte kuskilt otsast välja. Seega tavalisel mängijal puudub võimalus kuidagi kindlaks teha, kas kasvõi see üks ja ainus suur suckout, mille ta kuskil sunday millil või HU cashis sai, oli nö päris või organiseeritud cooler. Selleks võiks olla mingi autentimis-meetod, et seda hiljem kinnitada ja kindlaks teha saaks. Puhtstatistiliselt aga üks või kaks coolerdatud kätt ei oleks piisavalt suur anomaalia. Sellepärast ongi, et rng võib super korralik ja õige olla, aga see ei välista seda, et vahest mõnda kätt nö. käisest ei saaks mängida. Ma ei olegi kunagi ütelnud, et just nii käibki asi, ma lihtsalt toon välja ühe nõrga koha, mis IMO eksisteerib ja mille puhul inimestel ei ole peale heausklikkuse ja usu pokkeritoa vastu, mitte mingisugust moodust ega garantiid, mis võimaldaks neil sellise asja toimumise korral seda kindlaks teha ja kontrollida.
                      Last edited by Vandalar; 05.11.14, 16:00.

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                        Hmm, siis on sinu väide sama ebapädev nendel samadel põhjustel ju. Sa räägid hoopis mingist mindseti asjast ju.
                        Mkm.

Comment

• Dnbftw
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 1808

Player search ei vunka, tegin softile resa, töötas, siis aga jälle ei tööta. Cashier jne avaneb, seega netiprobleem pole. Ei ava lobbyst kah seda paneeli. :(
                          Last edited by Dnbftw; 06.11.14, 13:45.

Comment

• vivo111
                            Räme Fish
                            • Feb 2014
                            • 20

Hirmus isu tuli seda micromillion-t taguma hakata aga deposiiti tegema hakates tuli mingi teade, et minu kontoga mingid turvaprobleemid ja sissekande võimalusi piiratud. Valikusse jäid skrill, neteller ja mingi muu iba. Milles keiss ? Saatsin supporti kirja aga lubatud 24 tunni jooksul vastatud siiski ei ole.

Comment

• vivo111
                              Räme Fish
                              • Feb 2014
                              • 20

Väga äge. Eelmine jama lahendati 3 päevaga, saatsid vigases eestikeeles kirja, et kõik korras kuid mis teema oli seda ei avalikustatud. Olgu! Täna tahtsin veits rahasid liigutada ja hopsti, seostatakse mind kasutajaga ''Da_Troubled'' ja jälle midagi teha ei saa (ei leidnud kuskilt nende poolt nimetatud kasutaja olemasolu). Käivadki niimoodi peedistamas ?

Comment

• Micro Grinder
                                Räme Fish
                                • Jan 2013
                                • 13

Tervist,

on plaanis ca 1 kuuks põhjamaadesse rändama minna ja sooviks ka seal olles väheke graindida. Kas sellest peaks ka Pokerstarsi supporti kirjutama ja küsima luba ... või on selline asi vabalt lubatud? Oleks päris nõme kui seepärast konto ära kümutatakse, aga arvestades viimase aja Amaya asju siis mine sa tea... Kui keegi sellest asjast väheke jagab, siis oleksin väga tänulik kui infot jagaksite. Vabandan ette, kuna minu puhul on tegemist ikkagi hobimängijaga ja bankroll on piisavalt suur, et valus oleks seda kaotada.

Kunagi oleks nagu kuskilt kuulnud, et välismaal ei tohi mängida, seepärast see küsimus tekkiski. Aga Starsi kodulehel rohkem infi vist selle kohta ei leia kui punkt 5.10 ja ega sellestki hästi aru ei saa. Link: http://www.pokerstars.ee/poker/room/tos/

Ette tänades! :)

Comment

Working...