*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Huuvitav. Sa mõtled seda kui lobby on lahti ja minimized selle samal ajal kui lauad lahti. Siis jookseb kokku?

Kui nii, siis ma kirjutaks supporti ://

Comment

• supernova66666
      Grinder
      • Nov 2012
      • 732

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Reggina ja teised, kas te olete joogipeal või miks ühelegi meilile juba Laupäevast saati vastust ei tule?

Comment

• estdonk
        Õpihimuline Mängur
        • Sep 2011
        • 450

Pole kunagi .ee supporti kasutanudki. saada .com-ile oma küsimus, vastus poole tunniga käes. Või lisa Urgent! veel pealkirja.

Comment

• Cypher0
          Pokkerihai
          • Jan 2010
          • 1512

Algselt postitas estdonk Vaata postitust
          Pole kunagi .ee supporti kasutanudki. saada .com-ile oma küsimus, vastus poole tunniga käes. Või lisa Urgent! veel pealkirja.
          Btw kui sa .com saadad oma meili, siis lisatakse vastuse lõppu lõik, kus soovitatakse kiirema reageerimise jaoks kasutada .ee aadressi.

Comment

• estdonk
            Õpihimuline Mängur
            • Sep 2011
            • 450

Seda ma küll kunagi tähele pole pannud. Ja vaatasin vanu kirju, kuskilt ei leidnud sellist rida. Huvitav kuidas .ee support kiiremini suudab reageerida oma paari inimesega kui kordades suurem .com support.

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

Algselt postitas estdonk Vaata postitust
              Seda ma küll kunagi tähele pole pannud. Ja vaatasin vanu kirju, kuskilt ei leidnud sellist rida. Huvitav kuidas .ee support kiiremini suudab reageerida oma paari inimesega kui kordades suurem .com support.
              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• widescreen
                Grinder
                • Dec 2010
                • 579

Algselt postitas portlane Vaata postitust
                Pokerstars ei lae ära. Teise arvutiga saan ilusti pokerstarsi,
                aga selle arvutiga millega vaja mängida on, sellega ei saa.
                Kontrollisin internetiühendust, aga viga on milleski muus.
                Oskab keegi aidata?
                ''run as admistrator''

Comment

• Tupsik
                  Klubi Liige
                  • Mar 2009
                  • 497

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                  mul ei näidanud rit hemis kaarte, aga ev oli ok. herrjanks kirjutas, et tal evd ei näita õigesti. see oli ca kuu aega tagasi mul.
                  Tänud info eest.

Proovisin ka ise järgi - ei näita kaarte ja ka EV tulemus oli sama mis võitude oma(et ei näidanud).
                  Ehk mingi beta versioon aitaks, hetkel 1.12.10b

Comment

• Priidix
                    240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                    • Jun 2009
                    • 2839

Mul 1.13.01, see peaks kõik EV asjad õigesti tegema

Comment

• Tupsik
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 497

Algselt postitas Priidix Vaata postitust
                      Mul 1.13.01, see peaks kõik EV asjad õigesti tegema
                      Suured tänud, proovin järgi.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Kellegil veel Easy Seat, Session Mode kasutades lambist sessiooni ära lõpetab nii et peab uuesti Easy Seati sisse lülitama, sest kõik waitlistid on sellega ka automaatselt kadunud nagu ma aru olen saanud?
                        Ning millal on oodata Easy Seati bug'i, kus ükski säte peale ES-i sulgemist alles ei jää, kõrvaldamist?
                        Edit: Peale tänast update tundub, et ES mäletab sätteid :)
                        Last edited by Vandalar; 21.03.13, 14:40.

Comment

• Ballahollic
                          Õpihimuline Mängur
                          • Mar 2011
                          • 388

Pokerstarsis on piirkondlikud turniirid. baltikumi pokkeriliiga divisjon 2. Mis need täpsemalt on?

Comment

• Cypher0
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 1512

Algselt postitas Ballahollic Vaata postitust
                            Pokerstarsis on piirkondlikud turniirid. baltikumi pokkeriliiga divisjon 2. Mis need täpsemalt on?

Comment

• Vandalar
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3577

Selline probleem, et Easy Seat kipub ennast ise välja lülitama. Ikka väga masendav, kui keset sessi avastad, et lauad on avamisega poole peal alles ja pead uuesti ennast waitlistidesse lisama hakkama- järjekorra lõppu- raisatud aeg.

Comment

• Sheik(se7en)
                                Räme Fish
                                • Mar 2013
                                • 6

Tervist.
                                Mul siis selline küsimus ,et kui ma pole kordagi ühtegi sissemakset teinud pokerstarsi ja soovin väljamakset teha.
                                kuidas peaksin käituma.Sooviks paarsada dollarit algatuseks välja kanda.Lugesin ,et muidu tehakse väljamaksed samale kontole kust sissemakse on tehtud.
                                Ette tänades

Comment

Working...