*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maheaatom
    Grinder
    • Oct 2008
    • 958

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Ka teiste litsentsi omavate lehtede tekstid on kohati "meh". Ei ole seda särtsu ja sujuvust, ikka loperkused ja lonkavad - tõlgitakse ära sõnu, mida ei tohiks tõlkida või jäetakse sõnad, mida peaks tõlkima.
    Olen nõus - ka teiste lehtede keeleline kvaliteet jätab paljuski soovida, kuigi õnneks näitab see vaikselt paranemise märke. Kuid siin on tegemist konkreetselt ühe pokkeritoaga ning ausa vastusega nende poolt saadetud kliendi rahulolu uuringule (selle tegemine on iseenesest sümpaatne samm).

Mängijana pole mul PokerStarsi klienditoe, tarkvara või arveldamise kohta midagi halba öelda ning ma ei salga, et PokerStarsi osas on mu ootused ka väga kõrged. Kui ma mängiksin mingis urkatoas, siis ma arvestaksin sellega, kuid paraku mängin ma suuremas osas PokerStarsis ning selle veebilehe keeleline kvaliteet paraku ei vasta minu ootustele. Meediasse saadetud tekstid nagu: "Nende hulka kuulub nii endine maailmameister Peter Eastgate, kes lõpetas 2009. aastal WCOOP $25,500 NL Heads Up sündmusel kui EPT korraldaja John Duthie samal aastal $10,300 No Limit Hold’em high-roller turniiril" ei näita kahjuks taset. Neid näiteid on kümneid, kui mitte sadu ning loomulikult ei hakka ma iga sellise lause korral PokerStarsi klienditoele tagasisidet andma, vaid räägin probleemist ühel korral ausalt ja otse. Foorumid on selleks suurepärane koht.

P.S. Ma kordan - see pole rünnak, vaid otsekohene tagasiside, kuigi võib tundada pisut järsk. Muidu aga parimad tervitused Starsi peronalile UK-s! Meenuski, et Reginaga me ju kohtusime Londonis vist täpselt aasta tagasi - kahju vaid, et ei jätkunud aega Starsi kontorist läbi tulla :).

Comment

• Dzuu
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 445

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Kellegil veel probleeme starsi sisse saamisega?

Comment

• Loksutaja
        Õpihimuline Mängur
        • Jun 2010
        • 448

Jaa

Comment

• Dzuu
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 445

Okei, mõtlesin et äkki viga minus

Comment

• k2snakalle
            Pokkerihai
            • Dec 2008
            • 2545

network statused on igal pool very good, aga contacting site ees ja kogu moos
            edit: olemas

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Ei vääri eraldi teemat. Väike infoartikkel teemal «Kuidas PokerStars haldab ja hoiab mängijate rahasid?»

Comment

• PokerStars Regina
                PokerStarsi Esindaja
                • Jan 2011
                • 254

Algselt postitas Fleg Vaata postitust
                Kas selle kohta peaks e-mail või mingi kinnitus ka tulema?Täitsin ära selle,aga ei paista,et punne oleks juurde tulnud.
                40 FPPd tulevad hiljemalt 12ks Detsembriks, seega kannatust. Juhul kui kätte ei saa peale seda kuupäeva, kirjuta klienditoele :) Teeme korda!

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

PS, mis toimub? Kõigepealt 10$ insta bonus ja nüüd jagate 40 FPP-d kõikidele, kes mingist küsitlusest osa võtavad. Tough times?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                    PS, mis toimub? Kõigepealt 10$ insta bonus ja nüüd jagate 40 FPP-d kõikidele, kes mingist küsitlusest osa võtavad. Tough times?
                    Küsitluste eest on alati 20-100 FPP saanud.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

Kas mitte mingi aasta ei tehtud ala 10k$ freerolli vms?

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Osalejaid oli seal mingi mitukümmend tuhat IMHO.

Comment

• taipupole
                          Lõpuboss
                          • Oct 2008
                          • 2181

Suva need 40FFP ja 10 reload, kuid kus on minu PS Pro pakkumine? Täiega oleks armas! Kus on Team Estonia, kus oleks PP liikmed, kes on kõige aktiivsemad ja ägedamad üldse?

Et PS Eestis veel popimaks muutuks, oleks just seda vaja. Öelge enda ässadele edasi. Võin soovitada mitut inimest. Ranka võib kinnitada, et ma olen hea soovitaja ja üldse täiega taibukas.

P.S. (get it?!) Eesti on nii arenguriik, et nagu ma olen alati öelnud, siis see ei pea olema täisPRO pakkumine, vaid alustame rahulikult, kuid sihikindlalt ning laiahaardelise promoga. Kuskil HCC teemal plärasin OO näitel, kuid võite ka kasutada.

Comment

• Vandalar
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3577

Vandalar starsi tiimi, mul läheb pappi vaja.

Comment

• E-Kunn
                              FPP Pro
                              • Jan 2010
                              • 261

Kellelgi veel stars lagib?

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                                Suva need 40FFP ja 10 reload, kuid kus on minu PS Pro pakkumine? Täiega oleks armas! Kus on Team Estonia, kus oleks PP liikmed, kes on kõige aktiivsemad ja ägedamad üldse?

Et PS Eestis veel popimaks muutuks, oleks just seda vaja. Öelge enda ässadele edasi. Võin soovitada mitut inimest. Ranka võib kinnitada, et ma olen hea soovitaja ja üldse täiega taibukas.

P.S. (get it?!) Eesti on nii arenguriik, et nagu ma olen alati öelnud, siis see ei pea olema täisPRO pakkumine, vaid alustame rahulikult, kuid sihikindlalt ning laiahaardelise promoga. Kuskil HCC teemal plärasin OO näitel, kuid võite ka kasutada.
                                Igasugused «prod» ja «prode tiimid» on minu arvates devalveerunud. Vaevalt, et PokerStarsi hakkavad liikuma fishide hordid kui härra Taipupole oleks pro-tiimis. Ei tuleks neid horde kui seal tiimis oleks Henri, Imre, Vanapeer või HCC.

Fishide hordid võivad liikuma hakata kui tiimis on keegi kuulsus, kes suudab näidata pidevalt väga häid tulemusi. Näiteks: Tanel Padar võidab keskmiselt kuus $10 000 rahaladu/turniire mängides ning lõpus viskab üldse pillid nurka ja hakkabki pokkeriproks.

Comment

Working...